Online kurser og webinarer

Har I også fundet ud af, at I kan spare en masse tid og få værdifuld viden på kort tid med webinarer? Eller ønsker I kurserne online for at mindske risikoen for smitte? Små korte webinarer og interaktive online kurser er kommet for at blive. Online seminarer og online kurser fungerer især godt, hvis de inkluderer opgaver, træning og egentlig dialog med få deltagere. Men I kan også få webinarer med mange deltagere i emner, som ikke kræver opgaver og træning. Hvis emnerne er nemme at forstå og ikke kræver træning, kan det være en virkelig god, tidsbesparende og billig løsning at lave et webinar for mange mennesker.

Herunder finder du et udvalg af de mest populære webinarer og online kurser:

todo

Positiv psykologi for ledere

Kurset i Positiv psykologi for ledere er for dig, der vil styrke og udvikle dit personlige lederskab gennem viden og værktøjer fra Positiv psykologi.

todo

Konflikthåndtering for ledere

På dette kursus lærer ledere at forebygge og løse konflikter – både konflikter, som de selv er en del af og konflikter mellem andre.

todo

Distanceledelse

Kurset er for jer, som gerne vil gøre noget for at ruste jeres ledere til at lede teams, hvor de ikke ser medarbejdere dagligt, fordi de arbejder fra hjemmearbejdspladser eller kontorer forskellige steder i Danmark eller i udlandet.

todo

Ny leder

Kurset er for nye ledere, der ønsker redskaber til at håndtere de ledelsesmæssige og kommunikative udfordringer, de står overfor i deres nye rolle.

todo

Nudging – hjælp andre til gode beslutninger!

Kurset er for dig, der vil forstå mennesker bedre og lære en metode til at påvirke adfærd – på en god og etisk måde. Du får I indsigt i den allernyeste viden om den menneskelige hjerne og de bevidste og ubevidste beslutninger, som styrer vores tanker og handlinger.

todo

Hold gode onlinemøder (Onlinekursus)

Dette kursus er for jer, der gerne vil blive bedre til at holde effektive, konstruktive og produktive onlinemøder, hvor alle deltagerne er engagerede og bidrager.

todo

Webinar – Gode onlinemøder (1 time)

Webinaret “Gode onlinemøder" er for alle, der gerne vil blive bedre til at holde og lede onlinemøder.

todo

Webinar – Skab overskud i en Coronatid (1½ time)

Webinaret “Skab overskud i en Coronatid” henvender sig til alle der ønsker at erstatte bekymringer med ro, energi og overskud.

todo

Webinar – Når organisationens sociale kapital udfordres af en pandemi (1½ time)

Webinaret “Når organisationens sociale kapital udfordres af en pandemi" er for jer der ønsker at tage ansvar for Coronakrisens konsekvenser for tillid, retfærdighed og samarbejde på arbejdspladsen.

todo

Webinar – Som gidsel på hjemmearbejdspladsen (1½ time)

Webinaret “Som gidsel på hjemmearbejdspladsen” er for dig, der føler et behov for værktøjer til at håndtere et arbejdsliv i hjemmets isolation.

todo

Webinar – Effektive arbejdsdage (2 timer og 15 minutter)

Webinaret “Effektive arbejdsdage” er for alle der vil vide, hvordan man kan prioritere, planlægge og arbejde lidt smartere og dermed nå det nødvendige uden stress.

todo

Webinar – Kommunikation og konflikthåndtering (1 time)

Webinaret “Kommunikation og konflikthåndtering ” er for alle der kunne tænke sig at blive bedre til at kommunikere og konflikthåndtere.

todo

Webinar – Stresshåndtering (1 time)

Webinaret “Stresshåndtering” er for alle der kunne tænke sig at sænke stressniveauet og få bedre overblik.

todo

Webinar – Motivation i ledelse (1½ time)

Webinaret “Motivation i ledelse” er for dig, der gerne vil kunne arbejde med motivation på arbejdspladsen og således give organisationen et blidt skub i ryggen gennem krisen og ramme jorden løbende på den anden side.

todo

Webinar – Hvor skal kommaet stå? Er du i tvivl? (1 time)

Webinaret “Hvor skal kommaet stå? Er du i tvivl?” henvender sig til alle, der ønsker at få opdateret deres kommaviden.

todo

Webinar – Præsentationsteknik (1 time)

Webinaret “Præsentationsteknik ” er for alle der kunne tænke sig at blive bedre og mere rolige i præsentationssituationer.

todo

Webinar – Skriver du korrekt dansk? (1 time)

