Hybridarbejde med arbejdsglæde

v. arlette Bentzen

Onsdag den 8. juni 2022

Der er fordele og ulemper ved hybridarbejde, og for at lykkes med den nye måde at arbejde på, kræver det fokus på arbejdsglæden – både fra virksomhedens side, men også af medarbejderne. Vi har nemlig alle et ansvar for arbejdsglæden!

Undersøgelser viser, at medarbejdere trives bedre, når de har autonomi/fleksibilitet – og det driver også deres præstation. Men det kræver en virksomhedskultur med tillid, og det betyder at lederne skal have nye værktøjer i brug. De skal have gode relationer til medarbejderne – og skabe plads til relationer medarbejderne imellem.

Vi kommer bl.a. rundt om følgende:

  • Viden om arbejdsglæde baseret på forskning
  • Hvorfor arbejdsglæde (stadig) er den vigtigste faktor, der bidrager til en virksomheds bundlinje; herunder højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde.
  • Fordele og ulemper ved hybridarbejde
  • Hvad skal du som leder fokusere på?
  • Skab fællesskab i teamet
  • Hvad giver den enkelte medarbejder energi?
  • Tips til at skabe en fremtidig arbejdsplads med arbejdsglæde
  • Hvorfor deltage i vores foredrag om hybridarbejde?
  • Du skal deltage i dette foredrag, hvis du er leder og vil skabe en kultur med arbejdsglæde, vi har naturligvis konkrete tips til dig.

Du skal deltage i dette foredrag, hvis du er medarbejder og vil have tips til, hvordan du kan fokusere på din arbejdsglæde med hybridarbejde.

Om Arlette Bentzen
Arlette Bentzen er ekspert i arbejdsglæde og har mange års erfaring som foredragsholder og underviser. Siden 2010 har hun været en del af konsulentvirksomheden ’Arbejdsglæde.nu’, hvor hun laver arbejdsglædeforløb i alle typer virksomheder - store, små, private og offentlige. Desuden har Arlette talt om arbejdsglæde på konferencer i udlandet, bl.a. i Frankrig, Tjekkiet, Ukraine, Azerbaijan samt en TEDx konference i London.

Arlette er certificeret i Positiv Psykologi, ved WBI i USA, med selveste Tal Ben-Shahar som hovedunderviser.

Åbent Hus 2022
Åbent Hus 2022
Åbent Hus 2022

Kontakt os formular

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp med at finde det rigtige kursus for dig, så ring til os på +45 3543 4474 eller brug kontaktformularen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.