Konflikthåndtering og samarbejde

Skal jeres ledere og medarbejdere fastholde en god og respektfuld tone i konfliktfyldte situationer?
Er det vigtigt, at uoverensstemmelser ikke udvikler sig til konflikter?

Vore kurser giver større forståelse for andres kommunikation, motiver og handlinger. Deltagerne får redskaber og træning til konstruktivt at skabe en god dialog, og håndtere vanskelige situationer. Deltagerne får mulighed for at se indad for at forstå, hvordan deres egen kommunikation påvirker andre. Men også redskaber til at beskytte sig selv mentalt, når andre er ubehagelige.

Herunder finder du et udvalg af vores kurser i “Konflikthåndtering og samarbejde”:

todo

Positiv psykologi

Kurset i Positiv psykologi er for alle, der vil styrke eget selvværd, have en positiv tankegang og indstilling til livets store og små udfordringer og øge arbejdsglæden.

todo

Konstruktiv feedback

Dette seminar er for en arbejdsgruppe, der gerne vil være gode til at give og modtage feedback, udvikle sig mere, skabe et bedre samarbejde og en bedre livskvalitet.

todo

Konflikthåndtering og kommunikation

Kurset er for dig, der gerne vil være god til at takle pressede og konfliktfyldte situationer. Du får viden, redskaber og øvelse, så du kan skabe gode relationer og resultater – og samtidigt holde fast i dig selv.

todo

Assertiv kommunikation

Kurset er for dig, der vil blive bedre til at skabe gode relationer. Du får redskaber til bedre kommunikation – uanset om du er typen, der nogen gange bliver lidt for tromlende eller typen der lader dig tromle.

todo

Opfølgningskursus: Konflikthåndtering og assertiv kommunikation

Kurset er for dig, der før her været på vores kursus i Assertiv kommunikation eller kurset Konflikthåndtering og kommunikation. Du vil have teknikkerne opfrisket og fortsætte din udvikling, så du bliver endnu bedre.

todo

Gennemslagskraft i samarbejdet

Kurset er for dig, der vil styrke din selvtillid og kunne kommunikere konstruktivt, når du samarbejder med andre. Du vil gerne have mere gennemslagskraft og være bedre til at sige din mening - også under pres.

todo

Samarbejde på tværs

Kurset er for dig, der skal samarbejde med andre faggrupper eller afdelinger. Du får viden, værktøjer og træning, så du bliver god til at skabe positive, effektive og konstruktive relationer og samarbejde på tværs.

todo

Godt samarbejde

Dette kursus er et samlet kursus for jeres afdeling. Hvis I vil have jeres kommunikation og samarbejde til at fungere endnu bedre, er dette kursus relevant.

todo

Afdelingsseminar med DiSC

Kurset er for jer, der vil have meget større indblik i, hvordan I er forskellige og motiveres forskelligt. Dette er virkelig teambuilding, der giver jer ny erkendelse og virker på den lange bane.

todo

Det dynamiske samarbejde

Dette seminar er for jer, der ønsker at sætte fokus på evnen til at indgå konstruktivt i et samarbejde. I ønsker, at alle i teamet bidrager til, at I er en velanset, dynamisk samarbejdspartner udadtil - og har et godt dynamisk samarbejde indadtil.

todo

Kend dig selv og forstå andre bedre – med DiSC

Kurset er for dig, som ønsker et dybere indblik i dig selv og andre – og vide hvad der motiverer dig selv og andre. Kurset er for dig, som vil have endnu bedre relationer, kommunikation og samarbejde.

todo

Multikulturelt samarbejde og ledelse

Kurset i Multikulturelt samarbejde og ledelse er for dig, der gerne vil styrke din kommunikation og samarbejde med dine kolleger, medarbejdere eller samarbejdspartnere med andre kulturelle baggrunde.

todo

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage

Kurset er for dig, der vil certificeres i Everything DiSC. Du kan f.eks. være leder, konsulent eller HR-partner og vil selv kunne coache, give tilbagemeldinger og gennemføre forløb med DiSC profiler.

todo

Kollegacoaching – bliv en bedre sparringspartner

Kurset er for dig, der vil være en endnu bedre sparringspartner og lære de vigtigste og mest grundlæggende teknikker i coaching. Du får redskaber og lærer stille spørgsmål på en udviklende og coachende måde.

todo

Everything DiSC Workplace – Supplerende 1 dags kursus med træning af tilbagemelding

Kurset er for dig, der har gennemført vores 2-dags certificeringskursus i Everything DiSC Workplace eller allerede er certificeret i DiSC. Du får træning i at forklare indholdet i andres rapport og give gode konstruktive tilbagemeldinger.

Vore kurser “Konflikthåndtering og kommunikation” giver jer redskaber til at skabe en konstruktiv dialog. I får redskaber til at håndtere uoverensstemmelser på en hensigtsmæssig måde, så pressede situationer ikke udvikler sig til egentlige konflikter. I bliver bedre til at beskytte jer selv mentalt, så I ikke bliver så påvirket, hvis andre opfører sig ubehageligt.

Vore kurser “Gennemslagskraft i samarbejdet” er for medarbejdere og ledere, der samarbejder og kommunikerer med forskellige mennesker på tværs af afdelinger. Kurset giver jer gennemslagskraft og formidlingsevne i samarbejdssituationer. I får redskaber til at indgå konstruktivt i et samarbejde. Og trænes i at sætte klare grænser og indgå konkrete aftaler i samarbejdet med andre.

Vore kurser “Godt samarbejde” er for arbejdsgrupper, teams, afdelinger eller andre, der arbejder sammen. Hvis I lægger vægt på trivsel, godt arbejdsmiljø og gensidig forståelse, er dette kurset for Jer. Vi ser på jeres aktuelle samarbejde, hvad der fungerer godt, og hvad I kan forbedre. I får desuden konkrete redskaber til at styrke jeres samarbejde.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.