Webinaret “Skriver du korrekt dansk?” henvender sig til alle, der kunne tænke sig at blive opdateret på det drilske danske sprog.

todo

Webinar – Lynopdatering på det danske sprog (2 timer og 15 minutter)

Webinaret “Lynopdatering på det danske sprog” henvender sig til alle, der ønsker at få opdateret deres viden om de danske kommaer og den finurlige grammatik.

todo

Webinar – Professionelle arbejdsmails – takt og tone på nettet (2 timer og 15 minutter)

Webinaret “Professionelle arbejdsmails” henvender sig til alle, der skriver mange mails på jobbet. Det kan både være interne og eksterne mails.

todo

Webinar – Skriv og bliv læst (2 timer og 15 minutter)

Webinaret “Skriv og bliv læst” henvender sig til alle, der til dagligt skriver tekster, fx mails og breve, og som gerne vil blive bedre til det.

todo

Webinar – Dealing with change (1 hour)

Anyone who wants to be better at change management and get rid of the fear of change.

todo

Webinar – Personal planning and stress management (1 hour)

Anyone who wants to be better at stress management and have better control of their workload.

todo

Webinar – Personal power and impact (1 hour)

Anyone who wants to be able to take charge of a meeting and get their message through.

todo

Webinar – Project management with impact (1 hour)

Anyone who wants to be able to be a better project manager.

todo

Trivsel på hjemmearbejdspladsen

Kurset er for dig der vil skabe gode og effektive hjemmearbejdsdage, hvor du stortrives. Du arbejder altid hjemmefra eller har dage af og til, hvor du er på hjemmearbejdspladsen.

todo

Stresshåndtering

Kurset er for dig, der vil have større arbejds- og livsglæde. Du får redskaber til at skabe mere ro og forebygge stress. Kurset henvender sig ikke til dig, der er sygemeldt på grund af stress.

todo

Grundlæggende projektledelse

Kurset er for projektledere og andre, som gerne vil have en god basisviden om projektledelse og konkrete værktøjer, så du bliver endnu bedre til at indtage rollen som projektleder.

todo

Effektive arbejdsdage – sådan!

Kurset er målrettet dig, der vil have effektive teknikker til at prioritere og planlægge arbejdet, så du undgår spildtid og uoverkommelige arbejdslister. På en enkelt dag lærer du at få overblik og blive mere effektiv.

todo

Den vanskelige samtale

Kurset er for dig som leder der skal du kunne gennemføre vanskelige samtaler. Kurset er for dig, der ønsker enkle og konkrete redskaber til at forberede og gennemføre vanskelige samtaler.

todo

Videoer til SoMe (Sociale medier)

Kurset er til dig, der vil i gang med at producere videoer til markedsføring og branding på sociale medier som LinkedIn, Facebook, YouTube og Instagram. Du lærer at komme sikkert fra idé til video til sociale medier.

todo

Konflikthåndtering og kommunikation

Kurset er for dig, der gerne vil være god til at takle pressede og konfliktfyldte situationer. Du får viden, redskaber og øvelse, så du kan skabe gode relationer og resultater – og samtidigt holde fast i dig selv.

todo

Mødeledelse

Kurset Mødeledelse er for dig, der vil være en bedre mødeleder. Du får grundlæggende viden og redskaber til at planlægge, gennemføre og evaluere møder. I kommer til at spare tid og skabe bedre og hurtigere resultater.

todo

Motivationsledelse

Kurset i Motivationsledelse er for dig som leder der vil skabe et innovativt og blomstrende arbejdsklima med selvledende medarbejdere i et moderne samfund, hvor forandring er et livsgrundlag.

todo

Skab overskud

Kurset er for dig, der vil have overskud i hverdagen. Du vil tage styringen og skabe mere glæde i dit liv og arbejde. Du får teknikker, der giver dig mulighed for at tage ansvar og skabe overskud.

todo

Takt og tone i mails

Kurset “Takt og tone i mails” henvender sig til alle, der skriver mange mails på jobbet. Det kan både være interne og eksterne mails.

todo

Det danske sprog – hvad sker der?

Kurset “Det danske sprog – hvad sker der” henvender sig til alle, der ønsker at få opdateret deres viden om de danske kommaer og den finurlige grammatik.

todo

Skriv og bliv læst

Kurset Skriv og bliv læst er for alle, der til dagligt skriver tekster, fx mails og breve, og som gerne vil blive bedre til det.

todo

Effektiv notat- og referatteknik

Kurset Effektiv notat- og referatteknik henvender sig til alle, der skriver eller skal til at skrive notater og referater og gerne vil blive bedre til det.

todo

Skriv levende og klart

Kurset er for dig, som ønsker at skrive godt. Du får viden, værktøjer og træning, så du kan bruge skriftlig kommunikation bevidst og professionelt. Dine tekster, breve og e-mails bliver mere levende og nemme at forstå.

