Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage

Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC?
Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater i projektarbejdet, hos lederne og i jeres teams?
Er det interessant for dig, dine ledere og dine kollegaer at kende hinanden på et dybere plan for at styrke kulturen i din virksomhed?
Vil du gerne have et værktøj, der er opdateret og det eneste i verden, der har en normativ og adaptiv spørgeramme, så du kan stole på de resultater testen viser?
Vil du gerne selv træne og udvikle ledere og medarbejdere?
Vil du lære, hvordan du skaber større rummelighed og overskud i samarbejdsrelationer?
Vil du gerne mere præcist kunne analysere andres bevæggrunde?
Vil du gerne kunne lære andre i din organisationen et af verdens mest benyttede personprofil-værktøjer?
Vil du gerne selv være ansvarlig for denne proces?

En unik og enkel metode til:

Rekruttering
Lederudvikling
Kulturudvikling
Samarbejde og teamudvikling

Deltagere:

Everything DiSC Certificeringen henvender sig til ledere, konsulenter, HR og andre, som gerne selv vil styre og facillitere organisationsudvikling med et praktisk og valideret værktøj. Everything DiSC Certificeringen giver dig en enkel og letforståelig tankegang i forhold til organisationsudvikling.

Udbytte:

 • Licens til selv at styre, gennemføre og give tilbagemeldinger på DiSC-profiler
 • Værktøj til effektivt samarbejde og high performance
 • Større indsigt i og rummelighed over for forskellige personprofiler
 • Værktøjer til at styrke relationer i organisationen
 • At kunne facilitere samtaler ud fra Everything DiSC
 • Større arbejdsglæde – både for dig selv og for dit team
 • Udvidet selvforståelse til at opnå personlig succes
 • At være den bærende drivkraft i at skabe og udbrede en DiSC-kultur

Indhold:

 • Everything DiSC-modellen
 • Grundlæggende begreber i Everything DiSC
 • Indsigt i de 4 forskellige DiSC-stile
 • Fokus på den enkeltes arbejdsstil, behov og motivationsfaktorer
 • Evne til at tilpasse adfærd til de forskellige DiSC-stile i samarbejdssituationer
 • Indføring i facilitatorrolle og brug af tillægsrapporter
 • Vanskelige spørgsmål til Everything DiSC Workplace-rapporten
 • Coaching ud fra DiSC-profilen
 • Skab en DiSC-kultur
 • Sammenligningsrapporter mellem 2 personer og hele teams
 • Brug DiSC-profil som grundlag for vanskelige samtaler

Form:

Certificeringskurset er et 2 dags face-to-face kursus, hvor du sammen med andre virksomheder, eller et helt hold fra din virksomhed, bliver undervist af MBK’s erfarne undervisere i en vekselvirkning mellem oplæg, diskussioner og træning gennem realistiske og praktiske øvelse. Dette giver stor dynamik, og der forventes stor deltageraktivitet.

Kursusindhold

Teori og praktiske øvelser til DiSC-modellen
Hvordan er Everything DiSC-modellen opbygget? Hvilke grundlæggende begreber skal jeg kende i DiSC? Lær at bruge DiSC på alle niveauer i organisationen.

De 4 forskellige DiSC-stile
Hvordan adskiller de 4 forskellige stile sig fra hinanden i hhv. præferencer, fokus og tempo? Hvordan målretter du din kommunikation strategisk til de 4 forskellige profiler?

Målrettet adfærd
Hvad kan du gøre for at være præcis i din tilgang til andre stile? Hvordan skabes et high performance DiSC-team?

Fleksibilitet
Hvordan spiller de forskellige DiSC-profiler mest hensigtsmæssigt sammen? Brug potentialet i forskelligheden til at skabe fleksibilitet og forståelse for hinandens præferencer – at forstå hinanden bedre ud fra DiSC?

Kommunikation
Ved at vælge den rette kommunikationsform til de 4 forskellige DiSC-profiler opnår du at modtageren føler sig set, hørt og forstået. Der skabes klar forståelse for, at der findes forskellige præferencer i måder at kommunikere på og løse arbejdsopgaver.

Coaching
Er du interesseret i at lave gode coachingsessioner med udgangspunkt i den andens profil?

DiSC og egen facilitatorrolle
Hvilken betydning har din egen DiSC-profil for din måde at facilitere på? Hvilke udfordringer er typiske for din egen profil? Vil du gerne blive en endnu bedre facilitator ved at forstå dine egne blinde vinkler? Og samtidig udvikle dine naturlige præferencer, så de kan udvikle sig til stærke kompetencer.

Kursusprogram

Før kurset: Onlinetræning

2 uger før kurset modtager du en mail med dit link til Everything DiSC Workplace profil, samt dine loginoplysninger til din online læringsplatform. Her udfylder du din egen profil senest 5 dage før kursusstart. Profilen er på dansk. Inden kurset skal du på online læringsplatformen forberede dig ved at læse op på DiSC-stilene. Sproget på platformen er på engelsk, men din profil, undervisningen på kurset og eksamen er på dansk.

På læringsplatformen bliver du bedt om at gøre følgende:
Udfylde Everything DiSC Workplace-profilen, så du kan modtage forskellige personliggjorte rapporter i forbindelse med kurset (15-30 minutter).

Udforske de grundlæggende begreber i Everything DiSC Workplace gennem en række interaktive øvelser, som du kan tage i dit eget tempo, før du møder op til den fysiske session (beregn 2-3 timer). Det er en sjov træningsmodel, som du hurtigt vænner dig til, hvis du ikke tidligere er blevet undervist online.

