IT – Microsoft Office

todo

Excel Grundlæggende - 2 dage

Kurset for dig, der skal bruge Excel på dit arbejde og ønsker viden, forståelse og træning i at bruge redskaberne i Excel på en effektiv måde. Du kan være nybegynder eller have erfaring.

todo

Excel Videregående - 2 dage

Kurset er til dig, der allerede bruger Excel og kender de grundlæggende funktioner. Du får større viden og et bedre kendskab til de udvidede faciliteter i Excel, så du kan udnytte alle mulighederne i Excel.

IT (Microsoft Office) kurser hos MBK
Bruger du også en stor del af din arbejdsdag ved en PC? Hvor meget tid vil du kunne spare på et år, hvis du får 10 minutter ekstra hver dag, fordi du har fået mere styr på IT?

Hvis IT er et væsentligt redskab i din dagligdag, bør du lære mere om, hvordan du kan bruge IT effektivt, så du kan bruge flere funktioner og spare tid i hverdagen.

IT-kurser hos MBK er i højeste kvalitet og giver et konkret udbytte, så du reelt bliver bedre til at takle IT opgaver i fremtiden. Vi fortæller ikke bare om funktionerne, men sørger for at du bliver trænet, så du nemt kan overføre det, du har lært, til din hverdag hjemme og på arbejde.

Excel grundlæggende
Kurset Excel grundlæggende er oplagt for dig, hvis du er begynder eller har erfaring med at arbejde med de grundlæggende funktioner i Excel, og gerne vil have styr på de daglige funktioner og muligheder. Excel er et fantastisk redskab med virkelig mange funktioner, som mange desværre også opfatter som et fantastisk indviklet redskab. Hvis du lærer at forstå, hvordan Excel er tænkt og opbygget, er det meget nemmere for dig at finde og mestre de grundlæggende funktioner i Excel. Mange kommer aldrig udover den simple brug af Excel, hvor de bliver i et ark. Men det er nemt at arbejde på tværs af forskellige ark og bruge forskellige diagrammer i Excel.

Du kan lære selv at oprette regneark, lave formler og genbruge dem og formatere mange forskellige datatyper på dette kursus i Excel.

Kom på kurset Excel grundlæggende og få en masse ny viden om dine muligheder i Excel, og hvordan du kan bruge Excel på en mere effektiv og tidsbesparende måde. Det vil give dig tryghed og sikkerhed, når du vil klare dine opgaver i Excel i dagligdagen.

Du vil få et bedre overblik, blive bedre til at forstå, hvad andre har lavet i Excel, hvordan deres regneark er opbygget, og hvordan du kan bruge det på en hensigtsmæssig og forsvarlig måde. Du får et godt og letforståeligt kursusmateriale med, så det er nemt at overskue og overføre det, du lærer, til hverdagen på arbejde.

Excel videregående
Er du allerede rimeligt kørende i Excel? Har du opdaget, at det er et fantastisk værktøj med utrolig mange muligheder til at få brugbar viden og f.eks. lave analyser? Vil du gerne udvide horisonten og få styr på flere af de mange muligheder, som findes i Excel?

Dette kursus er for dig, der har styr på de grundlæggende funktioner i Excel og gerne vil både kende og mestre flere muligheder. Du vil ikke bare have viden om mulighederne, men på et kursus, hvor du får styr på og bliver trænet i, hvad og hvordan du selv kan gøre, når du vil bruge de mange funktioner i Excel.

Udbyttet af dette kursus i Excel videregående er mangfoldige. Du bliver mere effektiv, kommer til at spare tid og lærer at løse komplicerede opgaver på nemme og smarte måder, så du kan skabe et støre overblik og få bedre resultater.

Hvis du har store datamængder, lærer du at håndtere og strukturere dem på en hensigtsmæssig og brugbar måde, så du kan lave gode beregninger og få valide data.

