+45 3543 4474 mail@MBK.dk

JTI-profil

Ønsker du at få større indsigt i din egen måde at kommunikere på?

Vil du vide mere om, hvordan mennesker er forskellige?
Ønsker du værktøjer til at blive bedre til at håndtere de misforståelser og konflikter, der kan opstå, når du møder mennesker, som er anderledes end dig?
Vil du skærpe dit blik for dine særlige styrker og udviklingsområder?

JTI-profil

Som mennesker er vi grundlæggende forskellige. Nogle gange oplever vi disse forskelle som en styrke, men vi kan også synes, at forskellene er med til at gøre tingene mere besværlige.

JTI (Jungiansk Type Index) er et gennemprøvet og anerkendt psykologisk udviklingsværktøj, der beskriver de grundlæggende forskelle mellem mennesker. Værktøjet er baseret på C.G. Jungs teori om psykologiske typer og fokuserer på, hvordan forskellighederne kan opleves som et aktiv, der kan bruges konstruktivt såvel individuelt som i grupper. Værktøjet er et godt udgangspunkt for personlig udvikling, ledertræning, teambuilding, konfliktløsning, forandringsprocesser og lignende.

Værktøjet arbejder med det, man kalder præferencer, som beskriver, hvad du foretrækker i en given situation. Der er fire dimensioner i værktøjet.

Den første beskriver, hvor du får din energi fra.
Den næste fortæller om, hvordan du foretrækker at indsamle information.
Den tredje dimension handler om, hvordan du træffer dine beslutninger.
Den sidste dimension beskriver din foretrukne livsstil.

Med udgangspunkt i en JTI-profil kan du således opnå større indsigt i dine præferencer og dermed dine stærke sider og udviklingsområder. Samtidig kan du lære at forstå og acceptere, hvorfor andre mennesker handler, som de gør.

Profilen er baseret på din udfyldelse af et elektronisk spørgeskema (tager ca. 20 minutter). Ud fra profilen gennemføres en 1½- 2 timers individuel tilbagemelding i form af en dialog mellem dig og en certificeret bruger af JTI. Du modtager ved tilbagemeldingen også et hæfte, der indeholder den grundlæggende teori og beskrivelser af de forskellige typer.

 

Kursusindhold

Kursusprogram

Pris og praktisk

Pris ved JTI-test og 1,5-2 timers individuel tilbagemelding:
2.000 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer diverse skriftlige materialer.

Ved aflysning ½ pris.

JTI tilbagemeldingen foregår undervejs på kurset. Hvis nogen af de testede ikke deltager i tilbagemeldingen på kurset, skal de have individuelle JTI-tilbagemeldinger efter kurset. Der faktureres 2.000 kr. pr. tilbagemelding, som ligger udover kursets pris. Hvis alle deltager i tilbagemeldingen på kurset, faktureres der ikke ekstra.

Undervisere

Morten Overgaard Eskelund

Morten Overgaard Eskelund

Se profil

Har du spørgsmål til dette kursus, så udfyld venligst formularen nedenfor og vi vender tilbage snarest muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.