Claus Roager

Forstå dig selv og andre bedre...

Claus Roager Olsen er Danmarks mest anvendte underviser inden for Enneagrammet. Med mere end 13 års erfaring har Claus været en af de absolut største bidragsydere til, at Enneagrammet i dag er alment kendt i virksomheder i Danmark.

Claus har igennem tiderne leveret flere hundrede foredrag for såvel små grupper som store virksomheder og organisationer i alle slags brancher. Intet er for småt, og der er endnu ikke noget, der har været for stort! Få et kick til at se dig selv i et nyt perspektiv.

WHAUU…nu forstår jeg!
Foredraget ”WHAUU…nu forstår jeg!” – handler om, hvordan vi er forskellige som mennesker. Hvordan det kan være, at nogle af os har brug for lange forklaringer, og andre gerne vil nøjes med korte klare beskeder. Hvorfor er vores adfærd så vidt forskellig, når vi arbejder i grupper, og hvorfor bliver nogle motiverede af en opgave, der ligefrem demotiverer andre.

Når du forstår dig selv og andre, har du mulighed for at skabe langt bedre relationer – og dermed nå dine ønskede mål – såvel i erhvervslivet som i privatlivet!

Hvad er Enneagrammet?
Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver en grundig indsigt i, hvilke forskellige faktorer, der virkelig motiverer mennesker. Enneagrammet er et redskab til bedre at forstå sig selv samt andre og dermed skabe langt bedre relationer, bedre kommunikation, færre konflikter, øget produktivitet og dermed en langt bedre trivsel.

Enneagrammet tager udgangspunkt i ni forskellige personlighedstyper, der kortlægger menneskers adfærd, præferencer og dybere handlemønstre. Enneagrammet forklarer både vores adfærd og baggrunden for den aktuelle adfærd.

I foredraget får du en beskrivelse af de enkelte typer og indsigt i hver types specifikke ressourcer, samt hvordan disse ressourcer kan forløses og anvendes i dagligdagen. Med denne viden i bagagen er du et skridt nærmere det, at blive den absolut bedste udgave af dig selv.

Inden foredraget/kursusstart bedes du venligst gennemgå den fremsendte persontypetest, der viser, hvilke af Enneagrammets ni personlighedstyper, der dominerer netop din personlighed. Resultatet af testen bedes printet, og den vil danne baggrund for den måde, vi arbejder med Enneagrammet på og den måde, vi får involveret de forskellige intelligenser, som vi alle indeholder.

Dette lille videoklip giver dig en fornemmelse af, hvordan vi tænker om Enneagrammet og dets muligheder – https://www.youtube.com/watch?v=brsdKuyo8cM&t=7s

Undervisningsformen er engagerende, interaktiv, nærværende, humørfyldt, motiverende, provokerende og altid med tid til, at den enkelte har en personlig aha-oplevelse. Undervisningen foregår gennem teori, gode eksempler fra hverdagen, anekdoter og eventuelt små praktiske øvelser.

 

 

 

Claus Roager
  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris og praktisk:

Varighed af foredraget:
Dette aftales nærmere på baggrund af jeres ønsker til program.

Deltagerantal til foredraget:
Intet maksimum.

Pris på foredraget:
Kontakt os for modtagelse af tilbud på foredrag. Benyt Kontaktformularen i højre side.

Lokale:
Afhold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutters gang fra Nørreport station.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætning. Derudover kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis afholdes i jeres egne lokaler.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail.