+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Kundecases

Herunder kan du se hvad vores kunder har ment om specifikke kursusforløb.

 

novozymes_logo_2760“I Novozymes har vi med stort udbytte gjort brug af MBK’s kursustilbud – et samarbejde der nu har varet i mere end 6 år. MBK har en unik evne til at kombinere en stor faglig indsigt med et motiverende pædagogisk setup og ikke mindst et smittende engagement hos underviserne. Da der samtidig er stor vægt på praktisk træning på kurserne har vores deltagere ikke svært ved at transformere kursusindholdet direkte til deres arbejdsmæssige hverdag.
Dette giver tilsammen en meget stor grad af troværdighed omkring MBK og de involverede undervisere – en kvalitet vi mener, er meget vigtig!”

Michael Jakobsen, People Development, Novozymes

————————————————————-

SimCorp220px“MBK har trænet Simcorp gennem mere end 10 år Siden slutningen af 1990’erne har MBK undervist på interne præsentationskurser i SimCorp. Både medarbejdere og SimCorps egne kursusinstruktører har haft stor gavn af kurserne – kursusevalueringerne er altid positive, og særligt pointeres det store engagement, som MBK lægger i kurserne samt evnen til at tilpasse undervisningen til den enkeltes behov. Det faglige indhold er i top, og da en stor del af undervisningen er baseret på praktiske øvelser, får deltagerne virkelig noget brugbart med hjem.”

Eva Kristensen, Dimension Training Centre, SimCorp A/S

————————————————————-

di_ny_stor“Mange af DI’s medarbejdere har haft den glæde at deltage i flere af MBK’s kurser, bl.a. Præsentationsteknik og Skriv korrekt dansk. Underviserne er smilende og kompetente og de formår at formidle deres høje faglig viden på en tilgængelig og inspirerende måde. Hver gang har vores medarbejdere udtrykt stor tilfredshed og pointeret fordelen ved kursets sammensætning. Især vekslen mellem praktiske øvelser og højt fagligt indhold har været til stor gavn for vores medarbejdere. De redskaber og metoder man får præsenteret ved kurset er tilgængelige og brugbare i mange arbejdsopgaver og er nemme at implementere.”

Dorthe Sahner, DI

————————————————————-

Siemens_Logo_sm“En del af Siemens medarbejdere har bl.a. deltaget i kurset Personlig planlægning og Stresshåndtering hos MBK. Det faglige indhold er i top og da en stor del af undervisningen er baseret på praktiske øvelser, får deltagerne virkelig noget brugbart og konstruktivt med hjem. At prioritere og lave en realistisk planlægning har efterfølgende været nøgleord i vores virksomhed og det er ikke sidste gang vi vil sende nogle af vores medarbejdere på kursus hos MBK.”

Vibeke Dalgas-Madsen, Siemens

————————————————————-

gladsaxe_logo“Vi har her i Gladsaxe Kommune haft flere af vores medarbejdere på kursus i Kommunikation for ledere hos MBK og det har i høj grad været brugbart og konstruktivt. Kursets kombination af praktiske øvelser og højt fagligt indhold er let tilgængelig og skaber en god atmosfære mellem deltagerne og underviseren. Omgivelserne er rare og stemningen god. Derudover var underviseren virkelig god til at eksemplificere med relevante problemstillinger, som vi kender i vores daglige arbejde og det gjorde teorien mere tilgængelig. Vi har fået nogle gode værktøjer og metoder med tilbage i vores arbejde og har lært hvad god og konstruktiv kommunikation er.”

Lisbeth Alcover Chulvi, Gladsaxe Kommune

————————————————————-

bankdata“En del af Bankdatas medarbejdere har deltaget i MBK’s kursus om Formidling og undervisning og deres evaluering af kurset var meget positiv. Der blev især i evaluering lagt vægt på kursets sammensætning og faglige indhold. Vekslen mellem praktiske øvelser og undervisningen fungerede godt og underviseren var yderst kompetent. Derudover har de lærte metoder og teknikker vist sig at være særdeles anvendelige og nemme at implementere i vores daglige arbejde.”

Connie Bøgelund, Bankdata 

————————————————————-

logoBRFkreditDK_1“Vi har i BRFkredit haft en gruppe medarbejdere på kurset om Assertion hos MBK. Medarbejderne har udvist tilfredshed i deres evaluering af kursets faglige indhold. De viste eksempler i undervisningen var interessante og kombinationen af praktiske øvelser og undervisning fungerede godt. Underviserne var kompetente og vi fik et anseligt udbyttet ud af kurset med brugbare metoder og viden om Assertion og konstruktiv kommunikation til vores fremtidige arbejde.”

Dorte Grysbæk, HR-Partner, BRFkredit

————————————————————-

Vejdirektoratet_logo“Nogle af vores ansatte her hos Vejdirektoratet har deltaget i MBK’s kursus Præsentationsteknik. Kursets indhold har viste sig at være særdeles brugbare i vores medarbejderes daglige arbejde og optimeret deres formidlingsevner. Underviseren på kurset formåede gennem vekslen mellem teori og praktiske øvelser, at formidle nye og relevante metoder samt at anskue sine egne præsentationsevner i fremtidige situationer. Stemningen var rar og omgivelser skønne og autentiske i hjertet af Københavns gamle bydel. Så alt i alt, har vi her hos Vejdirektoratet været meget tilfredse med det faglige indhold af kurset hos MBK.”

Sanne Poulsen, Vejdirektoratet

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.