+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Persondata og IT-sikkerhed hos MBK A/S

For MBK A/S er det vigtigt at du føler dig tryg ved hvordan vi anvender og opbevarer dine persondata.

MBKs datapoltik og datasikkerhed for åbne kurser

 

Sådan behandler MBK A/S dine personoplysninger:

For MBK A/S er det vigtigt at du føler dig tryg ved hvordan vi anvender og opbevarer dine persondata. Derfor har vi opdateret vores persondatapolitik så den klart afspejler EU’s Persondataforordning der træder i kraft d. 25. maj 2018.

Vi respekterer dit privatliv. Derfor beder vi dig heller ikke om personfølsomme oplysninger, og holder os til at afkræve et absolut minimum af data fra dig. Hvis vi beder dig om yderligere personoplysninger, så er det kun til formål hvor du aktivt skal give dit samtykke.

Hos MBK A/S holder vi privatliv og arbejdsliv adskilt. Derfor beder vi kun om oplysninger der kan henføres til din arbejdsplads. Vi har ikke behov for at vide hvor du bor, eller andre af dine personlige kontaktdata.

Denne forkortede Persondataerklæring forklarer, hvilke personlige data MBK A/S indsamler, når du tilmelder dig og deltager i et af vores åbne kurser, og hvordan vi bruger disse data. Persondata er enhver form for oplysninger, der kan bruges til at identificere dig eller som kan tilknyttes dig.

Hvis du vil læse vores komplette Persondataerklæring der indeholder alle vores ydelser og leverandørfortegnelse, kan du gøre det her. https://www.mbk.dk/persondata/

Vi gør følgende for at sikre dine data:

MBK A/S beder kun om de oplysninger der er nødvendige for at vores undervisere ved hvem der deltager i vores kurser, og for at vi kan give din arbejdsgiver information om hvem vi fakturerer for, samt sørge for at din tilbagemelding på kurset kommer tilbage til din leder/HR-afdeling.

Vi opbevarer oplysningerne i separate systemer med begrænset adgang, så informationerne ikke kan kædes sammen og danne et billede af hvem du er.

Adgangen til vores systemer er sikret i flere niveauer og med høj-sikkerheds-adgangskoder.

Vi efterspørger, opbevarer og behandler ingen personfølsomme oplysninger.

Vi har aldrig solgt og vil aldrig videregive dem til tredjeparter uden dit samtykke.

Hvordan bruger MBK A/S dine data:

På de Åbne Kurser der afholdes af MBK A/S tilmelder / tilmeldes du selv individuelt til det enkelte kursus.

Det sker via kursusadministrations-systemet DoCAS, som vi har indgået databehandlingsaftale med, så vi derigennem er garanteret at dine oplysninger er sikret mod misbrug fra deres side, og at de ikke videresælger eller på anden måde deler dine oplysninger med andre.

Du kan altid bede om få oplyst, rettet eller slettet dine oplysninger og bemærkninger i DoCAS ved at sende en en e-mail til os på mail@mbk.dk, eller udfylde vores formular https://www.mbk.dk/persondata/

 1. Når du har tilmeldt dig, eller bliver tilmeldt et af vores åbne kurser, så sender vi dig en ordrebekræftelse, og senere et deltagerbrev, og en påmindelse – hvor du får nogle praktiske oplysninger om kurset. Blandt andet derfor har MBK A/S brug for dit fulde navn og dine kontaktoplysninger.
 2. På vores deltagerlister som MBK A/S udleverer til underviserne skriver vi kun dit fornavn og hvilket firma/ afdeling du arbejder i, hvis du tilmeldes gennem firmaet. Deltagerlisten makuleres efter kursusbeviserne er udstedt, men opbevares dog elektronisk i minimum 5 år som dokumentation i forhold til fakturering.
 3. På vores fakturaer til din arbejdsgiver påfører MBK A/S dit fulde navn, det kursus du har deltaget i og den periode kurset har varet i – så fakturaen kan godkendes af den rette person.
 4. Til kursusbeviset, som du får afleveret efter kurset, skal MBK A/S bruge dit fulde navn.
 5. På evalueringsskemaet som MBK A/S beder dig om at udfylde efter kurset, har vi brug for dit fulde navn, din e-mailadresse, firmanavn og kursustitlen. Skemaet sender vi til din nærmeste leder / HR afdeling efter kurset, så de kan vurdere om kvaliteten af MBK A/S kurser svarer overens med deres forventning i forhold til kursusbeskrivelsen i det indgåede tilbud. Se nærmere om evalueringsskemaet herunder.

