+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Kend dig selv og forstå andre bedre – med DiSC

Oplever du, at samarbejdet af og til strander i ineffektiv kommunikation? Fungerer nogle af dine samarbejdsrelationer smertefrit, mens andre kan være en udfordring? Vil du have mere selvindsigt, så du kan bruge dine styrker bedre og passe på, at dine styrker ikke bliver til svagheder? Vil du bruge dine ressourcer bedst muligt – uden at gå på kompromis med dig selv? Vil du have redskaber til at indgå i samarbejde med fokus på det fælles bedste? Vil du have redskaber til at imødekomme forskellige mennesker og deres behov?

Kend dig selv og forstå andre bedre – med DiSC

Kurset er for dig, som ønsker et dybere indblik i dine egne og andres præferencer. Du får større forståelse for hvad der motiverer dig selv og de andre i teamet. Du ser nærmere på hvorfor I opfatter og reagerer forskelligt. Kurset er for dig, som vil være bedre til kommunikation og samarbejde samt til at forstå og motivere andre.

Udbytte:

 • Mere effektive og inspirerende samarbejdsrelationer
 • At kunne tilpasse din kommunikation til forskellige personer og arbejdsfunktioner
 • At imødekomme andres og egne motivationsfaktorer i jeres arbejde
 • At forstå hvad du og dine kolleger har brug for under forandringer og pres
 • At kunne sætte fokus på målet – også i svære og vanskelige situationer
 • Redskaber til at udnytte egne og andres ressourcer bedst muligt
 • At øge arbejdslivskvaliteten

Indhold:

 • DiSC-modellen
 • Præsentation af de forskellige adfærdsstile
 • Tilpasset adfærd til de forskellige adfærdsstile i samarbejdssituationer
 • Tilpasset adfærd til at håndtere forskellige udfordringer i teamet
 • Hvordan håndteres forandringer på en god og effektiv måde
 • Fokus på den enkeltes adfærdsstil, behov og ressourcer

Form:

Kursets form bliver en vekselvirkning mellem underviserens oplæg, læsning, diskussioner og træning gennem praktiske øvelser. Der forventes stor deltageraktivitet. Alle deltagere får ca. 14 dage før kurset tilsendt en mail med link til udfyldelse af en DiSC profil, som skal være lavet senest 5 dage før kursusstart. Afsæt 30 min. til udfyldelse af spørgsmålene. Profilen bliver udleveret til kursusstart og inddrages i kurset, sammen med den Gruppe kultur rapport..

Om DISC:

Seminaret vil tage udgangspunkt i DISC-modellen, et evidensbaseret værktøj til at forstå og tale om samarbejde på en ny måde. Ideen bag DISC er, at vi alle har forskellige adfærdspræferencer og deraf følgende forskellige motivationsfaktorer, behov og prioriteter i vores samarbejde med andre.
DISC-modellen giver jer mulighed for at undersøge jeres interne forskelligheder, professionelt og kollegialt. I får også mulighed for at undersøge under hvilke betingelser I vil føle jer mest effektive i forhold til de forskellige elementer af jeres arbejdsliv. DISC vil eksempelvis belyse, hvordan en medarbejder motiveres af at skabe nye resultater, mens en anden motiveres af at gøre sig umage og være grundig med opgaven. DISC-modellen kan således sætte ord på, hvorfor vi går til opgaven, som vi gør – og hvad vi skal gøre mere af for at blive mere effektive.

Kursusindhold

Din egen DiSC profil
Hvad viser min DiSC Team Profil? Hvilke styrker og udfordringer har du i dit arbejde? Hvad skal du være opmærksom på, når du samarbejder med andre? Hvordan virker din stil, fremtoning og kommunikation på andre? Du får en konstruktiv tilbagemelding på din egen DiSC profil.

DiSC-modellen
Vil du have værktøjer til at afklare din og andres indfaldsvinkler til teamarbejde? Kunne du tænke dig at se dine teamopgaver i et nyt perspektiv?