Du får styr på hvad en Pivottabel er, hvornår du kan bruge den, hvordan du laver den og redigere den. Du lærer også at visualisere data fra den.

Der findes usandsynligt mange funktioner i Excel. Hvis du lærer de mest effektive og populære funktioner, har du mulighed for at brilliere og skabe helt nye resultater. Du lærer, hvordan du får forskellige sheets til at tale sammen, hvordan du kan hente data fra andre systemer – f.eks. SAP – så du kan skabe et overblik over f.eks. forecast, lager eller salg – og lave refresh, så du hente de nyeste tal ind i overblikket.

Du behøver du ikke kunne huske alle funktionerne udenad, bare du ved, hvor du kan hente hjælp og beskrivelser, så du fremover nemt kan få overblik og komme i gang med nye funktioner.

På kurset Excel videregående lærer du også at beskytte data, så det kun er gyldige data, der kan indtastes. Du lærer hvordan du laver betinget formatering og andre avancerede funktioner i Excel.

Meld dig til MBK´s kursus Excel videregående, hvis du vil have større viden og ny inspiration, så du bliver endnu bedre til at bruge og udnytte alle funktionerne i Excel effektivt.

Outlook organisering
Er du også ved at drukne i mails? Er det svært at få klaret og svaret alle mails i løbet af arbejdsdagen? Kender du fornemmelsen af, at du ikke rigtig fik udrettet noget, fordi tiden forsvandt med små ubetydelige opgaver og for mange mails?

Kurset Outlook organisering er for dig, der allerede bruger Outlook og vil vide mere om mulighederne for at blive mere effektiv, spare tid og få et meget bedre overblik i dine daglige opgaver. Dette kursus giver dig, der får og sender mange mails, gode muligheder for at organisere og strukturere, så du får skabt gode arbejdsvaner.

Hvis du ikke håndterer en overfyldt mailbakke, kan du komme til at virke uhøflig og inkompetent, når du ikke får svaret en forespørgsel, misser en deadline og ikke har styr på dine opgaver.

Men der findes enkle og nemme måder at håndtere mange mails og en overfyldt indbakke. Der findes teknikker, som skaber mulighed for, at du kan gå hjem fra arbejde hver dag med en tom indbakke og følelsen af, at du har fået udrettet noget og klaret de vigtigste opgaver.

Der er mange smarte funktioner i Outlook og du kan lære de bedste og mest effektive principper, så du får bedre overblik og sparer tid.

Outlook er fantastisk til søgning, og du behøver ikke bruge oceaner af tid på søgninger, hvis du lærer helt enkle og brugbare principper til at lave hurtige og effektive søgninger.

Dette kursus i Outlook organisering er meget nemt at overføre direkte til din hverdag, så du lynhurtigt sparer tid og får en oplevelse af overskud og effektivitet.

PowerPoint – den effektive præsentation
PowerPoint er et fantastisk redskab, der desværre oftest bliver brugt helt forkert. Lange, kedelige slides med masser af tekst, der bliver læst op, er de fleste af os desværre blevet udsat for. Det er vigtigt, at du ikke falder i ”læse op af kedelige slides” fælden.

På dette kursus PowerPoint – den effektive præsentation lærer du at lave spændende, interessante, visuelle slides, så dine tilhørere også bliver til dine tilskuere og reelt får meget mere ud af dine præsentationer.

Du lærer, hvilke tekniske muligheder, der findes i PowerPoint og hvilke muligheder og funktioner PowerPoint indeholder, så du kan skabe mere levende og fængende præsentationer. Du bliver trænet og får feedback, så du reelt udvikler kompetence til at lave gode Powerpoint præsentationer.

Du lærer, hvordan du kan integrere billeder, film, lyd, grafik, diagrammer og selv Excel ark i dine PowerPoint præsentationer på en nem og overskuelig måde, så du kan blive en mere interessant og fængslende fortæller, når du skal præsentere med PowerPoint.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail.