+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Fra stress til trivsel

Gratis foredrag v. Camila Pearl

Stressekspert og Forfatter Camila Pearl holder et inspirerende foredrag Fra Stress til Trivsel, hvor hun giver nyttig viden om stress, herunder stresssymptomer og effektive redskaber til at reducere og forebygge stress. Fysisk og psykisk arbejdsmiljø er et af hovedpunkterne i foredraget, da de spiller en stor rolle i forbindelse med stress.

Camila Pearl siger; ”Jeg vil lære deltagerne, hvordan de kan reducere stress og holde stress på afstand. Hvordan de får øje på stresssymptomer hos dem selv og hvad de kan gøre, for at ændre på deres situation, så de ikke bliver stressmæssigt påvirket i samme grad fremover. Jeg vil lære deltagerne, hvordan de arbejder med deres tankemønstre om dem selv og omverdenen. Vores tankemønstre er vores handlings-GPS, de styrer vores følelser og de valg, vi tager hver dag.

Jeg giver deltagerne nogle øvelser, så de kan mærke og få et indblik i, hvordan stress påvirker dem og hvordan de kan ændre den måde, de reagerer på og blive mere rolige på et øjeblik.
Jeg har sat mit foredrag sammen på den måde, at deltagerne kommer til at vide, hvilke symptomer de skal være opmærksomme på, som kan være tegn på stress. Og hvordan de skal handle, hvis de får stress.

Min opgave er at give deltagerne enkle meget effektive redskaber, som de kan bruge med det samme.

”Fra Stress til Trivsel” sætter bl.a. fokus på:
• Hvad man gør for at opdage symptomer på stress
• Hvordan stress rammer
• Hvem der er udsat for stress – ikke er – eller om det rammer alle?
• Hvilken måde stress bearbejdes
• Hvordan man kommer videre efter stress
• Hvordan man ændrer vaner, således at stress ikke opstår igen

Og vigtigst:
• Hvordan stress forebygges

Camila Pearl laver igennem foredraget simple øvelser med deltagerne, der skal hjælpe til at stresse ned samt øvelser, der bringer fokus på evt. egen stress med det formål at blive bevidst om kroppens egne stresssymptomer og hvad man kan gøre for ikke at blive stresset over de samme ting fremadrettet.

Foredraget er en ren gavebod fra Camila Pearl, som deler ud til højre og venstre af sine værktøjer og øvelser til at forebygge og afhjælpe stress.

”Fra Stress til Trivsel” er relevant for alle, med en travl hverdag – stresset eller ej – da foredraget sætter fokus på de vigtige værdier og hjælper til at undgå og forebygge stress.

Foredraget varer ca. 75 min.

Om Camila Pearl
Camila Pearl har personligt oplevet, hvad hun arbejder med – nemlig stress.
Hun gik selv ned med stress i 2007. Efter at have overvundet sin egen stress, valgte hun at videreuddanne sig inden for selvudvikling og specialiserede sig til stresscoach.
Camila Pearl er stressrådgiver, foredragsholder, underviser, forfatter og stresscoach samt Certified High Performance Coach. Hun er certificeret stresscoach og er uddannet i Human Ressource Management samt har læst en hel del fag på psykologi på Københavns universitet. Oprindelig er Camila uddannet cand. mag. i Sprogpsykologi fra Københavns Universitet. Ligesom hun har taget en lang række kurser og uddannelser i selvudvikling i Danmark og udlandet efter sin kandidatuddannelse.

Med det klare mål, at hjælpe andre ud af stress – og forebygge stress – samt at sætte fokus på stress, har Camila Pearl været vidt omkring og skaffet erfaring. Blandt andet har hun arbejdet for politiet, som offerrådgiver.

Camila Pearl udgav i 2012 bogen ”Er du ramt af stress? sådan bliver du stressfri!”, som er blevet taget godt imod af pressen og læserne. Den kan købes hos alle landets boghandlere og fåes også som e-bog.

Camila Pearl arbejder selvstændigt som stressrådgiver og hjælper en lang række mennesker med stress via hendes firma med stresscoachingforløb og holder foredrag og kurser om stress.

Camila Pearls klienter er virksomhedsledere, bankansatte, direktører, forskere, staten, kommuner, selvstændige, håndværkere, studerende, karrierekvinder og karrieremænd – alle der tager deres situation som stressramte alvorligt og vil yde den indsats, der skal til for at få et langt bedre, sundere og gladere liv som stressfri.

Camilas store styrke – udover at hun selv har været igennem stress – er hendes virkelig gode evne til at lytte, huske og hendes empati for dem, hun hjælper til at implementere gode daglige vaner, der holder stress på afstand og giver en sund, energifuld hverdag uden stress.

Dato, tid og sted
Torsdag den 20. april 2017 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Fra stress til trivsel”

Mads Bab

Camila Pearl

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.