+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Foredrag

Vi sammensætter foredrag ud fra jeres behov, og vores dygtige og erfarne foredragsholdere sørger for at jeres individuelle ønsker bliver indarbejdet i programmerne. Se de mest populære foredrag herunder.

I kan bruge os til foredrag indenfor følgende emner:

Feedback kultur
Feedback er en gave – og alligevel er det de færreste, der ønsker at få ærlig feedback. Men I giver altid hinanden feedback – så gør det bevidst og konstruktivt!

Man kan dø af stress
Stress er blevet en folkesygdom og kan ramme alle. Hvad kan I gøre for at forebyge stress i en travl hverdag?

Det udviklende samarbejde
Oplev glæden ved at rykke i en fælles, kreativ proces. Dette foredrag er er en stor fælles musikalsk teambuilding i praksis – alle involveres fysisk og oplever et sus!

Gennemslagskraft
Foredraget giver redskaber, strukturer og ideer til jer, der skal overbevise andre – også når I ikke har magten til bare at bestemme, hvad andre skal gøre.

Skab ro og få mere selvtillid, når du holder oplæg
Vil du have ideer og redskaber til at takle nervøsitet? Du får et bedre grundlag for at kunne lave gode præsentationer og oplæg.

Undgå ballade – konflikthåndtering i hverdagen
Et foredrag om at kommunikere konstruktivt og takle konfliktfyldte situationer med andre mennesker.

Salg for ikke-sælgere
Er jeres kontakt med kunderne vigtig for jeres salg, gensalg og mersalg? Har jeres teknikere eller andre ikke-sælgere brug for redskaber til at kommunikere, præsentere og sælge bedre?

Mødeledelse for alle
Bruger I for megen tid på møder? Holder I for mange og for lange møder? Vil I have redskaber til at planlægge og gennemføre møder? Vil I spare tid, have mere effektive møder og nå bedre resultater?

Bliv en mere spændende og dynamisk formidler
Er det vigtigt for jer, at være gode til at holde oplæg og præsentere? Bruger I også for mange, for lange og for kedelige slides? Drukner budskabet i faglige petitesser eller manglende struktur?

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK A/S
MBK A/S logo
Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

Læs hvorfor det går så godt i vores nyhedsbrev og få nyheder om kurser, lokaler og gratis foredrag.

Tak for din tilmelding :-)

Share This