Live webinarer
Et live online webinar er ikke envejskommunikation i en video, men interaktiv online undervisning med aktive deltagere, der reelt får trænet og bliver bedre til det emne, som live webinaret omhandler.

De online kurser, som giver størst udbytte, har online undervisning, hvor alle får opgaver og inddrager eksempler og problemstillinger fra egen hverdag. De kan f.eks. vare 2 halve dage, hvor den første halve dag består af online undervisning og den anden halve kursusdag foregår som online træning med relevant feedback.

Andre webinarer varer en time eller halvanden og kører mere som envejsundervisning med mulighed for spørgsmål til sidst. Mange af vores online webinarer kan køres i kort udgave og for mange mennesker – og mange fungerer bedre som egentlig online undervisning med træning.

Her har vi listet nogle af vores webinarer. Vi har lavet mange online webinarer i mange andre emner, så sig til hvilke ønsker I har, så kan vi vurdere, om vi kan lave noget godt og meningsfuldt indenfor det, I ønsker som webinar.

Teknikken
Vi plejer at bruge Zoom til webinarer, fordi det er enkelt og nemt at bruge. Hvis I allerede er vant til at bruge et andet program, kan vores underviser bruge det i stedet.

Teknikken i Zoom fungerer godt og enkelt. I skal ikke installere noget, og alle kan være med fra deres pc eller telefon uden at skulle have teknisk viden. Underviseren sender en invitation lidt før webinaret med et link, som man logger sig på, og så tjekker man, om lyden er slået til, og derefter kører det.

Alle kan kommentere og stille spørgsmål ved at skrive i chatten – enten kun til underviseren, kun til én af de andre deltagere eller til alle. Alle kan selv vælge af have kameraet tændt eller slukket, hvis man ikke ønsker at andre skal se en. Men teknikken giver mulighed for at underviseren sender deltagerne i grupper, besøger grupperne, giver individuelle og gruppeopgaver, laver afstemninger og meget mere.

Præsentationsteknik som webinar
Online undervisning i præsentationsteknik! Lyder det ikke som en umulig modsætning?
Jo – du får absolut meget mere ud af at gå på et rigtigt kursus i præsentationsteknik, hvor du bliver trænet i at præsentere og får feedback. Men et webinar i præsentationsteknik kan give nogle fif og grundlæggende teknikker til, hvad der er mest vigtigt, når du skal præsentere. Du kan så vælge, om det skal være en forsmag til et rigtigt kursus, eller om du bare vil have nogle redskaber og se, hvordan det kan gøres.

Hvor skal kommaet stå som online kursus
Hvis du gerne vil være bedre til at skrive godt og sætte kommaer rigtigt, er dette webinar noget for dig. Webinaret har 2 undervisere, er levende og underholdende og giver mulighed for individuelle øvelser og tilbagemeldinger.
De fleste laver de samme kommafejl, simpelthen fordi de ikke kender reglerne – det er nemt at gøre noget ved gennem kompetent undervisning og træning.

Online kursus: Skriver du korrekt dansk
2 undervisere, sjove eksempler og en masse gode eksempler på, hvordan du kan blive bedre til at beherske det danske sprog skriftligt.

Hvad er de mest oplagte stavefejl, som er nemme at lave huskeregler for at undgå? Hvad er de mest oplagte faldgruber, når du skal skrive korrekt dansk, og hvad kan du gøre for at undgå dem?
Du behøver ikke kunne huske alt du får at vide, hvordan du finder online svar på dine spørgsmål om at skrive korrekt dansk efter webinaret. Et sjovt online seminar med 2 undervisere og masser af gode og interessante eksempler.

Webinar – effektive arbejdsdage
Har du også mange forskellige opgaver og svært ved at holde styr på alle dine opgaver? Kan du også føle, at du ikke har fået udrettet nok, når dagen er slut? Vil du være bedre til at styre din tid og planlægge dagens opgaver, så du oplever at få mere overskud, og at du får udrettet noget?
På dette webinar får du redskaber til at prioritere din tid og dine opgaver. Du får viden om, hvordan du kan undgå afbrydelser, tidsrøvere og overspringshandlinger. Webinaret giver dig mulighed for selv at planlægge din arbejdsdag på en mere effektiv måde, så du kan koncentrere dig om dine vigtigste opgaver.

