+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Kurset “Forhandlingsteknik” giver jer styr på interne og eksterne forhandlinger. I får redskaber til at forberede og gennemføre en forhandling, så både begge parter arbejder for det bedste resultat og bliver glade for resultatet. Kurset er for dem, der ikke bare vil presse prisen, men ønsker et godt og ærligt fremtidigt forhold til forhandlingspartneren.

Kurset “Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere” er målrettet de, der er vant til at forhandle, så forhandlingen fører til det optimale resultat for virksomheden. Kurset giver flere strenge at spille på, så eksempelvis en konfliktbaseret forhandling kan gennemføres og afsluttes med gensidig respekt, åbenhed og ærlighed. Der vil også være en introduktion af forhandlingens psykologi og de kommunikative aspekter.

Kurset “Forhandlingsteknik for advokater” er for de advokater, der er vant til at forhandle, så forhandlingen fører til det optimale resultat for din klient. Men du vil gerne have flere strenge at spille på, så eksempelvis en konfliktbaseret forhandling kan gennemføres og afsluttes med gensidig respekt, åbenhed og ærlighed. Du vil også introduceres til forhandlingens psykologi og de kommunikative aspekter.

Kurset “Forhandlingsteknik for indkøbere” giver jer styr på interne og eksterne forhandlinger. I får redskaber til at forberede og gennemføre en forhandling, så både begge parter arbejder for det bedste resultat og bliver glade for resultatet. Kurset er for dem, der ikke bare vil presse prisen, men ønsker et godt og ærligt fremtidigt forhold til forhandlingspartneren.

Har du brug for hjælp?

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.