hvad får i?

KVALITET
Vi har valgt at lave få kurser i bedste kvalitet. Derfor har vi mange tilfredse kunder. Vi er meget specialiserede, så vi kan yde den bedste kvalitet. Vi har kunder, der kun bruger os hvert tredje år, men alle kunder vender tilbage.

Vi har kunden i centrum, så vores kursister får den bedst mulige oplevelse. Personlig feedback er et grundlæggende træk ved kurserne. Vi er gode til at skabe trygge rammer, så deltagerne tør udvikle sig.

Kursernes redskaber skal blive en naturlig del af arbejdet efter kurset. Derfor tager vi udgangspunkt i, hvad virksomheden og den enkelte deltager skal bruge kurset til, og træner deltagerne i relevante redskaber og teknikker. Vi har forretningsmæssig forståelse - og evne til at sætte os ind i vilkår og hverdag i Jeres virksomhed. Vi har ikke specialiseret os i bestemte faggrupper, men arbejder ofte for videnstunge organisationer.

FILOSOFIEN BAG KURSERNE
Personlig udvikling handler om at bruge sig selv. Den enkelte skal bruge sin viden, erfaring og uddannelse, sine evner og sin personlighed, når denne skal blive bedre. Kurserne giver deltagerne mulighed for, at gøre brug af flere og bedre teknikker og redskaber. Kurserne gør deltagerne opmærksom på, hvordan de kan dæmpe evt. svage sider og styrke stærke sider. Deltagerne får indsigt i, hvordan andre opfatter dem. Deltagerne bliver ikke ensrettet på kurset, men vurderer selv hvilke teknikker og redskaber, der er mest brugbare i deres arbejde.

"Super godt, praktisk og anvendeligt!"

Lene Svenning

PFA

"Rigtig interessant, velstruktureret og professionelt kursus. Anna-Elise er yderst kompetent."

Birgitte Bjerregaard Jensen

Danmarks Nationalbank 

"Gode øvelser og meget inspirerende underviser."

Ann Petersen

Novo Nordisk A/S

Hvordan adskiller vore kurser sig fra andre kurser?

Vær dig selv
Mange kurser kører efter en model med 10 regler. Alle deltagerne skal igennem den samme mølle, og ensrettes til at gøre alt på samme måde. På vores kurser tages udgangspunktet i deltagerens egen facon og personlighed, som ikke forsøges ændret. Der ses på styrker og svagheder i stil og udtryksmåde - og deltageren får redskaber til at udvikle sig på egne betingelser.

Ingen halleluja
På nogle kurser klappes der rigtig meget. Alt er fantastisk og deltagerne bekræftes hele tiden i, hvor gode de er. Lige efter kurset "strutter" deltagerne af selvtillid, men det holder ikke længe. Vores kurser er ikke halleluja-kurser, hvor deltagerne pumpes med kunstig selvtillid. Feedbacken på vores kurser er ærlig. Deltagerne lærer, hvad de kan gøre bedre, og hvordan de kan gøre det bedre. Hvis de har behov, kan de lære teknikker, så de selv kan håndtere nervøsitet og opbygge selvtillid. Teknikker, der kan anvendes uafhængigt af kurset og emnet. Teknikker, der holder på sigt.

Ikke underholdning
Mange kurser har en underviser, der kan lide at være i centrum. På den slags kurser griner deltagerne meget, får fortalt mange vittigheder, får mange sjove oplevelser og bliver underholdt. På vores kurser ses en god stemning, sjov og humor som et godt grundlag for indlæring og udvikling. Men show-effekten er ikke dominerende. Kurserne er ikke underholdning. Deltagerne er i centrum. Deltagerne lærer noget, som de kan bruge i deres arbejde bagefter.

Tilpasses deltagerens behov
De fleste kurser kører efter en fast skabelon ud fra underviserens plan og behov. Uanset deltagernes behov forløber kurset med forudbestemte emner på forudbestemte tidspunkter. Udgangspunktet for vores kurser er virksomhedens og deltagernes behov. Vore undervisere er meget erfarne og har stor viden om emnet, så de kan tilpasse indholdet til virksomhedens og kursusdeltagernes behov, - både før kurset, ved behovsafklaring i starten af kurset og undervejs i kurset.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

"*" indikerer påkrævede felter

"*" indikerer påkrævede felter

Datapolitik*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail.