vores værtinder og værter

Vores værter og værtinder hos MBK A/S står klar med åbne arme til at byde velkommen. De sørger for at kaffen er varm, tusserne virker og betjeningen er venlig. Kom til dem hvis du har spørgsmål under dit besøg hos MBK.

Peter Larsen

Vært

Foto på vej

Bettina Haahr

Værtinde

Cecilia Kruse

Værtinde

Nicklas Steen Rasmussen

Vært

Sofus Rasmussen

Vært

Maria Brorsen

Værtinde

Karoline Nielsen

Værtinde

Emil Kristensen

Vært

Rasmus Karup

Vært

Valdemar Petersen

Vært

Patrick Sturm

Vært

Laura Rotschild

Værtinde

Foto på vej

Matilde Eg Spildsbo

Værtinde

administrative

Michael Brorsen

Erhvervspsykolog og direktør

Jeg sætter mig i jeres sted – både du som der lejer lokalet, du som underviser, du som er på kursus og dig der er til møde. Jeg gør mig umage med at lave alt hos os så nemt, professionelt og funktionelt som muligt for jer. Jeg indretter vores lokaler, så I får god musik, hyggelige omgivelser og specielle oplevelser. Jeg har som mål, at vores lokaler ikke må være almindelige kedelige kursuslokaler, men giver jer noget godt og specielt at snakke om.

Mail: michael@MBK.dk

Bjørn Hede Brenneke

Bjørn Brenneke

Administrationschef

Jeg sætter mit mål højt og har fokus på alle detaljer med vores administration, service, IT og markedsføring. Jeg gør mig umage for at skabe de mest indbydende, professionelle og funktionelle rammer for jer. Jeg har altid arbejdet med administration og service, så jeg ved, hvad der skal til for at både du, som lejer lokalet, og jer som er gæster i lokalet får den bedste oplevelse. Ring eller skriv til mig, hvis du vil booke et lokale eller har spørgsmål. Kom til mig, hvis du har brug for service, når du er her i huset.

Mail: bjorn@MBK.dk

Julie Herbst

Receptions- og Bookingleder

Jeg har det store overblik og sørger for, at alt er koordineret og klart til jeres ankomst. Med et smil og åbne arme tager jeg imod og byder jer velkommen. Jeg stiler efter, at I bliver lige så tilfredse med vores service, som I bliver med vores ydelser. Ring eller skriv til mig, hvis du vil booke et lokale eller har spørgsmål. Kom til mig, hvis du har brug for service, når du er her.

Mail: julie@MBK.dk

Foto på vej

Tine Amorsen

Kursus- og Administrationskoordinator

Jeg har overblikket og sørger for, at alt er klart, når I ankommer til huset. Jeg står klar med smil, åbne arme og et varmt velkommen.

Ring eller skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål til et af vores kurser eller hvis du vil booke et kursus. Kom til mig, hvis du har brug for service, når du er her.

Mail: tine@MBK.dk

Foto på vej

Jakob Skovgaard

Receptionist

Mail: jakob@MBK.dk

Lone Bøgh

Konsulent

Mail: lone@MBK.dk

Jytte Holse

Oldfrue

Mail: jytte@MBK.dk

Malik Eriksson

Projektleder

Mail: malik@MBK.dk

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.