Thomas Thaulov Raab

Hjernen, hukommelsen og alt der imellem

Thomas Thaulov Raab har, som forfatter og foredragsholder, specialiseret sig i formidling af den moderne hjerneforskning og er bl.a. forfatter til bøgerne ”En bog om hukommelsen” (med Peter Lund Madsen, 2013), “Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed” (2015), ”Din geniale dyrehjerne” (2016), samt ”100 myter om hjernen” (2017). Thomas har igennem mere end et årti rejst landet tyndt med sine underholdende foredrag om mennesket og menneskehjernen og har desuden været involveret i en lang række videnskabelige formidlingsprojekter på TV, radio og teater.

Foredrag 1: Hukommelsen – et foredrag du aldrig glemmer!
Vi tænker ofte kun på hukommelsen, når den svigter. Når vi taler om hukommelsen, handler det således oftest om, hvordan vi kan forbedre den eller blive bedre til at huske. I virkeligheden er hukommelsen central for alt, hvad vi er og gør. I dette øjenåbnende og underholdende foredrag ser vi nærmere på hukommelsens veje og vildveje og får forklaret, hvorfor hukommelsens svagheder faktisk er en styrke, og hvilke faktorer der er afgørende for, hvad vi husker, og hvad vi glemmer. Som vi skal se, handler hukommelsen faktisk slet ikke om fortiden, men om fremtiden.

Foredrag 2: Den foranderlige hjerne
Menneskehjernens evne til at omdanne og forandre sig livet igennem har længe været betragtet som en af de helt store opdagelser inden for hjerneforskningen. Men hvad betyder hjernens foranderlighed egentlig for vores evne til at lære og til at omstille os til en ny virkelighed? Og hvorfor er vi langt fra altid så omstillingsparate, som vi måske forventer? Med udgangspunkt i de seneste opdagelser og teorier inden for hjerneforskningen ser vi nærmere på, hvordan hjernen forholder sig til forandringer og, hvorfor den så gerne holder fast i gamle og velkendte vaner. Vi lærer både noget om, hvordan vi bedst håndterer hjernens grundlæggende modvilje mod forandring og, hvordan hjernen i det hele taget fungerer ifølge den nyeste og mest aktuelle viden inden for hjerneforskningen.

Thomas Thaulov Raab
  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris og praktisk:

Varighed af foredraget:
Dette aftales nærmere på baggrund af jeres ønsker til program.

Deltagerantal til foredraget:
Intet maksimum.

Pris på foredraget:
Kontakt os for modtagelse af tilbud på foredrag. Benyt Kontaktformularen i højre side.

Lokale:
Afhold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutters gang fra Nørreport.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætning. Derudover
kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis afholdes i jeres egne lokaler.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.