+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Skal Jeres ledere og medarbejdere fastholde en god og respektfuld tone i konfliktfyldte situationer?
Er det vigtigt, at uoverensstemmelser ikke udvikler sig til konflikter?

Vore kurser giver større forståelse for andres kommunikation, motiver og handlinger. Deltagerne får redskaber og træning til konstruktivt at skabe en god dialog, og håndtere vanskelige situationer. Deltagerne får mulighed for at se indad for at forstå, hvordan deres egen kommunikation påvirker andre. Men også redskaber til at beskytte sig selv mentalt, når andre er ubehagelige.

Vore kurser “Konflikthåndtering og kommunikation” giver jer redskaber til at skabe en konstruktiv dialog. I får redskaber til at håndtere uoverensstemmelser på en hensigtsmæssig måde, så pressede situationer ikke udvikler sig til egentlige konflikter. I bliver bedre til at beskytte jer selv mentalt, så I ikke bliver så påvirket, hvis andre opfører sig ubehageligt.

Vore kurser “Gennemslagskraft i samarbejdet” er for medarbejdere og ledere, der samarbejder og kommunikerer med forskellige mennesker på tværs af afdelinger. Kurset giver jer gennemslagskraft og formidlingsevne i samarbejdssituationer. I får redskaber til at indgå konstruktivt i et samarbejde. Og trænes i at sætte klare grænser og indgå konkrete aftaler i samarbejdet med andre.

Vore kurser “Godt samarbejde” er for arbejdsgrupper, teams, afdelinger eller andre, der arbejder sammen. Hvis I lægger vægt på trivsel, godt arbejdsmiljø og gensidig forståelse, er dette kurset for Jer. Vi ser på jeres aktuelle samarbejde, hvad der fungerer godt, og hvad I kan forbedre. I får desuden konkrete redskaber til at styrke jeres samarbejde.

Har du brug for hjælp?

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.