+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Skriver I Meget?
Vil I spare tid, penge og undgå ægrelser?
Er jeres tekster og e-mails en del af jeres ansigt udadtil?

Hos MBK tilbyder vi en lang række kurser inden for skriftlig formidling. Herunder et udpluk:

Kurset “Skriv korrekt dansk” giver sikkerhed for, hvad der er sprogligt korrekt og hvor det kan slås op.
Et korrekt sprog signalerer kompetence og professionalitet!
Har I nogen, der skal skrive korrekt dansk eller læser korrektur på tekster? Er det vigtigt, at jeres tekster, e-mails og breve er korrekte? Vil I virke troværdige og have et professionelt image?

Kurset “Skriv gode e-mails” giver redskaber til professionelle og nemt forståelige e-mails, der sparer jer for mange timer. Og professionelle e-mails er en del af jeres ansigt udadtil. Bruger I tiden ved e-mails effektivt? I vil bl.a. lære at skrive modtagervenlige e-mails og få nye idéer og inspiration til jeres e-mails.

Kurset “Skriv levende og klart” gør jeres tekster moderne og professionelle. Jeres tekster skal give kunder og borgere et positivt indtryk. I får redskaber til at skrive breve, instruktioner, e-mails og afgørelser, så de bliver læst og forstået ved første gennemlæsning. Emnerne på kurset kan også være pressemeddelelser, nyhedsbreve, gode overskrifter, levende indledninger, logisk rækkefølge og at ramme den rigtige afslutning.

Kurset “Skriv professionelle referater” er for dig, der vil lære at skrive klare og professionelle referater på jobbet og blive en mere kompetent, sikker og levende skribent. Til dig, der ønsker at have lettere ved at få omkrevet noter til et sagligt og velformuleret referat.

Har du brug for hjælp?

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.