+45 3543 4474 mail@MBK.dk

ÅBENT HUS HOS MBK A/S - 16. AUGUST 2019

Vi elsker at forkæle dig - vælg imellem 22 gratis foredrag!

For 6. år i træk vil vi gerne invitere dig til vores årlige Åbent Hus, fredag den 16. august 2019, med et hav af gratis foredrag, så du kan se, hvad vores smukke kursus-, konference- og mødelokaler, kan bruges til.

Traditionen tro har vi, siden sidste år, åbnet endnu en ny etage her i Pilestræde 61 med et stort og inspirerende mødelokale. Samlet set er vi nu oppe på 4 etager med ialt 24 inspirerende og skæve møde- og kursuslokaler.

Åbent Hus 2019 byder på 22 inspirerende og givende gratis foredrag i løbet af dagen. Vi slår dørene op fra kl. 10:00, hvor du er meget velkommen til at komme og nyde en kop kaffe eller te. De første foredrag starter kl. 10:30 og de sidste foredrag slutter kl. 16:30. Alle foredrag har en varighed af 1 time efterfugt af en halv times pause. Under dagen er det naturligvis muligt at få en rundvisning i alle lokaler og høre meget mere om hvorfor MBK er Danmarks bedst evaluerede kursuscenter.

OBS! Vær opmærksom på at tilmelding til dagen inkl. valg af de ønskede foredrag er nødvendig. 

Vælg imellem 22 gratis foredrag - fordelt på 4 runder!

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.