OBS! Det er en forudsætning for din certificering, at du nøje gennemfører den planlagte online træning!

Selve kurset: I MBKs kursuslokaler nær Rundetårn.

Program:

Dag 1
Kl. 9-12:
Grundlæggende begreber og forståelse af DiSC-model.
Formiddagen koncentrerer sig om facillitering af DiSC med deltager-fremlæggelser, hvor vi træner, hvordan du formidler DiSC til andre. De forskellige facillierings aktiviteter gennemgås, så du får redskaber til at varetage workshops i DiSC i en organisatorisk kontekst. Forståelse for hvordan de nye profiler er konstrueret med en normgruppe og adaptiv spørgeramme.

Kl. 12-13:
Frokost

Kl. 13-18:
Om eftermiddagen fokuserer vi på facilitatorrollen og hvordan du kan bruge tillægsrapporten til at nuancere profilen i DiSC-rapporten. Vi gennemgår spørgeramme, DiSC-teori og forskning bag DiSC. Desuden får du indblik i de supplerende rapporter i Everything DiSC. Du får kendskab til din egen DiSC-stil og hvordan du faciliterer samtaler med DiSC.

Dag 2
Kl. 9-12:
Coaching med DiSC-profilen og brug af Everything DiSC-hjemmesiden. Vi gennemgår anvendelsen af sammenligningsrapporter, samt undervisningsmaterialer og hvordan du tilpasser materialet til dine specifikke deltagere.

Kl. 12-13:
Frokost

Kl. 13-16:
Vi fokuserer på dit eget projektteam og hvordan du udarbejder en behovsvurdering. Vi gennemgår, hvad der skal til for at skabe en DiSC-kultur. Herunder laves en handleplan til at få DiSC til at leve i organisation, og du får redskaber til udarbejde den rette workshopevaluering. Inden du går i gang med Certificeringen er det vigtigt, at du har et helt specifikt team i tankerne – det kan være et team, du skal arbejde med fremover eller et team du allerede har arbejdet med, så det kommer til at være så realistisk, brugbart og effektivt som muligt.

Kl. 16-18:
Fuldførelse af certificering. Deltagerne præsenterer deres projekter med feedback.
Der informeres om certificeringseksamen, som er online. 

Efter kurset: Eksamen

Når du har gennemført det forberedende online kursus og de to kursusdage, skal du bestå din Everything DiSC Workplace-certificeringseksamen for at modtage dit kursusbevis som certificeret Everything DiSC Workplace-facillitator.

Du vil opnå større selvsikkerhed og kompetence, når du skal formidle Everything DiSC Workplace i din organisation. Med denne blended learning uddannelse får du mulighed for at studere online i dit eget tempo kombineret med 2 fysiske, samarbejdsorienterede kursusdage under ledelse af MBK´s dygtige undervisere.

Tilkøb

Everything DiSC Facilitation Kit
Du har via MBK mulighed for at købe et Everything DiSC Workplace Facilitation Kit, som indeholder – USB nøgle med stort Power Point bibliotek til at sammensætte din egen facilliteringspakke, videoer, Facilitator powerpoint og handouts.

Du kan godt deltage i certificeringen uden at have adgang til et Facilitation kit, men for dit videre arbejde med Everything DiSC Worklplace facilitering anbefales det at anskaffe et kit til virksomheden.

Ekstra kursusdag – træning i tilbagemeldinger
Du har mulighed for at tilmelde dig en ekstra kursusdag i forlængelse af dit 2-dags certificeringskursus. På denne tillægsdag bliver du trænet i at give professionelle 1-til-1 tilbagemeldinger i Everything DiSC Workplace. Se særskilt kursusprogram for denne dag.

Pris og praktisk

Pris for kurset:
Venligst kontakt os på kontaktformularen nederst på siden eller på mail@MBK.dk for at høre nærmere om pris, afholdelse og materiale.
OBS! MBK anbefaler, at din organisation har adgang til Everything DiSC Workplace Facilitation Kit til jeres efterfølgende arbejde. Dette kit kan købes gennem MBK.

Lokaler:
Hos MBK tilbyder vi inspirerende kursuslokaler i hjertet af København.
Vores flotte kursuscenter er beliggende i Pilestræde 61, 1112 København K (50 meter fra Rundetårn og 500 meter fra Nørreport).
Vi anbefaler at kurset holdes hos os, da vores lokaler er indrettede til kurser, og vi har styr på lokalet, det tekniske udstyr og materialerne.
Desuden sørger vi for god forplejning i løbet af dagen startende med morgenmad og frugt – lækker frokost – til kaffe/te og eftermiddagschokolade.
Kurset giver en teambuilding-effekt og skaber netværk, når kursusdeltagerne kommer ud til “lidt luksus” uden at skulle på kontoret i pauserne.

Kurset kan naturligvis også afholdes i jeres egne lokaler eller på en anden lokation efter jeres ønske. Kurset kan også arrangeres som internat.

Varighed:
Dette kursus er bestående af 2 fysiske kursusdage hos MBK – derudover må der beregnes tid til selvstudie før, mellem og efter kurset.

Deltagerantal:
Maks. 16 deltagere på et 2 dags kursus.

Har du spørgsmål til dette kursus, så udfyld venligst formularen nedenfor og vi vender tilbage snarest muligt.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.