Åbne kurser

Tilmeld dig et kursus hos MBK

Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Hvorfor vælge et kursus gennem MBK?

Vi gør os umage med alt vi laver. Vi er specialiserede i mundtlig kommunikation. Derfor kan vi levere den bedste kvalitet til en god pris. Vores store erfaring giver mulighed for at skræddersy kurset, så det passer til dig. Vore kurser tager afsæt i dit arbejde og knyttes til realistiske hverdagssituationer.

Vores undervisere

Vores undervisere er eksperter i de kurser, som de underviser i. Det er f.eks. ikke den samme underviser, der underviser i skriftlig og mundtlig kommunikation. Og det er ikke den samme underviser, der underviser i Excel og forhandlingsteknik. Men alle vores undervisere er virkeligt dygtige til deres emne og har fokus på, at du skal kunne anvende det du lærer efter kurset.

Træningskurser og anvendelighed

Vores undervisere har fokus på, at du skal kunne overføre det du lærer til din hverdag - du skal altid kunne bruge alt fra kurset på dit arbejde allerede dagen efter kurset.
Derfor kommer du heller ikke bare til at lytte, men bliver trænet og får personlig feedback, så du reelt bliver dygtigere.

Vil jeres virksomhed være rabatkunde?

Hvis I vælger at bruge MBK til kurser for ledere og medarbejdere, som vi er gode til, kan I få 1.000 kr. i rabat på alle tilmeldinger til vores åbne kurser. I kan sikre kvalitet og spare penge og tid, hvis I bliver rabatkunde hos MBK A/S. Skriv eller ring og hør om mulighederne for jer.

Kursuskalender

2024
aprilmajjuniaugustseptemberoktobernovemberdecember

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail.