+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Åbne kurser

Tilmeld dig et kursus i kommunikation hos MBK - Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

Hvorfor vælge et kursus gennem MBK?
Skal prisen være rimelig?
Skal kvaliteten være den bedste?
Er det vigtigt, at din tid bruges effektivt?

Vi gør os umage med alt vi laver. Vi er specialiserede i præsentationsteknik og mundtlig kommunikation. Derfor kan vi levere den bedste kvalitet til en god pris. Vores store erfaring giver mulighed for at skræddersy kurset, så det passer til dig. Vore kurser tager afsæt i dit arbejde og knyttes til realistiske hverdagssituationer.

Vi har de bedste undervisere til vore kurser – undervisere som er specialiseret i emnet. Hvis vi ikke er de bedste til emnet selv, finder vi de bedste til det. For eksempel kommer Deborah over fra London for at undervise på de engelske kurser i præsentationsteknik.

På vore kurser veksler vi mellem korte oplæg og træning gennem praktiske øvelser. Du får en masse redskaber på vore kurser. Redskaberne er praktiske, anvendelige og lige til at bruge i dit arbejde og privatliv.

Du afprøver redskaberne i øvelserne og får personlig feedback. Feedbacken giver dig et indtryk af, hvordan andre oplever dig. Personlige råd og vejledning går på dine stærke og svage sider – for at styrke dig.

I løbet af kurset vil du kunne udvikle dig. Du bestemmer selv, hvad du vil styrke og blive bedre til. På vore kurser får du redskaberne til at gøre det.

Læs om Præsentationsteknik, Konflikthåndtering og kommunikation eller Mødeledelse.

Har du brug for hjælp?

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.