+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Præsentationsteknik og Train the trainer
Ved du, hvor vigtigt det er for jer, at I kan kommunikere klart og tydeligt?

På vores kurser får I redskaber og træning til:
– At overbevise andre.
– At holde den røde tråd.
– At blive mere selvsikre.
– At udstråle troværdighed.
– At få budskaber igennem.
– At formulere jer kort og klart.
– At få mere gennemslagskraft.
– At være tydelige og forståelige.
– At skabe god kontakt med andre.
– At rejse jer op foran mange mennesker.
– At præsentere på møder, undervise og holde gode oplæg.

Vore kurser i “præsentationsteknik” giver jer sikkerhed, struktur og redskaber til alt fra små møder og foredrag i store forsamlinger. Gennem feedback får den enkelte et indtryk af, hvordan andre oplever ham/hende. Råd og vejledning giver mulighed for at blive en bedre formidler.

Der er mulighed for at vælge et 2- eller et 3-dags kursus i Præsentationsteknik.

Vore kurser “Formidling og Undervisning” er for dem, der underviser intern eller ekstern. De får mange nye teknikker til at gøre deres undervisning endnu bedre. Nye undervisere får selvsikkerhed og de grundlæggende teknikker på plads, så de bliver mere spændende og forståelig. Erfrane undervisere får inspiration og redskaber til at variere og udvikle deres undervisning.

Præsentationsteknik på engelsk” er et kursus, hvor der er lagt stor vægt på den personlige fremtræden og gennemslagskraft. Gennem mange praktiske øvelser og den efterfølgende personlige feedback får kursisterne en større fornemmelse af hvad, der gør en god eller rigtig god præsentation. Kurset foregår på engelsk.

Vore kurser “Præsentationsteknik for advokater” er for advokater og advokatfuldmægtige i jeres advokatfirma, der skal kunne gøre sig gældende på møder og samtidigt virke selvsikre. Som advokater har I brug for, at andre kan forstå, hvad I mener, at I har gennemslagskraft og kan få jeres budskaber igennem.

Obligatorisk efteruddannelse:
Advokater skal have obligatorisk efteruddannelse med 54 lektioner i løbet af en 3-årig periode (svarer til ca. 3 hele kursusdage om året). Vi har tilrettelagt vore kurser efter de krav, der er til obligatorisk efteruddannelse, og sørger for at vore kurser er relevante for alle typer advokater. På Advokatsamfundets hjemmeside står der ”Kurser af denne art, f.eks. retorik, præsentationsteknik og regnskabsforståelse, vil som udgangspunkt blive anset for at være af generel betydning for advokaterhvervet”. På kursusbeviset efter et 2 dags kursus skriver vi: ”På kurset er NAVN over 15 lektioner á 45 minutters varighed blevet trænet i redskaber og teknikker til forberedelse, gennemførelse og evaluering af præsentationer, herunder: Forberedelse af oplæg, mål og målgruppe, mental forberedelse, overbevisning, formidlingsniveauer, strukturering af oplæg, positioner, præsentationens 10 grundregler og variation i formidlingen.” Du kan læse om Advokatsamfundets krav til den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige her.

Har du brug for hjælp?

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.