Ledelse, mødeledelse og forhandlingsteknik

todo

Distanceledelse – 2 dage

Kurset er for dig, der har medarbejdere, som du ikke ser dagligt, fordi de arbejder fra hjemmearbejdspladser eller kontorer forskellige steder i Danmark eller i udlandet.
Du har muligvis allerede ledelseserfaring og eventuelt erfaring med distanceledelse.

todo

Ny leder – 3 dage (2+1 dag)

Kurset er for nye ledere, der ønsker redskaber til at håndtere de ledelsesmæssige og kommunikative udfordringer, de står overfor i deres nye rolle.

todo

Nudging – hjælp andre til gode beslutninger! 2 dage

Kurset er for dig, der vil forstå mennesker bedre og lære en metode til at påvirke adfærd – på en god og etisk måde. Du får I indsigt i den allernyeste viden om den menneskelige hjerne og de bevidste og ubevidste beslutninger, som styrer vores tanker og handlinger.

todo

Hold gode onlinemøder -1 dag (onlinekursus)

Kurset er for dig, der gerne vil blive bedre til at holde effektive, konstruktive og produktive onlinemøder, hvor alle deltagerne er engagerede og bidrager.

todo

Grundlæggende projektledelse – 2 dage

Kurset er for projektledere og andre, som gerne vil have en god basisviden om projektledelse og konkrete værktøjer, så du bliver endnu bedre til at indtage rollen som projektleder.

todo

Projektleder med gennemslagskraft – 3 dage

Kurset er for projektledere og andre, der ikke bare kan bestemme, men skal være gode til at kommunikere, motivere og overbevise. Du får ny viden, strukturer og øvelse, så du kan få flere af dine ønsker og ideer igennem.

todo

Styrk din personlige gennemslagskraft – 2 dage

Dette kursus er for alle, der vil styrke deres gennemslagskraft, integritet og evne til at overbevise og motivere. Kurset er for dig, der vil være bedre til at motivere, overbevise og få andre med på dine ideer og ønsker.

todo

Forhandlingsteknik – 2 dage

Kursus i Forhandlingsteknik hos MBK. Bliv bedre til forhandle og skabe vind-vind situationer. Opnå gode forhandlingsresultater her med effektive værktøjer.

todo

Mødeledelse – 1 dag

Kurset Mødeledelse er for dig, der vil være en bedre mødeleder. Du får grundlæggende viden og redskaber til at planlægge, gennemføre og evaluere møder. I kommer til at spare tid og skabe bedre og hurtigere resultater.

Ledelse, Mødeledelse og forhandlingsteknik:

Kurser i facilitering, forhandlingsteknik, gennemslagskraft, mødeledelse og ledelse hos MBK
Har du allerede deltaget på et af vores kurser? Kender du vores høje kvalitet? Halvdelen af vores kursusdeltagere kommer igen på et af vores andre kurser, fordi de har erfaret, at det, de lærer på vores kurser er så nemt at ”oversætte” til hverdagen.

Kurserne i denne kategori er for medarbejdere og ledere fra mange forskellige organisationer og firmaer, der vil være bedre til at lede og facilitere møder, forhandle eller klare ledelsesopgaver eller opgaver som projektleder. Deltagerne på vores kurser kommer fra offentlige institutioner, styrelser og ministerier – og fra private firmaer i alle størrelser. Vi har små virksomheder med få ansatte og de største danske virksomheder, som kunder.

Heldigvis har vi de samme virksomheder i rigtig mange år.

Er du leder?
Du er sikkert klar over, at ledelse handler om at kommunikere med medarbejderne, så de bliver motiverede, effektive og målrettede. Du er sikkert også klar over, at ledelse kan læres, og at du kan blive en endnu bedre leder, hvis du er erfaren leder – og skal lære nye teknikker og redskaber, hvis du er ny leder.
På vores kurser får du en masse viden om ledelse, og du lærer at omsætte denne viden til praksis og din hverdag, så du både kan få dine medarbejdere til at yde mere og samtidigt skabe større tilfredshed med deres arbejdsliv. Du bliver mere afholdt som leder blandt medarbejderne og bliver en større blandt cheferne, hvis du lærer at blive en dygtig leder. Lederudvikling er vigtig, hvis du vil have succes. Vi giver du muligheden for at få viden, modeller, redskaber og træning, som du kan omsætte direkte til din hverdag som leder.

Er du projektleder?
Hvis du er projektleder skal du være god til at motivere og få andre med. Du skal være god til at motivere andre til at bruge deres tid på de projekter, som du skal styre i mål. Som projektleder kan du ikke bestemme, hvad andre gøre, men skal være ”endnu bedre” end en almindelig leder til at få andre med.

