+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Jeres administrative medarbejdere har en stor viden, mange ideer og vigtige kompetencer.
Gør I nok for Jeres administrative? Værdsætter i dem? Viser I det? Får I brugt deres kompetencer fuldt ud?
Jeres administrative vil yde et bedre arbejde, hvis de får mulighed for at udvikle sig og føler sig værdsat.

Kurset “Telefonkommunikation” giver værktøjer til at formidle, forklare og forstå i telefonen. Det er for de medarbejdere, der skal tage telefonen, når den ringer (uden bare at stille den videre, når de egentlig godt selv kan svare) – og for dem, der skal ringe ud og kontakte kunder, borgere, brugere osv. De bliver bedre til at skabe en positiv samtale, bedre til at forstå hvad den anden ønsker, bedre til at tackle vanskelige opkald, bedre til at forklare vanskelige emner og bedre til at passe på sig selv.

Kurset “Personlig fremtræden” giver redskaber til at styrke selvtilliden og roen, når der skal siges noget til andre. Her får de redskaber til at kommunikere klart og tydeligt til møder og foran mange mennesker. De lærer at håndtere deres nervøsitet og opbygge en vedvarende selvtillid. Redskaber, der kan anvendes i alle pressede situationer.

Kurset “Mundtlig kommunikation – med styrke og selvtillid” er skræddersyet til mennesker, der vil være bedre til at sige deres mening og komme frem med deres ideer – også når der er mange mennesker tilstede. De bliver stærkere, bedre til at sætte grænser, og få deres ønsker igennem på en venlig og konstruktiv facon. De vil blive bedre til at takle stressede situationer og konflikter.

Har du brug for hjælp?

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.