 

Evalueringsskemaet:
På MBK A/S evalueringsskema beder vi dig om at tage stilling til nogle spørgsmål ud fra en karakterskala på 1-5.

MBK A/S bruger gennemsnittet på deltagernes svar for at måle niveauet af vores kurser, undervisere, lokalitet og service generelt. For at kunne følge op på MBK A/S’ kvalitetsniveau i forhold til din arbejdsgiver/HR-afdeling ved en senere lejlighed noterer vi dit fulde navn, hvilket kursus du har deltaget i, samt det gennemsnit du har givet os, i vores CRM-system, Sugar – og som dokumentation opbevarer vi en kopi af evalueringsskemaet elektronisk i vores arkiv hos Acronis.

Vi vil, hos MBK A/S, naturligvis gerne udbrede kendskabet til vores kurser. Derfor beder vi dig også om at give os tilladelse til at skrive dine eventuelle bemærkninger om os på MBK A/S hjemmeside, om du har lyst til at anmelde kurset på Trustpilot, samt om du ønsker at modtage vores nyhedsmails.

Dette gør vi selvfølgelig kun hvis du aktivt giver os dit samtykke til det. Giver du os samtykke så bruger vi dine oplysninger på følgende måde:

 1. Hvis vi må skrive dine bemærkninger om kurset på MBK A/S hjemmeside, så angiver vi dit fornavn, firma – og dine bemærkninger.
 2. Hvis du gerne vil anmelde kurset, så bruger MBK A/S dit fulde navn og din e-mailadresse til at sende et link til Trustpilot, hvor du så anmelder os (https://dk.trustpilot.com).
 3. Hvis du gerne vil modtage nyhedsmails fra MBK A/S, så tilføjer vi dit fulde navn og din mailadresse til vores liste i Mailchimp (mailchimp.com).

MBK A/S har indgået databehandlingsaftale med både Trustpilot og med Mailchimp, så vi derigennem er garanteret, at dine oplysninger er sikret mod misbrug fra deres side, og at de ikke videresælger eller på anden måde deler dine oplysninger med andre.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, få rettet eller slettet dine oplysninger og bemærkninger på vores hjemmeside hos Trustpilot og Mailchimp, samt framelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en e-mail til os på mail@mbk.dk, eller udfylde vores formular https://www.mbk.dk/persondata/

MBK A/S har også indgået databehandlingsaftale med både aimIT (Acronis), og med ARK Systems (Sugar), så vi derigennem er garanteret, at dine oplysninger er sikret mod misbrug fra deres side, og at de ikke videresælger eller på anden måde deler dine oplysninger med andre.

Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine oplysninger i Sugar, ved at sende en e-mail til os på mail@mbk.dk, eller udfylde vores formular https://www.mbk.dk/persondata/

Hvilke andre oplysninger indsamler MBK A/S?

 • Når du besøger MBK A/S’ hjemmesider (pt. MBK.dk og MBKkursuslokaler.dk) indsamler vi din IP-adresse for at gøre anvendelsen af hjemmesiden mere brugervenlig. Ip-adressen slettes automatisk igen når du forlader hjemmesiden. Se mere om hjemmesiderne og cookies længere nede i Persondataerklæringen.
 • Når du sender en e-mail til MBK A/S, eller en af vores medarbejdere, indsamles og gemmes din e-mailadresse, dine andre kontaktoplysninger og indholdet af din e-mail i vores indbakker.
 • Når du eller din virksomhed betaler for en af MBK A/S’ ydelser, indsamler vi kontakt og betalingsdata for at behandle indbetalingen.

MBK A/S har indgået databehandlingsaftale med både aimIT og med Economics, så vi derigennem er garanteret, at oplysningerne er sikret mod misbrug fra deres side, og at de ikke videresælger eller på anden måde deler disse oplysninger med andre.

Dine rettigheder:
Vi vil gerne give dig så meget kontrol over dine persondata som muligt. Overfor MBK A/S kan du gøre det på følgende måder:

 • Du kan anmode om en kopi af dine persondata, som vi er i besiddelse af.
 • Du kan oplyse os om enhver form for ændring i dine persondata, eller om du gerne vil have, at vi foretager en rettelse i nogle af de persondata, som vi opbevarer om dig.
 • Du kan altid anmode om at få slettet, blokeret eller begrænset de persondata, vi opbevarer om dig eller fremsætte indsigelse mod bestemte måder, vi bruger dine persondata på
 • Du kan ligeledes anmode om at få sendt de persondata, som du har givet til os, til en tredjepart.

Når MBK A/S bruger dine data med dit forudgående samtykke, kan du når som helst tilbagetrække dit samtykke. Skulle MBK A/S komme i en situation hvor vi skal behandle dine persondata i offentlighedens interesse, ved et salg eller fusion mellem selskaber, har du når som helst ret til at fremsætte indsigelse imod denne brug af dine personlige oplysninger.

Det kan du gøre ved at sende en e-mail til os på mail@mbk.dk, eller udfylde vores formular https://www.mbk.dk/persondata/

Vi stoler på, at de persondata, som du eller din arbejdsgiver har givet os er fuldstændige, nøjagtige og opdaterede. Du bedes venligst meddele os enhver form for ændring eller om en hvilken som helst unøjagtighed i dine persondata ved at rette henvendelse til mail@mbk.dk eller udfylde vores formular https://www.mbk.dk/persondata/

Vi svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt, og i alle tilfælde inden for 10 arbejdsdage.

Retsgrundlaget for brug af persondata:

 • Det er nødvendigt for MBK A/S at bruge dine personlige oplysninger for at sikre korrekt dokumentation i forhold til tilmelding, deltagelse, fakturering og betaling af vores kurser og lokaler.
 • Vi mener at ovenstående påstande giver legitimt grundlag for, at de krævede data er af ren administrativ karakter og derfor ikke kan fravælges i vores databaser, ERP- og CRM- systemer.
 • Vi mener at vi har behov/ret til ovenstående data for at sikre at vi kan gennemføre vores kurser på behørig vis, bl.a. for at kunne udstede kursusdiplomer, sørge for forplejning og kursusmateriale til deltagerne.
 • Vi ser det også som en legitim interesse at kunne sende informationer til vores kunder/interessenter om nyheder, tilbud og events i MBK regi.

Det gør vi dog kun efter aktivt samtykke fra dig.

Samtykke:

Hos MBK A/S vil vi gerne give dig så meget kontrol over dit privatliv som muligt. Derfor sender vi, eller tilmelder vi, dig ikke noget uden at du har givet dit samtykke til det.

Vi beder dig om samtykke på 4 punkter:

 • Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev en gang om måneden med nyheder, tilbud og invitationer til gratis foredrag?
 • Har du lyst til at anmelde MBK A/S’ kurser, lokaler og service på TrustPilot?
 • Må vi skrive dine bemærkninger om os på vores hjemmeside?
 • Ønsker du at udfylde din DiSC profil? (Hvis du deltager i et kursus hvor DiSC profiler bruges i undervisningen).

Du kan altid trække dit samtykke tilbage, og vi vil gerne hjælpe dig med dette.

 • Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev mere, kan du framelde dig i nyhedsmails -pop-up-vinduet på vores hjemmeside. Du kan også bare klikke på linket i bunden af det sidste nyhedsbrev, eller også udfylder du formularen i nedenstående link – og så fjerner MBK A/S dig fra mailinglisten hurtigst muligt.
 • Hvis du ønsker at slette eller redigere din anmeldelse af MBK A/S’ kurser, lokaler og service på TrustPilot, så kan du enten følge dette link: https://support.trustpilot.com/hc/da/articles/201839063-Hvordan-redigerer-eller-sletter-jeg-mine-anmeldelser- – eller du kan udfylde formularen i nedenstående link, hvorefter vi sørger for at det bliver gjort hurtigst muligt.
 • Hvis du gerne vil have rettet eller slettet dine kommentarer på vores hjemmeside, så udfylder du formularen i nedenstående link, hvorefter vi retter eller sletter dem hurtigst muligt.
 • Du kan altid afbryde udfyldelsen af din DiSC profil ved at forlade det link du er blevet videresendt til. Det betyder dog at en stor del af det kursus du deltager i bliver uden værdi for dig, da vores erhvervspsykolog ikke kan målrette sin coaching specielt til dig.

Efter kurset har du fuld og direkte adgang til din DiSC profil via https://myeverythingdisc.com hvor du altid kan slette din profil.

MBK A/S hjælper dig også gerne med det. Du kan bare udfylde formularen i nedenstående link, hvorefter vi sørger for at det bliver gjort hurtigst muligt.

Brug venligst dette link hvis du ønsker vores hjælp til at rette eller slette dine oplysninger, eller du vil trække dit samtykke tilbage til ovenstående punkter: https://www.mbk.dk/persondata/

Oplysninger om børn:

MBK A/S udbyder ikke kurser eller udlejer lokaler til børn. Derfor indsamler vi ikke bevidst oplysninger om børn. Hvis du har modtaget information om, at et barn under 16 år skulle være blevet registreret i vores system, beder vi dig om at kontakte os på mail@mbk.dk så vi straks kan slette disse oplysninger.

Videoovervågning:

MBK A/S har opsat videokameraer i vores fællesarealer og ved vores garderobeområder.

Dette har vi gjort for at sikre os at vi i de yderst sjældne tilfælde af tyveri fra vores områder, har mulighed for at myndighederne kan identificere den mulige gerningsmand.

MBK A/S overvåger ikke aktivt lokaliteterne og optagelserne benyttes ikke til andre formål. Der er ikke installeret kameraer i undervisningslokalerne.

Optagelserne slettes automatisk efter 14 dage.

MBK A/S har indgået databehandlingsaftale med aimIT https://aimit.dk/ , som er vores primære hosting- og e-mailkommunikations-leverandør så vi derigennem er garanteret at dine oplysninger er sikret mod misbrug fra deres side, og at de ikke videresælger eller på anden måde deler dine oplysninger med andre.

Tredjepartsleverandører:

MBK A/S bruger en række forskellige tredjepartsleverandører til at udføre serviceydelser, så som webadministration, hosting og e-mailkommunikation. Vi deler kun de af dine persondata, som er nødvendige for at afslutte en transaktion eller udføre en service, som du har anmodet om og eller godkendt, og kun med leverandører eller agenter, som arbejder på vores vegne.

MBK A/S kan modtage oplysninger om dig fra andre kilder, så som bookingagenter og -sider. Vi kan også modtage oplysning om dig fra sociale medieplatforme, hvis du skriver til os gennem disse platforme. MBK A/S beskytter naturligvis de data, som vi har modtaget fra tredjeparter i lighed med de procedurer vi har beskrevet i denne Persondataerklæring.

MBK A/S har indgået databehandlingsaftale med aimIT https://aimit.dk/ , som er vores primære hosting- og e-mailkommunikations-leverandør så vi derigennem er garanteret at dine oplysninger er sikret mod misbrug fra deres side, og at de ikke videresælger eller på anden måde deler dine oplysninger med andre.

Hvis du vil se den komplette liste over de systemleverandører MBK A/S samarbejder med kan du klikke her: https://www.mbk.dk/persondata/

Deling af indsamlede oplysninger:
MBK A/S deler i visse tilfælde oplysninger med en tredjepart.
Dette gør vi dog kun efter dit udtrykkelige samtykke.
Når du deler dine persondata med tredjeparter, kan dine persondata blive overført til lande, hvor lovgivningen om databeskyttelse af dine personlige oplysninger kan være mindre omfattende end den er i dit eget land. Vi er meget omhyggelige med at beskytte dine persondata og deler kun dit navn og din e-mailadresse med Wiley, så de kan lave linket som du skal bruge for at tilgå DiSC spørgeskemaet. MBK A/S har indgået databehandlingsaftale med John Wiley & Sons, Inc. (Wiley), så vi derigennem er garanteret at dine oplysninger er sikret mod misbrug fra deres side, og at de ikke videresælger eller på anden måde deler dine oplysninger med andre.

Se nærmere om DiSC profiler i nedenstående afsnit.

DiSC profiler:

I forbindelse med nogle af MBK A/S kurser anvender vi personanalyseværktøjet DiSC.

I den forbindelse får du tilsendt et link til Wileys hjemmeside, hvorfra du udfylder din personlighedprofil. Du bliver ikke bedt om at oplyse personfølsomme oplysninger der kan identificere dig som person, men du skal angive dine præferencer i forhold til visse spørgsmål og situationer, og ud fra det kan Wileys måle din foretrukne adfærd. Dette bruger vores konsulenter i undervisningen og vi udleverer materialet til dig i den forbindelse.

MBK A/S deler ikke andre oplysninger med Wiley end dit navn og din e-mailadresse

MBK A/S opbevarer ikke DiSC profiler i vores systemer og kun MBK-sikkerhedsgodkendte medarbejdere har adgang til dem i Wiley-systemet.

Når MBK A/S har gennemført kurset har du fuld og direkte adgang til dine oplysninger via https://myeverythingdisc.com hvor du altid selv har mulighed for at slette din profil. Du kan også få slettet profilen ved at rette henvendelse til os ved at sende en e-mail på mail@mbk.dk, eller udfylde vores formular https://www.mbk.dk/persondata/

MBK A/S bruger på ingen måde dine oplysninger eller din profil når kurset er gennemført.

Wiley har indgået EU-U.S. Privacy Shield, der er en aftale mellem EU og USA, der bl.a. fastsætter et stærkt sæt af databeskyttelsesregler og sikkerhedsforanstaltninger, som de amerikanske virksomheder der tilslutter sig ordningen er forpligtet til at overholde.

Disse databeskyttelsesregler og sikkerhedsforanstaltninger består bl.a. i regler om 1) løbende kontrol af deltagende virksomheder, 2) snævre rammer for muligheden for videreoverførsel, 3) klare begrænsninger m.v. i amerikanske myndigheders mulighed for at tilgå overførte oplysninger, 4) klare regler om sletning m.v.

Ønsker man at se Kommissionens tilstrækkelighedsafgørelse og selve EU-U.S. Privacy aftalen kan de findes her.

MBK.dk og MBKkursuslokaler.dk

MBKs hjemmesider (pt. MBK.dk og MBKkursuslokaler.dk) er udarbejdet med softwaren ”Wordpress”. WordPress er ikke et program men blot en software der er stillet til rådighed, derfor bliver ingen persondata/oplysninger opbevaret direkte hos WordPress.

Selve hostingen af hjemmesiden er foretaget af virksomheden ”Computerpeople”. MBK har indgået databehandleraftale med Computerpeople, så vi derigennem er garanteret, at dine oplysninger du efterlader på hjemmesiderne er sikret mod misbrug og at hjemmesiderne altid har det højeste sikkerhedsniveau.

Som besøgende er der altid mulighed for at slette sit ”elektroniske spor” der er efterladt på hjemmesiden, herunder IP-adresse, dette kan gøres direkte på www.mbk.dk/persondata.

Vi benytter det eksterne konsulentfirma, Mediebureauet Larsik, til udarbejdelse af hjemmesiderne. MBK har ligeledes indgået databehandleraftale med Larsik, så vi derigennem er garanteret, at alle oplysninger på hjemmesiden er sikret mod misbrug.

Cookies:

Cookies anvendes af stort set alle hjemmesider. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få en hjemmeside til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, der lægges på f.eks. din computer eller smartphone. Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger en hjemmeside igen og kan hjælpe med f.eks. at huske indholdet i en indkøbskurv og levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som f.eks. Google Analytics. Andre cookies bruges til at gøre din søgeoplevelse på hjemmesiden bedre. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

MBK A/S hjemmeside anvender cookies. Du får information om, at vi sætter cookies, inden de sættes. Det er vi – og alle andre – forpligtede til. – Og du skal samtykke ved at trykke ”Accepter Cookies” før de bliver sat.

Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke logge på eller bruge andre funktioner, der forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

På dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering/ kan du se hvordan du ændrer indstillingerne i din browser.

Dette er de cookies som MBK anvender på sin hjemmeside:

Nødvendige cookies:
Denne cookie er en såkaldt ”session cookie”, der husker de indtastninger og valg du udfører under dit besøg på hjemmesiden, så anvendelsen er mere brugervenlig.

Denne cookie og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

 

Statistik-cookies:

_gid:

Denne cookie gør det muligt for MBK A/S at spore individuelle besøgende og deres brug af webstedet. Den gemmes, når du besøger webstedet og opdateres på efterfølgende besøg. MBK A/S bruger ikke Google Analytics til at indsamle personlige oplysninger, bortset fra IP-adresse, fra vores besøgende.

Cookien og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

_ga:

Denne cookie gør det muligt for MBK A/S at spore individuelle besøgende og deres brug af webstedet, så du f.eks. kan se hvilke kurser du tidligere har deltaget i. Den gemmes, når du besøger webstedet og opdateres på efterfølgende besøg. MBK A/S bruger ikke Google Analytics til at indsamle personlige oplysninger, bortset fra IP-adresse, fra vores besøgende.

Cookien, og dens oplysninger, slettes fra din computer efter 2 år

_gat:

Denne cookie bruges til at drosle hastigheden på forespørgsler, så anvendelsen er mere brugervenlig.

Cookien og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

Marketing-cookies:

Ads/ga-audiences:

Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, som sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.

Cookien og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

Collect:

Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

Cookien og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

 

Antispam-cookies:

_wpss_h_:

Benyttes til anti-spam funktioner

Cookien og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

_wpss_p_:

Benyttes til anti-spam funktioner

Cookien og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

JCS_INENTIM:

Benyttes til anti-spam funktioner

Cookien og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

JCS_INENREF:

Benyttes til anti-spam funktioner

Cookien og dens oplysninger slettes fra din computer, når du forlader hjemmesiden igen.

 

For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at rette henvendelse til os:

MBK A/S
Pilestræde 61
1112 København K
Danmark

Telefonnummer: 3543 4474
Email-adresse: mail@mbk.dk

Kontaktperson: peter@mbk.dk

www.mbk.dk
CVR: 30721195

Administration af mine persondata hos MBK

Mine persondata hos MBK – slet/oplys

Hos MBK gør vi alt for at du nemt og enkelt skal have kontrol over de persondata vi har gemt om dig.

Udfyld venligst nedenstående Persondataformular – nemt – enkelt og sikkert:

Vælg venligst hvilke områder du ønsker behandlet af din persondata

8 + 14 =

Ønsker du at blive afmeldt nyhedsmailen? Klik hér og gør det helt automastisk.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.