At være projektleder er et virkelig spændende job, som giver masser udfordringer og kræver stor personlig gennemslagskraft. Den personlige udvikling er ofte meget stor hos projektledere, da du som projektleder skal kunne håndtere mange mennesker og situationer. Vi har haft rigtig mange projektledere på kurset Projektleder med gennemslagskraft, der er skræddersyet til projektledere, og meget populært blandt projektledere, fordi det ikke bare er teoretisk, men meget praksisnært og nemt at bruge i hverdagen lige efter kurset.

Kurset Projektleder med gennemslagskraft
Kurset Projektleder med gennemslagskraft giver dig virkeligt gode redskaber og træning til at klare rollen som projektleder. Du kommer på kursus med andre projektledere, der deler deres erfaringer og giver dig personlig feedback. Du kommer på et energisk og inspirerende kursus, hvor du rykker dig til at få meget mere personlig gennemslagskraft.

Du lærer, hvad der skal til for at motivere andre, og at mennesker bliver motiverede forskelligt. Du kommer til at reflektere over dem, du selv skal motivere – hvordan kan du bedst motivere dem. Du kommer til at reflektere over din egen personlige udvikling, og hvad der motiverer dig.

Hvis du deltager i vores kursus Projektleder med gennemslagskraft får du mange AHA-oplevelser og vil kunne se, hvor simpelt det egentlig er at overbevise andre mennesker om det, du gerne vil have dem med til.
Du får også redskaber til hvordan du bedst håndterer leverandører og andre, der ikke overholder deres aftaler. Og især bliver du trænet i mange forskellige teknikker og redskaber, så du styrker din egen personlige udvikling som projektleder.

Kurset Styrk din personlige gennemslagskraft
Du behøver ikke være leder for at have personlig gennemslagskraft!

Og du behøver ikke have personlig gennemslagskraft selvom du er leder!

Men du kan lære at få mere personlig gennemslagskraft uanset om du er leder eller ej.

Du kan lære tydelig kommunikation med effektive og anerkendende kommunikationsteknikker, som både vil gøre dig mere populær og give dig mere gennemslagskraft. Du kan styrke dine relationer og din kommunikation med konkrete og enkle værktøjer, så du bliver hørt, set og respekteret.

Kropssproget og den nonverbale kommunikation er en del af dig og din personlige gennemslagskraft. Så kropssproget er med til at gøre dig mere tydelig og træde mere i karakter, men kropssproget er ikke nok til at gøre en virkelig forskel – du skal også have viden, teknikker og træning i at motivere, argumentere og overbevise andre.

På vores kursus Styrk din personlige gennemslagskraft får du virkelig viden, værktøjer og træning til at sætte gang i din personlige udvikling.

Kursus i Forhandlingsteknik:
Forhandlingsteknik er en vigtig del af hverdagen for alle uanset om du er leder eller medarbejder. Mange opfatter forhandlingsteknik som at være god til at presse den anden og prutte om prisen. Men forhandling er som salg: hvis du snyder den anden, sælger du ikke mere til ham, så medmindre du vil leve af engangssalg, skal du være god til at sætte dig ind i den andens behov og skabe et resultat, der er godt for begge parter. Du bliver først en god forhandler, hvis du forstår mekanismerne i en god forhandling. Hvis du forstår og kan bruge de vigtigste teknikker i forhandlingsteknik kan du få skabt virkeligt gode forhandlinger og gode relationer til dem, du forhandler med.
Vores underviser i forhandlingsteknik har ekstrem stor erfaring i alle typer forhandlinger – også meget store forhandlinger.
Men du behøver ikke være erfaren eller have store forhandlinger. Vores kursus i forhandlingsteknik giver dig stor ny viden og relevante redskaber uanset om du er nybegynder eller meget erfaren forhandler. Kurset er sammensat, så alle niveauer kan få ny viden, gode redskaber og træning i det, du har brug for.

 Kursus i Mødeledelse
Alt for mange mennesker spilder alt for meget tid på endeløse møder. Det er virkelig demotiverende og dyrt at spilde tid på møder, der mangler effektiv mødeledelse.
Hvad er målet med mødet? Hvad er målet med dette punkt? Hvorfor er jeg med til dette møde? Er vi overhovedet enige om, hvad mødet skal føre til?

Du har sikkert været til mange møder, hvor du havde svært ved at holde koncentrationen, fordi du egentlig hellere ville have lavet noget andet, der var vigtigere, eller fordi mødelederen ikke var god til at facilitere mødet og dårlig til mødeledelse.

Du kan lære at holde effektive møder ved hjælp af god mødeledelse og facilitering. Det er ikke vanskeligt, men skal læres og trænes. Du kan lære at lede værdiskabende, effektive og motiverende møder, som skaber resultater. Du kan få mødeteknikker til at facilitere det gode møde, møder som skaber værdi for jeres organisation eller firma. Facilitering og mødeledelse er en af de mest effektive og nemmeste måder at skabe værdi og spare mange penge for virksomheden. Effekten af et kursus i mødeledelse er meget nem at se – det er virkelig nemt at overføre teknikkerne til hverdagen og få tydelige resultater på rekordtid.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.