Præsentationsteknik

Hos MBK er vi eksperter i præsentationsteknik, og skræddersyr altid kurset så det passer til jeres præcise ønsker og behov.

Herunder finder du et udvalg af vores interne kurser i præsentationsteknik:

todo

Præsentationsteknik – 2 dage

Kurset er for dig, der vil have viden, redskaber og træning til at formidle med gennemslagskraft. Du bliver mere selvsikker, får mere struktur på dine præsentationer og bliver mere interessant for dine tilhørere.

todo

Præsentationsteknik på engelsk

Kurset er for dig, der vil være bedre til at formidle, inspirere og præsentere på engelsk. Du får mere selvtillid og redskaber til at præsentere med større variation. Du finder din egen stil, når du skal holde præsentationer på engelsk.

todo

Præsentationsteknik – 3 dage

Kurset i Præsentationsteknik er for dig, der vil styrke din formidlingsevne og gennemslagskraft, når du skal holde oplæg på møder, præsentere til kunder, kollegaer og chefer. Du får mange redskaber og træning.

todo

Grafisk og kreativ formidling

Kurset i grafisk og kreativ formidling er for dig, der vil være bedre til at bruge illustrationer, billeder og grafiske virkemidler i din formidling – f.eks. når du skal præsentere, undervise eller fremlægge på møder.

todo

Formidling og undervisning – kursus for undervisere

Kurset er for dig, der skal underviser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i at undervise, vil du få mange nye redskaber, tips og feedback, så du bliver bedre til og mere glad for at undervise.

todo

PowerPoint – Den visuelle og effektive præsentation

Kurset er for dig, der vil være god til at bruge PowerPoint og lave slides, der fænger dine tilhørere. Du får et godt grundlag til at bruge teknikkerne i PowerPoint, så du hurtigt og nemt kan opbygge en god præsentation.

todo

Mundtlig kommunikation – med styrke og selvtillid

Kurset er for dig, der vil styrke din selvtillid og lyst til at sige noget fornuftigt og forståeligt på møder. Du vil blive bedre til at klare almindelig kommunikation og bedre til at sige til og fra på en ordentlig måde.

todo

Grafisk og kreativ formidling – Videregående

Kurset “Grafisk og kreativ formidling – Videregående” er for dig, der tidligere har deltaget i det grundlæggende kursus ”Grafisk og kreativ formidling” eller tilsvarende. Typisk undervisere, facilitatorer, mødeledere eller dig, der udvikler visuelle materialer.

todo

Personlig fremtræden

Kurset i Personlig fremtræden er for dig, der har behov for at blive mere selvsikker og rolig, når du skal tale til flere mennesker. Du har ikke ret megen erfaring med at holde oplæg.

todo

Presentation Skills in English

This course is ideal for those giving stand-up presentations, pitches, conferences, briefings and other formal speaking situations. This course is in English for all nationalities and your English need not be perfect.

todo

Præsentationsteknik for øvede

Kurset er for dig, der har været på kursus i præsentationsteknik før – hos os eller andre – og ønsker at komme et skridt videre i din evne til at præsentere med gennemslagskraft og få andre med.

Præsentationsteknik hos MBK A/S
Ved du, hvor vigtigt det er for jer, at I kan kommunikere klart og tydeligt?

På vores kurser får I redskaber og træning til:
– At overbevise andre.
– At holde den røde tråd.
– At blive mere selvsikre.
– At udstråle troværdighed.
– At få budskaber igennem.
– At formulere jer kort og klart.
– At få mere gennemslagskraft.
– At være tydelige og forståelige.
– At skabe god kontakt med andre.
– At rejse jer op foran mange mennesker.
– At præsentere på møder, undervise og holde gode oplæg.

Vore kurser i “præsentationsteknik” giver jer sikkerhed, struktur og redskaber til alt fra små møder og foredrag i store forsamlinger. Gennem feedback får den enkelte et indtryk af, hvordan andre oplever ham/hende. Råd og vejledning giver mulighed for at blive en bedre formidler.

Der er mulighed for at vælge et 1,-dags, 2- eller et 3-dags kursus i Præsentationsteknik.

Vore kurser “Formidling og Undervisning” er for dem, der underviser intern eller ekstern. De får mange nye teknikker til at gøre deres undervisning endnu bedre. Nye undervisere får selvsikkerhed og de grundlæggende teknikker på plads, så de bliver mere spændende og forståelig. Erfrane undervisere får inspiration og redskaber til at variere og udvikle deres undervisning.

Præsentationsteknik på engelsk” er et kursus, hvor der er lagt stor vægt på den personlige fremtræden og gennemslagskraft. Gennem mange praktiske øvelser og den efterfølgende personlige feedback får kursisterne en større fornemmelse af hvad, der gør en god eller rigtig god præsentation. Kurset foregår på engelsk.

Herunder finder du et udvalg af vores interne kurser i præsentationsteknik:

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail.