tiltag mod covid19 hos mbk

Særlig opdatering: 27. januar 2022

Kære samarbejdspartner

Her hos MBK holder vi åbent, som normalt, for afholdelse af møder, kurser og konferencer.

Fra tirsdag den 1. februar 2022 forsvinder de sidste Corona-restriktioner og anbefalinger i forbindelse med afholdelse af møder, kurser og konferencer. Det betyder at gæster hos MBK fra 1. februar 2022 ikke længere skal fremvise Coronapas eller bære mundbind. Vi opfordrer naturligvis, alle vores gæster til at have gyldigt Coronapas og alle er fortsat velkomne til at bære mundbind.

Vi glæder os meget til at byde jer alle velkommen her i vores kreative og inspirerende hus.

Skulle der være det mindste spørgsmål kan vi altid kontaktes på mail@MBK.dk eller telefon 3543 4474.

Med venlig hilsen

Teamet bag MBK A/S

Sidst opdateret: 25. januar 2022

Kære gæst her hos MBK

Som altid – er det allervigtigste for os, at du føler dig inspireret, forkælet og tryg under dit besøg hos MBK.

I disse Corona-tider skal vi gøre alt for at passe godt på hinanden og vore kære, og vi har som altid gjort os umage for at skabe de bedste rammer for dig. Vi har udarbejdet en liste af Corona-tiltag, som vi beder dig og alle andre om at støtte op om.

Vi følger naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer fra Regeringen og Sundhedsmyndighederne, og laver løbende justeringer af vores tiltag.

Vi har pt. foretaget 8 konkrete Corona-tiltag som vi beder alle gæster om at støtte op om:

1. Coronapas
Hos MBK vil er der krav om fremvisning af gyldigt Coronapas for alle besøgende. Coronapas skal vises ved ankomst til personalet i MBKs reception.

Et Coronapas er en app eller et dokument, som dokumenterer om man er vaccineret, er tidligere smittet (immun) eller har et negativt testsvar.
Dokumentation gældende som Coronapas kan være på følgende måder:

Coronapas app’en
Coronapas app’en kan downloades via App Store eller Google Plays appbutik.
Du skal logge ind med NemID første gang, for at aktivere Coronapasset. Ved fremvisning af QR-kode er der ikke behov for at vise et gyldigt ID.

Gennemført vaccination
Efter vaccination: Du vil have et gyldigt Coronapas fra 14 til 42 dage efter dit 1. stik. Derudover vil du have et gyldigt Coronapas umiddelbart efter, at du har modtaget 2. stik, hvis dit vaccinationsforløb kræver flere doser. Efter dit 2. stik vil dit Coronapas være gyldigt i 5 måneder. Efter dit 3. stik vil dit Coronapas blive gyldigt igen.

Negativ COVID-19 test
Efter negativ test: Du vil også have et gyldigt Coronapas, hvis du har fået foretaget en negativ test, der for PCR-test er højst 72 timer og for hurtigtest (antigentest) højst 48 timer gammel.

Tidligere smittet med COVID-19
Er du tidligere smittet med COVID-19, kan du bruge det som dokumentation ved at vise testsvaret fra din positive test. Din positive test skal være minimum 11 dage gammel og højst 5 måneder gammel, for at være gyldig som dokumentation.

2. Krav om mundbind eller visir
Hos MBK er der krav om brug af mundbind eller visir, når du går eller står.

Under dit besøg hos MBK skal du bære mundbind i alle fælles indendørsområder hos MBK (Receptionen, kaffetorve, gangarealer og toiletter). Mundbindet kan fjernes, når man sidder på sin faste plads i lokalet eller ved indtagelse af forplejning.

Mundbind vil være tilgængelig i vores Reception for de gæster, der har glemt at medbringe deres eget. Vi benytter Type II eller III – CE-certificeret. Vi opfordrer dog alle gæster til at medbringe deres egne mundbind.

3. Bliv hjemme ved sygdom!
Det er afgørende for os alle, at du bliver hjemme, hvis du føler dig syg (også bare sløj) og ikke møder op her hos MBK.

4. Ankomst til MBK
Vi har opstillet håndsprit ved indgangen – og vi beder alle gæster om at foretage en grundig afspritning af hænderne, inden man bevæger sig videre i huset.

5. Håndsprit under dit besøg hos MBK
Der er opstillet dispensere med håndsprit i alle fællesområder, mødelokaler samt på toiletter. Brug dem flittigt.

6. Forplejning
Forplejning er en vigtig del af en god mødedag, og i disse tider er serveringen og håndteringen ekstra vigtig.

Her hos MBK gør vi os altid umage for en korrekt og sikker håndtering af vores forplejning, men vi har naturligvis indført en lang række ekstra Corona-retningslinjer.

Morgenmaden
Morgenmaden vil blive serveret i portionsposer.
Morgenmaden vil være bestående af en lækker nybagt bolle med ost (økologisk smør og marmelade vil ligeledes være tilgængeligt).

Frokost
I den kommende tid tilbyder vi to forskellige typer af frokost. Vores Frokostbuffet nydes i vores store Spisesal mens Frokostposen serveres direkte i mødelokalet. Frokosttypen bestilles samtidig med lokalet.

Mulighed 1: Frokostbuffet
Frokostbuffeten serveres i vores flotte Spisesal i Pilestræde 52, og vil være bestående af forret, lun ret, lun vegetarret, salater, pålægssalat, ost samt mørkt og lyst brød.

OBS! Vi beder venligst alle gæster foretage afspritning af hænder samt iføre sig engangshandsker før man benytter buffeten.

Mulighed 2: Frokostposen
Luksus frokostpose med lækkerier, serveret i mødelokalet. Frokostposen er bestående af:
- 2 luksus sandwich i forskellige varianter (svarende til en sandwich i normal størrelse)
- 1 mix salat
- 1 lille snack
- 1 sundhedsshot
- 1 lille dessert

Frokostposen skal spises i mødelokalet eller i vores fællesområder.

OBS! Det er meget vigtigt at vi modtager besked om allergier eller særlige hensyn forud for arrangementet.

Eftermiddagsforkælelse og kaffe/the
Eftermiddagsforkælelsen vil fortsat være bestående at et udvalg af vores populære udvalg fra Aalborg Chokoladen og småkager. Denne vil være portionsanrettet på små søde tallerkener af bambus.
Kaffe og the serveres på vores fællesarealer.

Kander og øvrige kontaktpunkter rengøres grundigt efter hver pause (eller ved påfyldning).

7. Rengøring
Vi har sørget for ekstra rengøring af alle områder her hos MBK.
Toiletterne bliver rengjort minimum 2 gange pr. dag.

Alle overflader som f.eks. håndtag, gelændere og trykknapper bliver sprittet af to gange om dagen (om morgenen samt efter frokost ca. kl. 13).

8. SmitteStop-appen
Vi opfordrer alle vores gæster til at downloade og aktivere myndighedernes SmitteStop-app inden besøget hos MBK. Læs mere omkring appen direkte på www.smittestop.dk.

Ovenstående retningslinjer vil naturligvis løbende blive opdateret, og vi vil meget gerne opfordre alle til at komme med gode ideer og Corona-forebyggende initiativer.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os i Receptionen på telefon 3543 4474 eller mail@MBK.dk.

Med venlig hilsen

Teamet bag MBK A/S

15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.