Kurser for administrative

Jeres administrative medarbejdere har en stor viden, mange ideer og vigtige kompetencer.
Gør I nok for Jeres administrative? Værdsætter i dem? Viser I det? Får I brugt deres kompetencer fuldt ud?
Jeres administrative vil yde et bedre arbejde, hvis de får mulighed for at udvikle sig og føler sig værdsat.

Vi tilbyder en bred vifte af kurser målrettet administrative medarbejdere, herunder finder du et udvalg af de mest populære kurser:

todo

Trivsel på hjemmearbejdspladsen

Kurset er for dig der vil skabe gode og effektive hjemmearbejdsdage, hvor du stortrives. Du arbejder altid hjemmefra eller har dage af og til, hvor du er på hjemmearbejdspladsen.

todo

Mundtlig kommunikation – med styrke og selvtillid

Kurset er for dig, der vil styrke din selvtillid og lyst til at sige noget fornuftigt og forståeligt på møder. Du vil blive bedre til at klare almindelig kommunikation og bedre til at sige til og fra på en ordentlig måde.

todo

Telefonkommunikation

Kurset er for dig, der vil kommunikere respektfuldt og effektivt i telefonen. Du får redskaber og træning, så du bliver bedre til at takle pressede situationer og forklare om vanskelige emner i telefonen.

todo

Effektive arbejdsdage – sådan!

Kurset er målrettet dig, der vil have effektive teknikker til at prioritere og planlægge arbejdet, så du undgår spildtid og uoverkommelige arbejdslister. På en enkelt dag lærer du at få overblik og blive mere effektiv.

todo

Fokus på frontmedarbejdere

Kurset er for dig, der har kontakt med kunder eller borgere. Du får redskaber og træning, så du bliver bedre til at takle alle de situationer, der kan opstå i mødet med andre mennesker på jobbet.

todo

God service

Kurset er for dig, der vil være endnu bedre til at tale og kommunikere med kunder og kollegaer. Du får viden, redskaber og træning til at yde en endnu bedre service – også i telefonen.

todo

Skriv gode e-mails

Kurset er for dig, som ønsker at skrive gode og professionelle e-mails på jobbet og have nogle klare retningslinjer for, hvad der kendetegner gode e-mails. Lær at skrive logiske, klare og professionelle e-mails.

todo

Outlook organisering

Kurset er for dig, der vil spare tid og blive mere effektiv. Då får maser ideer, redskaber og viden, så du kan organisere din Outlook med nogle enkle vaner, som vil give dig stor tilfredsstillelse i dagligdagen.

todo

Excel Grundlæggende

Kurset for dig, der skal bruge Excel på dit arbejde og ønsker viden, forståelse og træning i at bruge redskaberne i Excel på en effektiv måde. Du kan være nybegynder eller have erfaring.

todo

Excel Videregående

Kurset er til dig, der allerede bruger Excel og kender de grundlæggende funktioner. Du får større viden og et bedre kendskab til de udvidede faciliteter i Excel, så du kan udnytte alle mulighederne i Excel.

todo

Professionel kundekontakt

Dette kursus er for dig, der har direkte kundekontakt. Du får redskaber til at kommunikere bedre og mere klart. Redskaber til at yde end endnu bedre service, men også takle vanskelige kunder og situationer.

todo

Salg for ikke-sælgere

Kurset er for dig, der egentlig ikke er ansat som sælger, men som har salg som en del af jobbet. Du får redskaber og træning, så det bliver nemmere for dig at kommunikere, præsentere og skabe mersalg.

todo

Professionel borgerkontakt

Dette kursus er for dig, der har direkte kunde-, borger- eller virksomhedskontakt, og ønsker at styrke dine kommunikationsevner. Du får redskaber og træning til at skabe god service og takle vanskelige situationer.

todo

Effektiv notat- og referatteknik

Kurset Effektiv notat- og referatteknik henvender sig til alle, der skriver eller skal til at skrive notater og referater og gerne vil blive bedre til det.

todo

Takt og tone i mails

Kurset “Takt og tone i mails” henvender sig til alle, der skriver mange mails på jobbet. Det kan både være interne og eksterne mails.

