+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Vi kan skræddersy kurser og udviklingsforløb inden for lederudvikling til jeres nye og erfarne ledere, projektledere og HR-konsulenter.
Vi er erhvervspsykologer, der arbejder på alle niveauer af jeres organisation.
Her kan I læse om nogle populære kurser, som giver jer redskaber til at styrke ledelse og HR.
Men sig til, hvis vi skal skræddersy kurser, som passer perfekt til jer.

Uddannelsen “Ledelse i praksis” giver jeres ledere en fælles platform og et fælles sprog, så de kan bruge hinanden på tværs i organisationen. De får praktiske ledelsesredskaber til den daglige kommunikation med medarbejderne. De bliver bedre til at udpege retning, motivere og takle konflikter. Uddannelsen afsluttes med en international anerkendt eksamen, der giver 10 ects point.

Kurset “Projektleder med gennemslagskraft” giver jeres projektledere redskaber til at motivere, begejstre og overbevise. Jeres projektledere får træning i at skabe mål og holde den røde tråd. Kurset giver projektlederen redskaber til at kommunikere mere effektivt og overbevisende. Projektlederen får teknikker til at styrke sin gennemslagskraft overfor styregruppen, projektdeltagere, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Kurset “Mødeledelse” giver viden, redskaber og træning, så I kan spare tid og holde effektive møder.
Kurset giver jer redskaber til mødeledelse, så jeres mødeledere bliver dygtige til at forberede og gennemføre møder. Mødelederen lærer at skelne mellem forskellige mødetyper og trænes i at styre mødet i mål, så I kan spare tid og kun holde relevante møder med relevante mødedeltagere.

Kurset “Lederens hverdag” giver jeres ledere redskaber til at håndtere hverdagens ledelsesmæssige udfordringer inden for: ledelse, planlægning/stresshåndtering samt konflikthåndtering. Ledere skal kunne lede og vise retning, de skal kunne planlægge og skabe overblik, og så skal de kunne håndtere de konflikter, der er en naturlig del af hverdagen. Dette kursus giver jeres ledere redskaber til at skabe et velfungerende, struktureret og dynamisk samarbejdsmiljø.

Kurset “Formidling og kommunikation for ledere” giver jeres ledere redskaber til at kommunikere, motivere og vise retning. Ledere skal kunne vise retning, formidle strategier og værdier, så det giver mening for medarbejderne. Har I rustet jeres ledere til det? Dette kursus giver jeres ledere redskaber til at blive mere klare og inspirerende.

Kurset “Den vanskelige samtale” er et kursus, der gør lederen i stand til at tage de vanskelige samtaler med medarbejdere, uden at trappe konflikter op. På kurset vil der lægges stor vægt på de deltagendes personlige fremtræden, for derfor at kunne skabe en større forståelse for egen fremtræden.

Se endvidere kurset i “Personlig gennemslagskraft” under de engelske kurser. “Personlig gennemslagskraft” giver jer redskaber og træning til at kommunikere bedre i møder og andre situationer, hvor den personlige gennemslagskraft er vigtig. Kurset er intensivt med få deltagere, hvilket giver mulighed for at komme tæt på den enkelte. Dette kursus afholdes på engelsk.

Har du brug for hjælp?

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.