Forskellige adfærdsstile
Har du lyst til at forstå forskellighederne i måden at arbejde på? Ved at forstå værdien i de forskellige adfærdsstile, kan vi hurtigere opnå succes.

Personlig DiSC-profil og mønstre i teamarbejdet
Et team består af en gruppe mennesker, som har samme overordnede mål. Vil du gerne forstå, hvordan vi hver især har forskellige veje til at nå i mål? Lær hvordan andre oplever dig i teamarbejdet.

Team og innovation
Ønsker du nemt at kunne se andres styrker tidligt i samarbejdet? For at dine personlige styrker i innovationsprocessen bruges optimalt, er det nødvendigt at din profil bliver synlig for de andre i teamet.

Handlemønstre
Kunne du godt tænke dig, at I hurtigere blev enige om rollefordelinger og løsningsmuligheder i jeres teamarbejde? Vi skal ikke kunne alting i en arbejdsproces, derfor er det vigtigt at sammensætte et varieret team. Kunne du godt tænke dig at rumme idéforslag, der ikke kommer fra dig selv eller følger dine præferencer?

Håndtering af forandringer
Kunne du godt tænke dig at være på forkant med konflikter i forhold til samarbejdsrelationer?

Kursusprogram

Udgangspunkt for kurset er deltagernes ønsker og behov. Hvilke emner vi kommer ind på, og hvor meget hvert emne fylder og hvornår vi kommer ind på dem, afhænger af deltagerne.
Det følgende er et eksempel på, hvordan et program kan se ud.

1 dag:
Kl. 9-12
Formiddagen koncentrerer sig om at forstå din egen DiSC-profil, og du lærer DiSC-modellen at kende. Vi gennemgår de 4 forskellige DiSC-profiler og deres præferencer. Du indføres i DiSC og lærer de grundlæggende principper.

Kl. 13-16
Om eftermiddagen fokuseres på hvordan man genkender de 4 forskellige stile, og hvordan man arbejder godt sammen på tværs af forskellige DiSC-profiler. Vi kigger også på hvor de oplagte konflikter potentielt kan opstå. Du får indblik i værdien af at kende egen og andres DiSC-profiler i samarbejdsrelationer.

Pris og praktisk

Pris når kurset holdes hos os:
1 dags kurser koster 21.000 kr.

Prisen inkluderer lokaler, morgenmad, frokost, te/kaffe, chokolade, DVD-optagelser, materialer, mapper osv.
Pris når kurset holdes hos Jer.
1 dags kurser koster 16.000 kr.

Prisen forudsætter, at I sørger for alt det praktiske. Men vi kan sørge for mapper og kopiere deltagermaterialet for kr. 1.500 pr. kursus. Vi kan sørge for projektor og bærbar pc for 500 kr. pr. kursus, mens leje af videokamera koster 1.000 kr. Udenfor København tillægges transport efter statens alm. takster.

OBS! Priser for Everything DiSC profiler oplyses ved kontakt til MBK.

Lokaler:
Pilestræde 61.1 sal, 1112 København K. (500 meter fra Nørreport). Kurset kan afholdes i vores lokaler eller i jeres egne lokaler. Kurset kan også arrangeres som internat.

Kurset har en teambuilding-effekt og skaber netværk, når kursusdeltagerne kommer ud til “lidt luksus” uden at skulle på kontoret i pauserne.

Varighed og tid:
Dette kursus holdes over 1 dag.

Deltagerantal:
Der er ikke maksimalt deltagerantal på dette kursus. Kurset er for en arbejdsgruppe eller afdeling.

Ovenstående priser er eksklusiv moms.

Undervisere

Anna-Elise Bækkelund

Anna-Elise Bækkelund

Se profil

Har du spørgsmål til dette kursus, så udfyld venligst formularen nedenfor og vi vender tilbage snarest muligt.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kend dig selv og forstå andre bedre – med DiSC tilbydes også som åbent kursus.

Se det her

Kun kr. 4800+moms pr. person
MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.