Interne kurser

Vi skræddersyr kurser til alle niveauer i jeres virksomhed.

Hvorfor vælge et kursus gennem MBK?

Vores store erfaring giver mulighed for at skræddersy kurset, så det passer til jer. Vi gør os umage med alt vi laver. Vi er specialiserede i kommunikation og træning. Derfor kan vi levere den bedste kvalitet til en god pris. Vore kurser tager afsæt i jeres behov og knyttes til realistiske hverdagssituationer.

Vores undervisere

Vores undervisere er eksperter i de kurser, som de underviser i. Det er f.eks. ikke den samme underviser, der underviser i skriftlig og mundtlig kommunikation. Men alle vores undervisere er virkeligt dygtige til deres emne og har fokus på, at alle deltagere skal kunne anvende det lærte – derfor bliver de trænet og får personlig feedback, så de reelt bliver dygtigere.

Vil I være rabatkunde?

Hvis I vælger at bruge MBK til kurser for ledere og medarbejdere, som vi er gode til, kan I få 1.000 kr. i rabat på alle tilmeldinger til vores åbne kurser.

I kan sikre kvalitet og spare penge og tid, hvis I bliver rabatkunde hos MBK A/S. Skriv eller ring og hør om mulighederne for jer.

Hos jer eller hos os?

Har I gode lokaler til at holde kurser? Skal vores underviser komme til jer, så I sparer udgifterne til lokalet? Vi kommer gerne til jer, hvis I ønsker det.

Vi har lokaler i centrum af København, så hvis I gerne vil ud af huset, være uforstyrrede og have lidt ekstra forkælelse, har vi de perfekte omgivelser.

Kursuskalender

2024
aprilmajjuniaugustseptemberoktobernovemberdecember

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail.