tiltag mod covid19 hos mbk

Sidst opdateret: 19. april 2021

MBK holder åbent for mindre møder og kurser :)

Frem til og med den 20. april 2021 er der mulighed for at afholde mindre erhvervsrelaterede møder og kurser med max 5 personer pr. arrangement.

Vi afventer fortsat myndighedernes nærmere anvisning af møder, kurser og konferencer fra den 21. april 2021. Det "almindelige" forsamlingsforbud der er gældende for hele landet, ser fra den 21. april 2021 således ud:

  • 21. april 2021 hæves forsamlingsloftet til 10 personer indendørs.
  • 6. maj 2021 hæves forsamlingsloftet til 25 personer indendørs.
  • 21. maj 2021 hæves forsamlingsloftet til 50 personer indendørs.
  • 11. juni 2021 hæves forsamlingsloftet til 100 personer indendørs.
  • 1. august 2021 afskaffes forsamlingsloftet helt.

Vi har dog en formodning om at der bliver lavet særligt forsamlingsforbud for afholdelsen af erhvervsrelaterede møder(kurser/konferencer, så flere vil have mulighed for at kunne mødes her hos MBK. Så snart vi modtager info om dette, vil vi opdatere denne side.

Vi følger naturligvis til de enhver tid gældende retningslinjer fra Regeringen og Sundhedsmyndighederne, og laver løbende justeringer af vores tiltag. Læs vores "Tiltag mod Corona" herunder.

Kontakt os på telefon 3543 4474 eller mail@MBK.dk - Vi sidder klar til at guide jer gennem mulighederne i denne Coronatid.
____

KÆRE GÆST HER HOS MBK

Som altid – er det allervigtigste for os, at du føler dig inspireret, forkælet og tryg under dit besøg hos MBK.

I disse Corona-tider skal vi gøre alt for at passe godt på hinanden og vore kære, og vi har som altid gjort os umage for at skabe de bedste rammer for dig. Vi har udarbejdet en lang liste af Corona-tiltag, som vi beder dig og alle andre om at støtte op om.
Vi følger naturligvis de til enhver tid gældende anbefalinger fra Regeringen og Sundhedsmyndighederne, og laver løbende justeringer af vores tiltag.

Vi har pt. foretaget 14 konkrete Corona-tiltag som vi beder alle gæster om at støtte op om:

1. Ankomst til MBK

Vi har opstillet håndsprit ved indgangen – og vi beder alle gæster om at foretage en grundig afspritning af hænderne, inden man bevæger sig videre i huset.

2. Mundbind

Fra torsdag den 29. oktober 2020 vil der være krav om at bære mundbind i alle "offentlige" indendørs områder på MBK (Receptionen, fællesområder, gangarealer og toiletter). Mundbindet kan fjernes når man sidder på sin faste plads i lokalet.
Mundbind vil være tilgængelig i vores Reception for de gæster, der har glemt at medbringe deres eget. Vi benytter Type II eller III – CE-certificeret. Vi opfordrer dog alle gæster til at medbringe deres egne mundbind.

3. Håndsprit under dit besøg hos MBK

Der er opstillet dispensere med håndsprit i alle fællesområder, mødelokaler samt på toiletter. Brug dem flittigt.

4. Afstand mellem mødedeltagerne

Vi sikrer, at afstanden mellem deltagerne i mødelokalerne nøje følger myndighedernes anvisning (pt. 1 meter mellem deltagerne og minimum 2 kvadratmeter pr. person i lokalet - siddende publikum).

5. Bordopstilling i lokalet

For alle arrangementer vil vi sikre en minimumsafstand på 1 meter mellem mødedeltagerne.
Det er afgørende at der ikke ændres på denne bordopstilling, og at deltagerne vender hovedet i samme retning under hele arrangementet.

6. Krav om fast siddeplads

For alle arrangementer vil der være krav om en fast siddeplads i lokalet. Det betyder således også, at deltagerne ikke kan forlade deres pladser for f.eks. at gå ind i et tilstødende lokale til gruppearbejde. Deltagerne må kun forlade mødelokalet kortvarigt for f.eks. at hente forplejning eller ifm. toiletbesøg.

