Kommunikation med borgere, kolleger og kunder

MBK tilbyder en bred vifte af interne skræddersyet kurser i kategorien “Kommunikation med borgere, kolleger og kunder”, herunder finder du et udvalg af de mest populære kurser:

todo

Positiv psykologi

Kurset i Positiv psykologi er for alle, der vil styrke eget selvværd, have en positiv tankegang og indstilling til livets store og små udfordringer og øge arbejdsglæden.

todo

Konstruktiv feedback

Dette seminar er for en arbejdsgruppe, der gerne vil være gode til at give og modtage feedback, udvikle sig mere, skabe et bedre samarbejde og en bedre livskvalitet.

todo

Nudging – hjælp andre til gode beslutninger!

Kurset er for dig, der vil forstå mennesker bedre og lære en metode til at påvirke adfærd – på en god og etisk måde. Du får I indsigt i den allernyeste viden om den menneskelige hjerne og de bevidste og ubevidste beslutninger, som styrer vores tanker og handlinger.

todo

Hold gode onlinemøder (Onlinekursus)

Dette kursus er for jer, der gerne vil blive bedre til at holde effektive, konstruktive og produktive onlinemøder, hvor alle deltagerne er engagerede og bidrager.

todo

Professionel borgerkontakt

Dette kursus er for dig, der har direkte kunde-, borger- eller virksomhedskontakt, og ønsker at styrke dine kommunikationsevner. Du får redskaber og træning til at skabe god service og takle vanskelige situationer.

todo

Telefonkommunikation

Kurset er for dig, der vil kommunikere respektfuldt og effektivt i telefonen. Du får redskaber og træning, så du bliver bedre til at takle pressede situationer og forklare om vanskelige emner i telefonen.

todo

Professionel kundekontakt

Dette kursus er for dig, der har direkte kundekontakt. Du får redskaber til at kommunikere bedre og mere klart. Redskaber til at yde end endnu bedre service, men også takle vanskelige kunder og situationer.

todo

God service

Kurset er for dig, der vil være endnu bedre til at tale og kommunikere med kunder og kollegaer. Du får viden, redskaber og træning til at yde en endnu bedre service – også i telefonen.

todo

Fokus på frontmedarbejdere

Kurset er for dig, der har kontakt med kunder eller borgere. Du får redskaber og træning, så du bliver bedre til at takle alle de situationer, der kan opstå i mødet med andre mennesker på jobbet.

todo

Salg for ikke-sælgere

Kurset er for dig, der egentlig ikke er ansat som sælger, men som har salg som en del af jobbet. Du får redskaber og træning, så det bliver nemmere for dig at kommunikere, præsentere og skabe mersalg.

todo

Formidling og undervisning

Kurset er for dig, der skal underviser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i at undervise, vil du få mange nye redskaber, tips og feedback, så du bliver bedre til og mere glad for at undervise.

todo

Mundtlig kommunikation – med styrke og selvtillid

Kurset er for dig, der vil styrke din selvtillid og lyst til at sige noget fornuftigt og forståeligt på møder. Du vil blive bedre til at klare almindelig kommunikation og bedre til at sige til og fra på en ordentlig måde.

todo

Styrk din personlige gennemslagskraft

Dette kursus er for alle, der vil styrke deres gennemslagskraft, integritet og evne til at overbevise og motivere. Kurset er for dig, der vil være bedre til at motivere, overbevise og få andre med på dine ideer og ønsker.

todo

Personlig fremtræden

Kurset i Personlig fremtræden er for dig, der har behov for at blive mere selvsikker og rolig, når du skal tale til flere mennesker. Du har ikke ret megen erfaring med at holde oplæg.

todo

Kollegacoaching – bliv en bedre sparringspartner

Kurset er for dig, der vil være en endnu bedre sparringspartner og lære de vigtigste og mest grundlæggende teknikker i coaching. Du får redskaber og lærer stille spørgsmål på en udviklende og coachende måde.

todo

Samarbejde på tværs

Kurset er for dig, der skal samarbejde med andre faggrupper eller afdelinger. Du får viden, værktøjer og træning, så du bliver god til at skabe positive, effektive og konstruktive relationer og samarbejde på tværs.

todo

Konflikthåndtering og kommunikation

Kurset er for dig, der gerne vil være god til at takle pressede og konfliktfyldte situationer. Du får viden, redskaber og øvelse, så du kan skabe gode relationer og resultater – og samtidigt holde fast i dig selv.

todo

Assertiv kommunikation

Kurset er for dig, der vil blive bedre til at skabe gode relationer. Du får redskaber til bedre kommunikation – uanset om du er typen, der nogen gange bliver lidt for tromlende eller typen der lader dig tromle.

todo

Gennemslagskraft i samarbejdet

Kurset er for dig, der vil styrke din selvtillid og kunne kommunikere konstruktivt, når du samarbejder med andre. Du vil gerne have mere gennemslagskraft og være bedre til at sige din mening - også under pres.

Kurset “Mundtlig kommunikation – med styrke og selvtillid” er skræddersyet til mennesker, der vil være bedre til at sige deres mening og komme frem med deres ideer – også når der er mange mennesker tilstede. De bliver stærkere, bedre til at sætte grænser, og få deres ønsker igennem på en venlig og konstruktiv facon. De vil blive bedre til at takle stressede situationer og konflikter.

Det er krævende at være “frontmedarbejder” – at skulle servicere og kommunikere med kunder, borgere, brugere og kollegaer. På kurserne “Professionel brugerkontakt” og “Fokus på frontmedarbejdere” og “Telefonkommunikation” får jeres frontmedarbejdere redskaber til at skabe en endnu bedre, mere effektiv og positiv kontakt med kunder, brugere, borgere og kollegaer.

Her får de enkle og effektive teknikker, som kan bruges i det daglige til at skabe en god og positiv kontakt. De får redskaber til at forklare vanskelige emner nemt forståeligt, redskaber til at motivere kunden, borgeren eller kollegaen, så de mødes med venlighed og velvilje. De bliver trænet så redskaberne sidder på rygraden, og kan bruges i pressede situationer, hvor der ikke er tid til at slå op i “manualen”. De bliver trænet i enkle teknikker til at sætte grænser og fastholde krav. Dette kan gøres på en åben og venlig måde uden at jeres kunder, brugere eller kollegaerne bliver sure og irriterede. Men de bliver også bedre til at beskytte sig selv mentalt, så de ikke bliver så påvirkede, hvis andre opfører sig ubehageligt.
På kurserne får deltagerne letanvendelige redskaber, der optimerer den positive kontakt med andre mennesker. Men også mulighed for at vende blikket indad og opdage, hvordan deres egen adfærd påvirker andre mennesker.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.