Christian Campbell

Kom ud af komfortzonen og skab resultater med "Business Unusual".

Christians speciale er at kombinere relevant psykologi og traditionel forretning med hinanden for hermed at skabe håndgribelige og relevante resultater.

Christian trives bedst, når han arbejder med udfordringer, der er så ambitiøse, at de gør en lidt svimmel. Han er drevet af ”business unusual”-tankegangen, provokeret af ”business as usual”-paradigmet, og søger hele tiden at skabe banebrydende gennembrud, uanset hvor umuligt omgivelserne synes dette måtte være.

Christian har arbejdet som sælger, HR-manager, salgs- og driftschef, haft afdelingsansvar og har bevist, at han har næse for at skabe vækst og business-resultater.
I 2011 udgav han bogen “Business Unusual – Sådan vinder succes over fiasko”

Fordraget : BUSINESS UNUSUAL
Et dynamisk, provokerende og tankevækkende foredrag, der inviterer deltageren med på en banebrydende rejse ud af komfortzonen og ind i “Business Unusual”. Du skal forvente at dit eksisterende tankesæt bliver udfordret, og du må nok også leve med, at du bliver inspireret!

Foredraget Business Unusual handler om at forstyrre, udfordre og rykke alt det, de fleste ikke tror er muligt at rykke. Om at påvirke enhver situation og fremtvinge den ønskede reaktion. Kort sagt: Det er kunsten at få noget til at ske.

I foredraget viser og beviser Christian Campbell, hvordan en virksomhed rent faktisk, via 4 banebrydende principper, kan fremprovokere de resultater, de fleste kun taler om.

Mere om foredraget
– Er I som virksomhed sultne efter at generere endnu flere og bedre resultater?
– Vil I udfordre status quo, jer selv og jeres branche for at få det til at ske?
– Tør I se jer selv i et helt nyt lys, der giver jer afgørende konkurrencefordele?

I tilbydes et anderledes og nytænkende foredrag for ledere og ansatte, som vil komme til at brænde for løbende fremdrift. Foredraget inviterer jer op af stolen og provokerer jer til at skabe gennembrud.

Christian Campbell
  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris og praktisk:

Varighed af foredraget:
Dette aftales nærmere på baggrund af jeres ønsker til program.

Deltagerantal til foredraget:
Intet maksimum.

Pris på foredraget:
Kontakt os for modtagelse af tilbud på foredrag. Benyt Kontaktformularen i højre side.

Lokale:
Afhold foredraget her i vores lækre kursus- og mødelokaler hos MBK A/S, Pilestræde 61, 1112 København K, som ligger 5 minutters gang fra Nørreport.

Vi anbefaler, at foredraget holdes hos os. Vores lokaler er indrettede til denne type foredrag, og vi har styr på det tekniske med lyd, projektor og stoleopsætning. Derudover
kan vi sørge for forkælelse på alle fronter, så det bliver den helt perfekte dag.

Foredraget kan naturligvis afholdes i jeres egne lokaler.

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.