Du får viden om dig selv og hvordan hjernen virker – og hvad du kan gøre for at lave en bedre opgavestyring og undgå voksende bunker. Du får muligheden for at skabe nogle gode og sunde vaner til at styre din planlægning og arbejdsdag.

Webinar – stresshåndtering
Tempoet er højt og kravene store. Nye og vanskelige opgaver og svært ved at overskue det hele, svært at nå opgaverne på arbejde og i fritiden. Det er hverdagen for rigtig mange mennesker, som desværre kan føre til egentlig overbelastning og stress.
På dette webinar får alle viden og redskaber til at forebygge stress, uanset om årsagen ligger derhjemme eller på arbejde eller en blanding. Nogle mennesker bliver lettere pressede og stressede end andre – hvad kan du gøre, hvis du hører til dem, der hurtigt føler dig presset og føler, at du mister overblikket?

Dette online webinar ændrer ikke din hverdag, og kan ikke få dig tilbage på arbejdet, hvis du er sygemeldt med stress. Men webinaret giver dig viden om, hvordan hjernen og din krop fungerer. Du får mulighed for at indføre andre vaner i dit liv, mulighed for at ændre din mentale opfattelse af, hvad der sker og mulighed for at sætte grænser, så du ikke bliver så overbelastet. Derved kan du forebygge stress og få mere overskud i dit liv.

Konflikthåndtering og kommunikation som webinar
God kommunikation er egentlig meget enkel og samtidigt virkeligt vanskelig.

Det er umuligt at undgå uenigheder og konflikter, men det er muligt at løse disse uenigheder og konflikter, så vi kan skabe harmoni og et godt samarbejde.
Konflikter udvikler sig op ad bestemte trin uanset om det er 2 mennesker eller 2 lande, der er i konflikt. Men konflikter behøver ikke eskalere De kan løses, hvis en af parterne kender til konflikthåndtering og ønsker at skabe gode relationer og fælles resultater.
På dette online seminar vil du få mange AHA-oplevelser og kunne se på de konflikter, som du har været en del af med nye øjne. Du vil få viden og redskaber, så du fremover bliver bedre til at opdage konflikten før den kommer – og blive bedre til at afværge konflikter og skabe en gensidig respektfuld dialog.

Du kan lære konflikthåndtering. Du kan blive bedre til at skabe gode relationer og afværge, at uenigheder udvikler sig til egentlige konflikter. Og du kan lære, hvad du kan gøre, hvis du allerede står midt i en konflikt.

Live webinarer
Et live online webinar er ikke envejskommunikation i en video, men interaktiv online undervisning med aktive deltagere, der reelt får trænet og bliver bedre til det emne, som live webinaret omhandler.

De online kurser, som giver størst udbytte, har online undervisning, hvor alle får opgaver og inddrager eksempler og problemstillinger fra egen hverdag. De kan f.eks. vare 2 halve dage, hvor den første halve dag består af online undervisning og den anden halve kursusdag foregår som online træning med relevant feedback.

Andre webinarer varer en time eller halvanden og kører mere som envejsundervisning med mulighed for spørgsmål til sidst. Mange af vores online webinarer kan køres i kort udgave og for mange mennesker – og mange fungerer bedre som egentlig online undervisning med træning.

Her har vi listet nogle af vores webinarer. Vi har lavet mange online webinarer i mange andre emner, så sig til hvilke ønsker I har, så kan vi vurdere, om vi kan lave noget godt og meningsfuldt indenfor det, I ønsker som webinar.

Teknikken
Vi plejer at bruge Zoom til webinarer, fordi det er enkelt og nemt at bruge. Hvis I allerede er vant til at bruge et andet program, kan vores underviser bruge det i stedet.

Teknikken i Zoom fungerer godt og enkelt. I skal ikke installere noget, og alle kan være med fra deres pc eller telefon uden at skulle have teknisk viden. Underviseren sender en invitation lidt før webinaret med et link, som man logger sig på, og så tjekker man, om lyden er slået til, og derefter kører det.

Alle kan kommentere og stille spørgsmål ved at skrive i chatten – enten kun til underviseren, kun til én af de andre deltagere eller til alle. Alle kan selv vælge af have kameraet tændt eller slukket, hvis man ikke ønsker at andre skal se en. Men teknikken giver mulighed for at underviseren sender deltagerne i grupper, besøger grupperne, giver individuelle og gruppeopgaver, laver afstemninger og meget mere.

Præsentationsteknik som webinar
Online undervisning i præsentationsteknik! Lyder det ikke som en umulig modsætning?
Jo – du får absolut meget mere ud af at gå på et rigtigt kursus i præsentationsteknik, hvor du bliver trænet i at præsentere og får feedback. Men et webinar i præsentationsteknik kan give nogle fif og grundlæggende teknikker til, hvad der er mest vigtigt, når du skal præsentere. Du kan så vælge, om det skal være en forsmag til et rigtigt kursus, eller om du bare vil have nogle redskaber og se, hvordan det kan gøres.

Hvor skal kommaet stå som online kursus
Hvis du gerne vil være bedre til at skrive godt og sætte kommaer rigtigt, er dette webinar noget for dig. Webinaret har 2 undervisere, er levende og underholdende og giver mulighed for individuelle øvelser og tilbagemeldinger.
De fleste laver de samme kommafejl, simpelthen fordi de ikke kender reglerne – det er nemt at gøre noget ved gennem kompetent undervisning og træning.

Online kursus: Skriver du korrekt dansk
2 undervisere, sjove eksempler og en masse gode eksempler på, hvordan du kan blive bedre til at beherske det danske sprog skriftligt.

Hvad er de mest oplagte stavefejl, som er nemme at lave huskeregler for at undgå? Hvad er de mest oplagte faldgruber, når du skal skrive korrekt dansk, og hvad kan du gøre for at undgå dem?
Du behøver ikke kunne huske alt du får at vide, hvordan du finder online svar på dine spørgsmål om at skrive korrekt dansk efter webinaret. Et sjovt online seminar med 2 undervisere og masser af gode og interessante eksempler.

Webinar – effektive arbejdsdage
Har du også mange forskellige opgaver og svært ved at holde styr på alle dine opgaver? Kan du også føle, at du ikke har fået udrettet nok, når dagen er slut? Vil du være bedre til at styre din tid og planlægge dagens opgaver, så du oplever at få mere overskud, og at du får udrettet noget?
På dette webinar får du redskaber til at prioritere din tid og dine opgaver. Du får viden om, hvordan du kan undgå afbrydelser, tidsrøvere og overspringshandlinger. Webinaret giver dig mulighed for selv at planlægge din arbejdsdag på en mere effektiv måde, så du kan koncentrere dig om dine vigtigste opgaver.

Du får viden om dig selv og hvordan hjernen virker – og hvad du kan gøre for at lave en bedre opgavestyring og undgå voksende bunker. Du får muligheden for at skabe nogle gode og sunde vaner til at styre din planlægning og arbejdsdag.

Webinar – stresshåndtering
Tempoet er højt og kravene store. Nye og vanskelige opgaver og svært ved at overskue det hele, svært at nå opgaverne på arbejde og i fritiden. Det er hverdagen for rigtig mange mennesker, som desværre kan føre til egentlig overbelastning og stress.
På dette webinar får alle viden og redskaber til at forebygge stress, uanset om årsagen ligger derhjemme eller på arbejde eller en blanding. Nogle mennesker bliver lettere pressede og stressede end andre – hvad kan du gøre, hvis du hører til dem, der hurtigt føler dig presset og føler, at du mister overblikket?

Dette online webinar ændrer ikke din hverdag, og kan ikke få dig tilbage på arbejdet, hvis du er sygemeldt med stress. Men webinaret giver dig viden om, hvordan hjernen og din krop fungerer. Du får mulighed for at indføre andre vaner i dit liv, mulighed for at ændre din mentale opfattelse af, hvad der sker og mulighed for at sætte grænser, så du ikke bliver så overbelastet. Derved kan du forebygge stress og få mere overskud i dit liv.

Konflikthåndtering og kommunikation som webinar
God kommunikation er egentlig meget enkel og samtidigt virkeligt vanskelig.

Det er umuligt at undgå uenigheder og konflikter, men det er muligt at løse disse uenigheder og konflikter, så vi kan skabe harmoni og et godt samarbejde.
Konflikter udvikler sig op ad bestemte trin uanset om det er 2 mennesker eller 2 lande, der er i konflikt. Men konflikter behøver ikke eskalere De kan løses, hvis en af parterne kender til konflikthåndtering og ønsker at skabe gode relationer og fælles resultater.
På dette online seminar vil du få mange AHA-oplevelser og kunne se på de konflikter, som du har været en del af med nye øjne. Du vil få viden og redskaber, så du fremover bliver bedre til at opdage konflikten før den kommer – og blive bedre til at afværge konflikter og skabe en gensidig respektfuld dialog.

Du kan lære konflikthåndtering. Du kan blive bedre til at skabe gode relationer og afværge, at uenigheder udvikler sig til egentlige konflikter. Og du kan lære, hvad du kan gøre, hvis du allerede står midt i en konflikt.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.