Kurser hvor der undervises på engelsk

Hos MBK kan langt de fleste af vores interne kurser udbydes med engelsktalende underviser. Herunder finder du et udvalg af vores mest populære kurser:

todo

Præsentationsteknik på engelsk

Kurset er for dig, der vil være bedre til at formidle, inspirere og præsentere på engelsk. Du får mere selvtillid og redskaber til at præsentere med større variation. Du finder din egen stil, når du skal holde præsentationer på engelsk.

todo

Interkulturel Kommunikation

Kurset er for dig, der skal kunne begå dig i kommunikation med mennesker fra andre kulturer. De får viden, redskaber og træning til at takle situationer med samarbejdspartnere og kunder fra andre kulturer.

todo

Personlig gennemslagskraft på engelsk

Kurset er for dig, der vil styrke din gennemslagskraft og kommunikation med kollegaer, chefer, kunder og samarbejdspartnere. Kurset er på engelsk, men fungerer godt med deltagere, der ikke har engelsk som hovedsprog.

Kurser med engelsk underviser
Præsentationsteknik på engelsk” giver jer redskaber og træning i at præsentere på møder, holde foredrag, undervise og takle konferencer, hvor der bliver talt engelsk. I behøver ikke være gode til engelsk for at deltage. Både nybegyndere og øvede vil blive udfordret, og få forbedret deres præsentationer.
OBS: Dette kursus udbydes også som åbent!

Personlig gennemslagskraft på engelsk” giver jer redskaber og træning til at kommunikere bedre i møder og andre situationer, hvor den personlige gennemslagskraft er vigtig. Kurset er intensivt med få deltagere, hvilket giver mulighed for at komme tæt på den enkelte.

Interkulturel kommunikation” giver dybere forståelse for egen og andres kultur og baggrund. Kurset er ideelt for virksomheder med en multikulturel eller international profil. På kurset lærer deltagerne at begå sig i andre kulturer.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.