+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Afdelingsseminar med DISC

Oplever I, at samarbejdet nogle gange strander i ineffektiv kommunikation? Fungerer nogle af jeres samarbejdsrelationer smertefrit, mens andre kan være en udfordring? Vil I bruge jeres ressourcer bedst muligt – uden at I hver især går på kompromis med jer selv? Vil I have redskaber til at håndtere det tværfaglige samarbejde mere professionelt med fokus på det fælles bedste? Vil I have redskaber til at bedre at imødekomme de forskellige personligheder og behov?

Afdelingsseminar med DISC

Kurset er for dig, der vil have et dybere indblik i dine egne og andres præferencer, hvad der motiverer dig og andre, og hvorfor I opfatter og reagerer forskelligt. Kurset er for dig, der vil være bedre til kommunikation og samarbejde, til at forstå og motivere andre..

Udbytte:

 • Mere effektive og behagelige tværfaglige samarbejdsrelationer.
 • At kunne tilpasse jeres kommunikation til forskellige personligheder og arbejdsfunktioner.
 • At imødekomme andres og egne motivations- og stressfaktorer i jeres arbejde.
 • At forstå, hvad du og dine kolleger har brug for under forandringer og pres.
 • At kunne sætte fokus på målet – også i svære og vanskelige situationer.
 • Redskaber til at udnytte egne og andres ressourcer bedre.
 • At øge arbejdslivskvaliteten.

Indhold:

 • DISC-modellen.
 • Præsentation af de forskellige adfærdsstile.
 • Tilpasset adfærd til de forskellige adfærdsstile i samarbejdssituationer.
 • Tilpasset adfærd til at håndtere forskellige udfordringer i afdelingen.
 • Hvordan håndtere forandringer på en god og effektiv måde.
 • Fokus på den enkeltes adfærdsstil, behov, ressourcer og stressmomenter.

Form:

Seminarets form bliver en vekselvirkning mellem underviserens oplæg, diskussioner og træning gennem praktiske øvelser, herunder også enkelte rollespil. Der forventes stor deltageraktivitet.

Om DISC:

Seminaret vil tage udgangspunkt i DISC-modellen, et evidensbaseret værktøj til at forstå og tale om samarbejde på en ny måde. Ideen bag DISC er, at vi alle har forskellige adfærdspræferencer og deraf følgende forskellige motivationsfaktorer, behov og prioriteter i vores samarbejde med andre.
DISC-modellen giver jer mulighed for at undersøge jeres interne forskelligheder, professionelt og kollegialt. I får også mulighed for at undersøge under hvilke betingelser I vil føle jer mest effektive i forhold til de forskellige elementer af jeres arbejdsliv. DISC vil eksempelvis belyse, hvordan en medarbejder motiveres af at skabe nye resultater, mens en anden motiveres af at gøre sig umage og være grundig med opgaven. DISC-modellen kan således sætte ord på, hvorfor vi går til opgaven, som vi gør – og hvad vi skal gøre mere af for at blive mere effektive.

Kursusprogram

Udgangspunkt for kurset er deltagernes ønsker og behov. Hvilke emner vi kommer ind på, og hvor meget hvert emne fylder og hvornår vi kommer ind på dem, afhænger af deltagerne.
Det følgende er et eksempel på, hvordan et program kan se ud.

1 dag:
Kl. 9-12.00. DISC-modellen og de 4 forskellige adfærdsstile.
Formiddagen koncentrerer sig om redskaber til at forstå egen og andres adfærd ved at kigge den enkeltes behov, motivation i arbejdet og de stressmomenter og udfordringer den enkelte vil møde og påvirkes af. Fokus på forskellene i de forskellige adfærdsstile og hos den enkelte kan bruges til at forøge effektiviteten og håndtere arbejdslivets stressmomenter mere professionelt.

Kl. 12:45-16. Hverdagen, tilpasset adfærd og den personlige disc-profil.
Eftermiddagen fokuserer på at anvende DISC-modellen og den enkeltes profil i forhold til arbejdssammenhænge, arbejdsfunktioner og samarbejdet. Gennem praktiske øvelser er der fokus på, hvordan du kan understøtte kolleger gennem tilpasset adfærd, således at både du og de kan blive mere effektive og I kan samarbejde bedre uden at du oplever at gå på kompromis med egen faglighed. Du får en oplevelse af gennemslagskraft, hos sig selv, i samarbejdssituationer så vel som i pressede situationer. Du bliver bedre til at kommunikere og motivere andre – og dig selv.

Pris og praktisk

Pris når kurset holdes hos os:
1 dags kurser koster 21.000 kr.

Prisen inkluderer lokaler, morgenmad, frokost, te/kaffe, chokolade, materialer, mapper osv.
Priser for Everything DiSC profiler oplyses ved kontakt til MBK.

Pris når kurset holdes hos Jer.
1 dags kurser koster 16.000 kr.

Prisen forudsætter, at I sørger for alt det praktiske. Men vi kan sørge for mapper og kopiere deltagermaterialet for kr. 1.500 pr. kursus. Vi kan sørge for projektor og bærbar pc for 500 kr. pr. kursus, mens leje af videokamera koster 1.000 kr. Udenfor København tillægges transport efter statens alm. takster.

OBS! Priser for Everything DiSC profiler oplyses ved kontakt til MBK.

Lokaler:
Pilestræde 61, 1112 København K. (500 meter fra Nørreport). Kurset kan afholdes i vores lokaler eller i jeres egne lokaler. Kurset kan også arrangeres som internat.

Kurset har en teambuilding-effekt og skaber netværk, når kursusdeltagerne kommer ud til “lidt luksus” uden at skulle på kontoret i pauserne.

Varighed og tid:
Dette kursus holdes over 1 dag.

Deltagerantal:
Der er ikke maksimalt deltagerantal på dette kursus. Kurset er for en arbejdsgruppe eller afdeling.

Ovenstående priser er eksklusiv moms.

Undervisere

Michael Brorsen

Michael Brorsen

Se profil

Anna-Elise Bækkelund

Anna-Elise Bækkelund

Se profil

Har du spørgsmål til dette kursus, så udfyld venligst formularen nedenfor og vi vender tilbage snarest muligt.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Har du brug for hjælp?

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.