Mette Bloch

Vind med vilje!

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin flotte idrætskarriere har Mette Bloch læst psykoterapi, og hun er en fremragende foredragsholder. Ydermere har hun en bachelorgrad i idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger” og “Bliv din egen træner”.

Foredrag 1: Motiveret eller ruineret? Om at få grupper af mennesker og menneskers grupper af hjerneceller til at yde deres bedste…
Hvorfor er det hårdt at nå en deadline? – Hvorfor holder de fleste kun en slankekur i få dage? – Hvorfor brokker vi os til hinanden over trafikken og vejret? – Hvorfor er det svært at komme af sted til træning? – Hvorfor går tiden enten for langsomt eller for hurtigt? – Hvorfor tænder vi på drama? – Hvorfor vil vi ikke holdes udenfor? – Hvorfor vil vi så gerne have ret i alt?

Foredraget tager udgangspunkt i den måde vores hjerne analyserer på, og hvordan den reagerer under pres, og når der skal tages beslutninger – hurtige såvel som gennemtænkte. Du bliver i det hele taget ført igennem situationer, som vi alle kender, men som vi måske ikke har overvejet hvorfor opstår.

Hvad får du ud af foredraget?
Foredraget er egnet for alle, som gerne vil blive klogere på sig selv og på, hvorfor de nogle gange får løst opgaver let og smertefrit, mens de til andre tider kæmper uden at lykkes. Foredraget er ikke for dig, som vil sidde med rynkede bryn og tiltuske dig en arbejdsgiverbetalt lur… det er hylende morsomt, og du vil kunne genkende dig selv i utallige af de situationer, der bliver beskrevet.

Mette har i dette foredrag samlet en masse viden, der handler om, hvordan hjernen enten arbejder med eller imod dig, hvad der påvirker os, når vi skal foretage simple såvel som komplicerede valg – hvad kan du gøre for at påvirke dine egne – og i en salgssituation endda andres valg, uden at manipulere eller være uetisk, men på en sådan måde, at de er glade for din hjælp.

Du vil få mere indsigt i din hjernes måde at arbejde på og forståelse for, hvorfor du gør som du gør, samt hvordan du kan ændre ganske små detaljer for dermed at ændre et udfald fra fiasko til succes.

Du vil også få indsigt i, hvordan noget af alt denne viden anvendes i salg og ledelse, for at få dig til at vælge bestemte varer eller opgaver, og hvordan man kan bruge “nudging” til at påvirke andres valg på en positiv måde.

Du behøver ikke være sælger for at få noget ud af foredraget. Det giver en kæmpe ballast i forhold til at forstå andre mennesker, og hvor de kommer fra med de reaktionsmønstre de viser.

Også i forhold til samarbejde, teams og gruppedynamikker er foredraget et godt afsæt, især hvis der skal sparkes nye projekter i gang, hvis der skal løbes hurtigere eller, hvis virksomheden har sat et nyt og højt mål, der gerne skal indfries.

Foredrag 2: Vind med Vilje! Om at få sat mål og ikke mindst værktøjerne til at nå dem…
Hvorfor er det ofte de samme, som altid har succes? – Hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? – Hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? – Hvordan planlægges succes? – Hvorfor er nogen gode til “træning”, men ikke når det virkelig gælder? – Hvorfor får nogle mennesker stress? – Hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? – Er det omsætteligt? Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på, hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer, som du kan gå direkte ud i din organisation og anvende, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

Hvad får du ud af foredraget?
Få energien tilbage i dit liv, dit arbejde og i din organisation!

“Vind med vilje” er et virkelig sjovt foredrag, der handler om, hvordan du sætter dig mål og når dem! – Der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden uden at blive alt for forpustet undervejs.

Foredraget er hylende morsomt, og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de situationer, der bliver beskrevet.

Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper, du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget – det er her Mette er ekspert. Det er dit eget valg, om du vil lade dig motivere. Du kan blive inspireret og få gejsten – så kommer motivationen helt automatisk.

Mette tager udgangspunkt i sin karriere som roer og fortæller om, hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide med alle de op- og nedture der følger med.

Det fede er, at du opdager, at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Mette får ofte, efter et foredrag at vide, at det er “det bedste stand up, jeg har hørt i mands minde” – så at det er sjovt, er der absolut ingen tvivl om!

Hun møder ofte folk, som har hørt hende for mere end 10 år siden, og som stadig kan huske historierne. Så de sidder fast på den fede måde!

Mette Bloch
  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris og praktisk:

Varighed af foredraget:
Dette aftales nærmere på baggrund af jeres ønsker til program.

Deltagerantal til foredraget:
Intet maksimum.

Pris på foredraget:
1-times foredrag afholdt hos jer koster kr. 25.000 + moms + kørsel.
1-times foredrag afholdt her hos MBK koster: Kontakt os for pris.

Lokale:
Afhold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutters gang fra Nørreport station.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætning. Derudover kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis afholdes i jeres egne lokaler.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail.