+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Vi er ligeså gode, som vi har trænet os op til at være!

Gratis foredrag v. Ulrik Lynge

Ulrik tror ikke på, at der er noget vi IKKE kan. Han tror derimod på, at man skal træne og fokusere endnu mere på det, man gerne vil have mere af. Mantraet ”Vi er ligeså gode, som vi har trænet os til at være” er således et centralt omdrejningspunkt for Ulrik Lynge i alt det arbejde, han laver.

Til dette foredrag vil Ulrik fortælle hvorfor daglig træning, fokus og indsatser er afgørende for, hvordan man tackler hverdagen.  “Vi skal hele tiden turde sætte os nye mål. Ikke nødvendigvis mål, der ”bare” får os til at arbejde hurtigere og mere effektivt, men mål, der får os til at føle os motiverede og energifyldte, og som giver os følelsen af en hverdag i balance” fortæller Ulrik Lynge.

Så kom og lad dig inspirere til et forrygende foredrag, og oplev hvordan Ulrik kan fange alle med hans entusiastiske, energiske og ikke mindst nærværende fremtoning. Han vil gøre foredraget personligt og helt igennem relevant for hver og én af de fremmødte.

Ulrik Lynge
Ulrik Lynge er en erfaren inspirator i dansk erhvervsliv, der med præcision, energi og masser af grin får deltagerne til at reflektere over deres egen hverdag. Han arbejder til daglig med ledere, medarbejdere og elitesportsudøvere, og han ved, hvad der skal til for at ”flytte” mennesker – og han starter med dig. Efter en erhvervskarriere som blandt andet uddannelses– og udviklingschef hos AstraZeneca har Ulrik de seneste 15 år drevet selvstændig virksomhed, og han har inspireret over 20.000 mennesker i Danmark og Europa. Han ved hvad han kan – og han gør det godt.

 Dato, tid og sted
Tirsdag den 20. juni 2017 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Vi er ligeså gode, som vi har trænet os op til at være“.

Mads Bab
Ulrik Lynge
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.