Jack Bohr-Christensen

Forhandling – med livet som indsats!

Jack Bohr-Christensen er en af de meget få aktive gidselforhandlere i Danmark. Med mere end 18 sager på 9 år, fordelt i lande som Libanon, Syrien, Ukraine, Nigeria, Irak, DRC osv., har han oplevet at forhandle med alt fra småkriminelle bander til ISIS og Al-Qaeda. Han har rådgivet desperate familier, som ikke vidste, hvordan de skulle skaffe penge til løsesummer, og han har siddet helt inde i større organisationers krisestyringsgrupper og vejledt om alt fra håndtering af medierne til udfærdigelse af forhandlingsstrategien.

Jack har i mere end 10 år uddannet danske soldater og specialstyrker i gidseloverlevelse og håndtering af det mentale pres, man bliver udsat for som gidsel, og har samtidig uddannet hundredvis af journalister og nødhjælpsarbejdere i, hvordan de undgår at komme i en så rå overlevelsessituation.

Foredraget er helt specielt. Jack er meget passioneret omkring sit arbejde og med det CV han har, er der nok at fortælle om. Han kender sin metier til bunds og er ikke bleg for at krydre med historier, fra de operationer han har været involveret i. På trods af det dystre emne er der masser af humor og positive fortællinger, og publikum bliver også selv involveret i at tage stilling til nogle af de dilemmaer, som Jack ofte bliver stillet overfor.

Udover at give indblik i hvordan en gidselsituation håndteres bag linjerne, så er det formålet, at give tilhørerne en fornemmelse af, hvor vigtigt det er at være tilstede i nuet og at være glad for sin frihed og livet. Alt kan ændres på et splitsekund, og de som har været så uheldige at havne i en situation, hvor deres frihed pludselig er taget fra dem, har alle, efter de er kommet ud, måtte sande, at de nok ikke var tilstrækkeligt opmærksomme på, hvor dejligt livet i frihed egentlig er.

En af de specielle ting ved foredraget er, at Jack inddrager publikum, så de selv er aktive. De ovennævnte dilemmaer er en ting, og derudover viser og øver Jack også med publikum nogle af de værktøjer han selv bruger for at kunne holde hovedet koldt i de mest pressede situationer. Det er også redskaber, som han giver til folk, der skal ud ’i den skarpe ende’ – altså ud i områder hvor kidnapningsrisikoen er høj. Det skaber altid en fantastisk stemning og gør, at deltagerne går hjem med direkte anvendelige værktøjer til at håndtere dagligdagens stress og jag.

Så har I interesse i at vide, hvordan en gidselsag håndteres indefra, og vil I gerne sammen få en helt speciel oplevelse, som giver jer mere end blot en fortælling, men også operationelle redskaber til at få mere ud af livet, så er I mere end velkomne til at booke dette foredrag.

Jack Bohr-Christensen
  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris og praktisk:

Varighed af foredraget:
Som udgangspunkt afvikles dette foredrag med 1 times varighed.

Deltagerantal til foredraget:
Intet maksimum.

Pris på foredraget:
1-times foredrag afholdt hos jer koster kr. 14.000 + moms + kørsel.
1-times foredrag afholdt her hos MBK koster: Kontakt os for pris.

Lokale:
Afhold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutters gang fra Nørreport station.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætning. Derudover kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis også afholdes i jeres egne lokaler.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail.