Præsentationsteknik og formidling

todo

Formidling og undervisning – 3 dage

Kurset er for dig, der skal underviser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i at undervise, vil du få mange nye redskaber, tips og feedback, så du bliver bedre til og mere glad for at undervise.

todo

Præsentationsteknik – 1 dag

Kurset er for dig, der vil være bedre til at lave præsentationer i større forsamlinger og ved mindre møder. Du får styrket din evne til at blive klar og tydelig samtidigt med, at du skaber god kontakt til dine tilhørere.

todo

Præsentationsteknik – 2 dage

Kurset er for dig, der vil have viden, redskaber og træning til at formidle med gennemslagskraft. Du bliver mere selvsikker, får mere struktur på dine præsentationer og bliver mere interessant for dine tilhørere.

todo

Præsentationsteknik – 3 dage

Kurset i Præsentationsteknik er for dig, der vil styrke din formidlingsevne og gennemslagskraft, når du skal holde oplæg på møder, præsentere til kunder, kollegaer og chefer. Du får mange redskaber og træning.

todo

Præsentationsteknik på engelsk – 2 dage

Kurset er for dig, der vil være bedre til at formidle, inspirere og præsentere på engelsk. Du får mere selvtillid og redskaber til at præsentere med større variation. Du finder din egen stil, når du skal holde præsentationer på engelsk.

todo

Præsentationsteknik – 2 dage (Nuuk, Grønland – dansktalende underviser) Saqqummiissinermi pikkorissarneq – ullut 2

todo

Presentation Skills in English – 2 days

This course is ideal for those giving stand-up presentations, pitches, conferences, briefings and other formal speaking situations. This course is in English for all nationalities and your English need not be perfect.

todo

Grafisk og kreativ formidling – 1 dag

Kurset i grafisk og kreativ formidling er for dig, der vil være bedre til at bruge illustrationer, billeder og grafiske virkemidler i din formidling – f.eks. når du skal præsentere, undervise eller fremlægge på møder.

todo

Styrk din personlige gennemslagskraft – 2 dage

Dette kursus er for alle, der vil styrke deres gennemslagskraft, integritet og evne til at overbevise og motivere. Kurset er for dig, der vil være bedre til at motivere, overbevise og få andre med på dine ideer og ønsker.

todo

Mundtlig kommunikation – med styrke og selvtillid – 2 dage

Kurset er for dig, der vil styrke din selvtillid og lyst til at sige noget fornuftigt og forståeligt på møder. Du vil blive bedre til at klare almindelig kommunikation og bedre til at sige til og fra på en ordentlig måde.

todo

PowerPoint – Den visuelle og effektive præsentation – 1 dag

Kurset er for dig, der vil være god til at bruge PowerPoint og lave slides, der fænger dine tilhørere. Du får et godt grundlag til at bruge teknikkerne i PowerPoint, så du hurtigt og nemt kan opbygge en god præsentation.

Præsentationsteknik og formidling

Kurser hos MBK
Vil du på et kursus, som giver dig redskaber og træning til at blive bedre til at formidle, kommunikere og præsentere?  Skal kvaliteten være den bedste du kan finde i Danmark? Er det vigtigt for dig, at du ikke bare lærer noget teori om at præsentere, men at du bliver trænet, får feedback og reelt bliver bedre til at præsentere efter kurset?
Vores kurser i præsentationsteknik er meget populære og får Danmarks bedste evalueringer – vi er i toppen af Trustpilot med fantastisk mange gode evalueringer.

Præsentationsteknik – 1, 2 eller 3 dage
Du kan selv vælge hvor meget tid du vil bruge på at deltage i vores kurser i præsentationsteknik.
Vi har effektive kurser i præsentationsteknik, der kun varer 1 dag. Kurset vil være meget målrettet dine behov og give dig grundlæggende viden og træning i de vigtigste elementer af en god præsentation. Du vil opleve en mærkbar forbedring af din evne til at formidle og brænde igennem med dine budskaber og dine oplæg.

De fleste af vores kurser i præsentationsteknik varer 2 dage, fordi de fleste gerne vil bruge 2 dage på at blive bedre til at præsentere og få masser af personlig træning og feedback. På 2 dags kurserne i præsentationsteknik vil du få virkelig gode redskaber til at håndtere nervøsitet, formidle, præsentere og brænde igennem uanset om du er nybegynder eller øvet, uanset om du har behov for at få styr på det basale – eller at du har masser af erfaring med at præsentere og evt. undervise.

Du kan også tilmelde dig et 3 dags kursus i præsentationsteknik. Prisen på et 2 dags kursus og et 3 dags kursus er minimal – hvis du vil afse 3 dage til at blive bedre til at præsentere, vil vi gerne give dig den fulde pakke med virkelig gode muligheder for at skræddersy indholdet efter dine og de andre deltageres behov. Her får du virkelig valuta for pengene og vil opleve et stort løft i din formidling uanset om du er ansvarlig for undervisning, skal holde oplæg for mange eller få eller bare vil være bedre til at brænde igennem i sammenhænge, hvor du skal sige noget til andre mennesker.

Forskellen på mundtlig kommunikation og Styrk din personlige gennemslagskraft
Kurset Mundtlig kommunikation – med styrke og selvtillid er et kursus til dig, der gerne vil have mere selvtillid, når du skal sige noget til andre mennesker – og samtidigt vil være bedre til at sætte grænser og sige fra og til, når der er noget, du ønsker eller ikke ønsker.

Kurset giver dig viden, redskaber og træning, så du bliver bedre til at håndtere nervøsitet hvis du skal præsentere i mindre og større forsamlinger, f.eks. til møder.
Kurset giver dig også enkle metoder til at forstå og sætte grænser på en høflig og venlig måde, som gør, at andre respekterer dig og dine grænser. Du vil således både blive bedre til at passe på dig selv og komme til at fremstå mere selvbevidst, tydelig og klar.
Kurset Styrk din personlige gennemslagskraft er for dig, der har rimelig stor selvtillid og kan præsentere uden de store problemer, men som ønsker at komme videre og blive bedre til at få andre med på dine ideer og projekter. Kurset er for dig, der både vil have ny viden, nye ideer og flere strukturer – og samtidigt vil have afprøvet din nye viden gennem træning og feedback, så du virkelig rykker dig og udvikler din emne til at brænde igennem, motivere andre og få dem til at bruge tid og energi på de opgaver, som du synes er de mest vigtige.

Powerpoint eller grafisk formidling
Vi forstår langt nemmere komplicerede og vigtige budskaber, hvis vi ser dem eller får dem ind via visuelle metaforer. På alle kurserne i præsentationsteknik og formidling vil du lære at formidle mere visuelt.

Kurset Powerpoint – den effektive præsentation er virkelig godt, for dig der vil være en haj til PowerPoint og have tips og tricks og konkrete instruktioner til at lave dine PowerPoint præsentationer mere levende og forståelige. Du får en masse ny viden om alle funktioner og muligheder i PowerPoint, så du virkelig kan løfte niveauet for de slides, som du viser, når du er til møde, laver præsentationer eller underviser. Du får indsigt i helt nye muligheder og inspiration til at udvikle dine PowerPoint slides, så de bliver meget mere levende, interessante og let forståelige.

Kurset Grafisk og kreativ formidling er målrettet til dig, der gerne vil være mere visuel, levende og kreativ i din formidling, når du skal præsentere og facilitere. Kurset er helt oplagt for undervisere og facilitatorer, der skal visualisere emner og budskaber, så de bliver inspirerende, kreative og let forståelige. På kurset lærer du enkle teknikker til at tegne og bruge grafiske effekter på en meget simpel måde. Du behøver hverken være kunstner eller grafiker for at kunne skabe grafiske og kreative flipovers og plancher. På kurset får du redskaber og træning, så det bliver nemt at skrive bedre og pænere – og lave grafiske og kreative visuelle præsentationer, som vil skabe liv og begejstring.

Brænd igennem! Din stemme og krop har stor betydning
E-læring kan fungere godt ved tekniske emner med én løsning. Men når du skal præsentere og formidle har din måde at tale og dit kropssprog meget stor betydning for hvordan dit emne og dine budskaber opfattes. Og ikke bare hvordan de opfattes, men om de overhovedet opfattes. Vi har alle været til møder, undervisning og foredrag, hvor formidlerens stemme og kropssprog fik os til at tænke på aftensmaden eller helt andre emner, så vi mistede koncentrationen. Derfor er det vigtigt, at du ved og lærer, hvad der skal til for at fænge og fastholde dine tilhørere bl.a. ved at bruge din stemme og din krop på en hensigtsmæssig måde. På vores kurser i præsentationsteknik og formidling vil du få redskaber og mere fokus på din egen fremtræden og din måde at bruge stemme og krop, når du formidler.

Hvordan involverer jeg mine tilhørere?
Det er vigtigt, at du brænder igennem, at du kender dit mål for din formidling og gør dit oplæg visuelt. Men uanset hvor visuel, interessant og spændende du er, vil du kunne møde dine tilhørere bedre, hvis du også involverer dem.

Det ligger i menneskers natur, at hvis de har været involverede og inddragede, vil de også blive mere motiverede og nemmere at overbevise. Hvis du involverer dine tilhørere falder de ikke i søvn, de begynder ikke at tænke på noget andet og får ikke lyst til at løbe deres vej. Du kan skabe engagement, motivation til at bruge tid eller penge og velvilje, hvis de forstår at involvere dine tilhørere.

Der findes utallige tips og tricks til at involvere, skabe god kontakt, engagement, motivation og velvilje hos dine tilhørere. På kurserne får du ikke kun ny viden om disse tips og tricks, men også mulighed for at afprøve og træne dem, så du løfter dit faglige niveau med det samme.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.