todo

Skriv korrekt dansk

Kurset er for dig, der vil have styr på grammatikken for at give et godt, kompetent indtryk. Du bliver bedre til at skrive korrekt på dansk. Kurset er for dig, der er vokset op med dansk som hovedsprog.

todo

Skab overskud

Kurset er for dig, der vil have overskud i hverdagen. Du vil tage styringen og skabe mere glæde i dit liv og arbejde. Du får teknikker, der giver dig mulighed for at tage ansvar og skabe overskud.

todo

Indre ro – ydre styrke

Dette kursus er for dig, der ønsker mere selvindsigt, mere ro, mere harmoni og større styrke udadtil. Du får styrket din evne til at skabe øget overskud og redskaber til takle pressede situationer.

todo

Robusthed og overskud

Kurset er for dig, der vil have mere selvindsigt, større mentalt overskud og redskaber til at styrke din egen robusthed. Du får viden og værktøjer til selv at skabe flere handlemuligheder og større overskud.

todo

Personlig planlægning og effektivitet

Kurset er for dig, der vil have mere tid i hverdagen. Du får viden og værktøjer, så du kan blive meget bedre til at styre dine arbejdsopgaver og undgå at spilde for megen tid.

todo

Mødeledelse

Kurset Mødeledelse er for dig, der vil være en bedre mødeleder. Du får grundlæggende viden og redskaber til at planlægge, gennemføre og evaluere møder. I kommer til at spare tid og skabe bedre og hurtigere resultater.

todo

Personlig fremtræden

Kurset i Personlig fremtræden er for dig, der har behov for at blive mere selvsikker og rolig, når du skal tale til flere mennesker. Du har ikke ret megen erfaring med at holde oplæg.

todo

Skriv levende og klart

Kurset er for dig, som ønsker at skrive godt. Du får viden, værktøjer og træning, så du kan bruge skriftlig kommunikation bevidst og professionelt. Dine tekster, breve og e-mails bliver mere levende og nemme at forstå.

todo

Gennemslagskraft i samarbejdet

Kurset er for dig, der vil styrke din selvtillid og kunne kommunikere konstruktivt, når du samarbejder med andre. Du vil gerne have mere gennemslagskraft og være bedre til at sige din mening - også under pres.

todo

Få styr på de kommaer

Kurset er for dig, som ønsker et mere sikkert greb om opbygning af sætninger og sammenhængen mellem dem. Kommalæren hænger uløseligt sammen med læren om sætninger. Du bliver bedre til det.

todo

Skriv og bliv læst

Kurset Skriv og bliv læst er for alle, der til dagligt skriver tekster, fx mails og breve, og som gerne vil blive bedre til det.

todo

Det danske sprog – hvad sker der?

Kurset “Det danske sprog – hvad sker der” henvender sig til alle, der ønsker at få opdateret deres viden om de danske kommaer og den finurlige grammatik.

Kurset “Telefonkommunikation” giver værktøjer til at formidle, forklare og forstå i telefonen. Det er for de medarbejdere, der skal tage telefonen, når den ringer (uden bare at stille den videre, når de egentlig godt selv kan svare) – og for dem, der skal ringe ud og kontakte kunder, borgere, brugere osv. De bliver bedre til at skabe en positiv samtale, bedre til at forstå hvad den anden ønsker, bedre til at tackle vanskelige opkald, bedre til at forklare vanskelige emner og bedre til at passe på sig selv.

Kurset “Personlig fremtræden” giver redskaber til at styrke selvtilliden og roen, når der skal siges noget til andre. Her får de redskaber til at kommunikere klart og tydeligt til møder og foran mange mennesker. De lærer at håndtere deres nervøsitet og opbygge en vedvarende selvtillid. Redskaber, der kan anvendes i alle pressede situationer.

Kurset “Mundtlig kommunikation – med styrke og selvtillid” er skræddersyet til mennesker, der vil være bedre til at sige deres mening og komme frem med deres ideer – også når der er mange mennesker tilstede. De bliver stærkere, bedre til at sætte grænser, og få deres ønsker igennem på en venlig og konstruktiv facon. De vil blive bedre til at takle stressede situationer og konflikter.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.