Grønland

Åbne kurser i Nuuk
Vi holder mange åbne kurser i Nuuk, som du er velkommen til at melde dig til.
Det ene emne, som de fleste grønlændere gerne vil på kursus i, er Præsentationsteknik.
Det andet emne, som rigtig mange grønlændere vil på kursus i, er Konflikthåndtering og kommunikation.
På åbne kurser, hvor I er fra forskellige virksomheder, starter vi med at høre, hvad I gerne vil have ud af kurset – og så tager vi de emner op, som passer bedst til det, I ønsker.

Du kan tage din kollega med eller deltage alene på kurset. Du vil hurtigt komme til at tale med de andre kursusdeltagere og føle dig tryg. De andre kommer fra andre virksomheder i Grønland, og de har mange af de samme behov som dig.

todo

Konflikthåndtering og kommunikation – 2 dage (Nuuk, Grønland – Dansktalende underviser) Aaqqiagiinngissutinik suliaqartarneq, attaveqarnerlu – ullut 2

todo

Præsentationsteknik – 2 dage (Nuuk, Grønland – dansktalende underviser) Saqqummiissinermi pikkorissarneq – ullut 2

Kurser i Konflikthåndtering og kommunikation
Vores kurser i Konflikthåndtering og kommunikation er for både grønlændere og danskere, der bor i Grønland. På kurset lærer du at takle konflikter på en konstruktiv måde, så konflikten ikke eskalerer. Du lærer meget om dig selv og din måde at reagere på. Du lærer, hvordan du bedst kan kommunikere med mennesker og løse konflikter. Du får masser af ny viden og samtidigt bliver du trænet, så du rent faktisk bliver bedre til at takle ubehagelige og konfliktfyldte situationer med andre mennesker – uanset om det er kollegaer, borgere, kunder eller andre.

Du lærer også at holde fast i dine egne meninger og behov, og du får teknikker til at sørge for, at andre ikke får lov til at tromle dig eller få dig med til noget, som du ikke ønsker. Du bliver mere afklaret og bedre til at kommunikere med andre – også når de vil noget andet end dig. Redskaberne fra kurset kan du bruge både på arbejde og privat.

Kurser i præsentationsteknik
Vores kurser i præsentationsteknik er også både for grønlændere og danskere, der bor i Grønland. Kurset giver dig en masse viden og nye redskaber, så det bliver meget nemmere for dig, at skulle sige noget til mange mennesker – f.eks. til møder, hvis du skal lave en præsentation eller undervise.
Du får redskaber fra mental træning, så du bedre kan styre din nervøsitet og få ro på dig selv, når du skal stå overfor mange mennesker og sige noget fornuftigt.

Du får redskaber til at få struktur på dine præsentationer, så de er logiske for dine tilhørere.
Du får nemmere ved at forklare vad du mener og nemmere ved at gøre dig forståelig overfor din tilhørere.

Og du får redskaber til at motivere og overbevise andre, så det bliver nemmere at få dem til at bruge tid eller penge på det, du gerne vil have dem til.

Samtidigt bliver du trænet og får konstruktiv feedback, så du kan styrke din personlige udvikling og få afklaret, hvad du gerne vil.

Underviseren på kurser i Grønland
Vi fra MBK elsker at holde kurser i Grønland. Både mennesker og natur er helt fantastiske og vi holder gerne så mange kurser som muligt i Grønland
Underviseren på vores kurser i Grønland er vant til at holde kurser i Grønland og formår at favne alle uanset jeres faglige niveau og erfaring. Underviseren er dygtig, erfaren og god til at tilpasse kurset til din hverdag. Underviseren er tillidsfuld og humoristisk og god til hurtigt at skabe en tryg stemning.

Kurser med grønlandsk tolk
Du behøver tale perfekt dansk for at deltage i vores kurser. Vi har ikke tolk på vores åbne kurser, men det plejer at fungere rigtig godt for alle. Hvis der er nogle vanskelige ord hjælper de andre med at oversætte og forklare dem.
Vi har lavet mange kurser mange steder i Grønland med og uden tolk.
Ved interne kurser, hvor I alle kommer fra samme sted, kan det give god mening at få en dygtig tolk til at oversætte. Det fungerer rigtig godt, hvis tolken er sød og dygtig.

Men du kan sagtens deltage på et kursus uden tolk, hvis bare du kan tale noget dansk og grønlandsk.

Vi kommer gerne til jer
Hvis I er flere kollegaer, som gerne vil på kursus, kan vi komme til jer. I behøver ikke alle tage til Nuuk for at komme på kursus. Vi kommer gerne til jer, uanset hvor på kysten I holder til. Det bliver meget billigere for jer, hvis vi kommer til jer og holder kurset i jeres by. Vi holder flest kurser i Nuuk, men har f.eks. også holdt mange kurser i Qeqqata, Sisimiut og Ilulissat – og vil meget gerne komme til andre steder på østkysten eller vestkysten.
Skriv eller ring til os, så vi kan tale sammen om mulighederne for, at vi kommer til jer for at holde kursus.

Vi skræddersyr kurset til jer
Hvis du læser vores kursusbeskrivelser, kan du se, hvad vi normalt laver på et kursus. Men vi skræddersyr altid kurserne til de mennesker, der deltager på dem.
Hvis I ønsker, at vi skal lave et internt kursus, hvor I alle er fra samme virksomhed, vil vi meget gerne have en eller flere samtaler med dig før kurset, så vi kan skræddersy det til jer.
Jo mere vi ved om jer jo bedre kan vi lave kurset, så det er relevant for jer.
De emner, som du kan se her, er de mest populære i Grønland, og derfor er det dem, vi har som åbne kurser i Nuuk. Men hvis I ønsker interne kurser, der er skræddersyede til jer, kan vi lave kurser i mange andre emner. F.eks. kan lederudvikling være relevant for jer. Eller måske et kursus i kundeservice?
Ring eller skriv, hvis vi skal tale sammen, om vi kan lave et rigtig godt relevant kursus for jer.

Hvem deltager på MBKs kurser
Der er ikke nogen bestemte typer, som deltager på vores kurser. På de åbne kurser plejer det at være en blanding af grønlændere og danskere, der bor i Grønland. Og deltagerne kommer fra alle mulige firmaer – både fra offentlige institutioner, styrelser og ministerier og fra forskellige private firmaer. Mange er ledere og mange er medarbejdere.
På de interne kurser bestemmer I selv, hvem vi skal skræddersy kurset til. Det kan f.eks. være et firma, som vælger de ledere og medarbejdere, der skal præsentere for kunder og kollegaer. Det kan være en kommune, der vil have et kursus i at takle konflikter for de medarbejdere, som møder borgere, der er vrede og vanskelige. Det kan være, at I gerne vil gøre noget godt for jeres ledere, og ikke bare vil give dem teori om ledelse, som de hurtigt glemmer, men vælger at give dem et kursus med konkrete og brugbare redskaber, der gør dem bedre til daglig ledelse af deres medarbejdere.

MBK kurser i Grønland til lave priser
Der er ingen grund til, at du skal bruge en masse penge på at flyve helt til Danmark for at deltage i vores kurser. Det er meget billigere, at vi tager til Grønland for at holde kurserne. Og vi holder vores priser for kurser i Grønland meget lave, for at så mange som muligt kan deltage på dem.

Vores undervisere får de bedste evalueringer og gør sig meget umage med at skræddersy kurset til dig og dine behov, så det ikke bare er hyggeligt og interessant at være på kursus – men så du også bliver bedre til at præsentere og håndtere konflikter.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.