7. Forplejning

Forplejning er en vigtig del af en god mødedag, og i disse tider er serveringen og håndteringen ekstra vigtig.
Her hos MBK gør vi altid umage for en korrekt og sikker håndtering af vores forplejning, men vi har naturligvis indført en lang række ekstra Corona-retningslinjer.

Morgenmaden
Morgenmaden vil være portionsanrettet i særskilte portionsposer, for at sikre bedst muligt mod Corona.
Morgenmaden vil være bestående af en lækker nybagt bolle med ost (økologisk smør og marmelade vil ligeledes være tilgængeligt).

Frokost
I den kommende tid tilbyder vi to forskellige typer af frokost – begge frokosttyper er portionsanrettet og bliver serveret i/ved mødelokalet.
Frokosttypen bestilles samtidig med lokalet.

Mulighed 1: Frokostposen
Luksus frokostpose med lækkerier, serveret direkte i mødelokalet. Frokostposen er bestående af:
- 2 luksus sandwich i forskellige varianter (svarende til en sandwich i normal størrelse)
- 1 mix salat
- 1 lille snack
- 1 sundhedsshot
- 1 lille dessert

Frokostposen skal spises i mødelokalet, siddende med minimum 1 meters afstand.
OBS! Det er meget vigtigt at vi modtager besked om allergier eller særlige hensyn forud for arrangementet.

Mulighed 2: Stor luksus sandwich
En stor luksus sandwich, der serveres direkte i mødelokalet. Alle sandwich vil være pakket særskilt ind.

Sandwich skal spises i mødelokalet, siddende med minimum 1 meters afstand.
OBS! Det er meget vigtigt at vi modtager besked om allergier eller særlige hensyn forud for arrangementet.

Eftermiddagsforkælelse
Eftermiddagsforkælelsen vil fortsat være bestående at et udvalg af vores populære udvalg fra Aalborg Chokoladen og småkager, denne vil være ”portionsanrettet” på små søde tallerkner af bambus.

Kaffe og te
Kaffe og te serveres i vores flotte Fællesområder, hvor der er god plads til at alle og hvor vores dygtige personale kan sikre bedst mulig hygiejne for kander og kontaktpunkter.
I Fællesområder har vi opsat masser af håndsprit.
Kander og øvrige kontaktpunkter rengøres grundigt efter hver pause (eller ved påfyldning).

8. Kø til toilet

Det er er ikke tilladt at stå i kø til toilettet. Vi har mange toiletter, så hvis der er optaget, kan du gå lidt rundt og finde et andet toilet. Eller gå en tur og kom tilbage.

9. Kopper

I den kommende tid, vil der være engangskopper til rådighed til kaffe/te til de gæster, der foretrækker at drikke af disse. Af miljømæssige hensyn opfordrer vi alle vores gæster til at vælge vores flotte almindelige ”souvenirkopper” – vi gør os naturligvis også umage med opvasken :-)

10. Bliv på etagen!

Vi opfordrer alle gæster til, så vidt muligt, at blive på dén etage, hvor deres mødelokale er beliggende. Vi forsøger at placere alle hold ud på så mange etager som muligt – for at skabe så god afstand mellem jer som muligt. Tagterrassen er naturligvis åben hele dagen – vi opfordrer dog alle gæster til give hinanden plads.

11. Elevator

Max 1 person i elevatoren ad gangen.

12. Rengøring

Vi har sørget for ekstra rengøring af alle områder her hos MBK.
Toiletterne bliver rengjort minimum 2 gange pr. dag.
Alle overflader som f.eks. håndtag, gelændere og trykknapper bliver sprittet af to gange om dagen (om morgenen samt efter frokost ca. kl. 13).

13. SmitteStop-appen

Vi opfordrer alle vores gæster til at downloade og aktivere myndighedernes SmitteStop-app inden besøget hos MBK. Læs mere omkring appen direkte på www.smittestop.dk.

14. Bliv hjemme ved sygdom!

Det er afgørende for os alle, at du bliver hjemme, hvis du føler dig syg (også bare sløj) og ikke møder op her hos MBK.

Ovenstående retningslinjer vil naturligvis løbende blive opdateret, og vi vil meget gerne opfordre alle til at komme med gode ideer og Corona-forebyggende initiativer.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os i Receptionen på telefon 3543 4474 eller mail@MBK.dk.

Med venlig hilsen

Teamet bag MBK A/S

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.