+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Tal , så du får dem med!

Gratis foredrag v. Lone B. Skovgaard

Tal, så du får dem med! ENJOY THE CONNECTION.
I dette foredrag vil Lone B. Skovgaard vise dig, hvordan du får power på stemmen!

Mange tror, at det er en ændring i bevidstheden, der skal til, men Lone B. Skovgaard vil vise dig, hvordan du med fysiske teknikker kan styrke din selvtillid, autoritet og glæde ved at tale.

Kender du dét at tale til nogen og føle, at du ikke rigtig kan nå dem?

Du kæmper med at fange lytternes opmærksomhed og er samtidig optaget af at holde styr på stemmen, tale højt nok og have tilstrækkelig med energi til at få talen til at flyde.

Måske har du spændinger i halsen, nakken og skuldrene, og måske bliver du stakåndet eller hæs efter kun at have talt en time.

Spændinger i hals- og kæbeområdet er ligesom hæshed symptomer på, at åndedrættet foregår for højt oppe i kroppen, og der er pres på stemmen.

Sandsynligvis sender du stemmen af sted med halsen i stedet for med hele kroppen.

At sende stemmen af sted fra halsen er det samme som at sende vand igennem en slange med huller i.

Når åndedrættet sidder oppe under halsen i stedet for at udfolde sig dynamisk i hele brystkassen sammen med mavemusklerne, får du tilført mindre ilt, end du ellers ville have fået.

Stofskiftet arbejder på lavere blus, og dit daglige energiniveau ikke er så højt, som det kunne være, fordi en del af din energi bindes i muskelspændinger.

Lone B. Skovgaard glæder sig til at vise dig, hvor enkelt et skift det er, at bruge mellemgulvet og mavemusklerne som afsæt for stemmen.

Hun vil også vise dig, hvordan du styrker din stemmeføring og kommunikation med en særlig talerytme.

Når stemmen pulserer fra brystkassen og maven, spænder musklerne i halsområdet af, du får mere energi, din karisma bliver stærkere, og du indgyder respekt helt automatisk.

Du kommunikerer selvsikkert med gennemslagskraft.


Lone B. Skovgaard
Da Lone B. Skovgaard i sin tid begyndte at bruge stemmeteknikkerne i sin undervisning i kunst og design på Københavns Tekniske Skole, grafisk afdeling, var der en verden til forskel i kommunikationen med eleverne.

Pludselig blev det mere livligt og sjovt at undervise. Hun følte sig stærk på en dynamisk måde og fik en ny oplevelse af samvær og samarbejde med eleverne og kollegerne.

Siden 1998 har det været Lone B. Skovgaards passion at træne andre ind til kernen af deres stemmebrug og kommunikation, så de føler sig veltilpasse og oplever et fornøjeligt flow i udvekslingen med andre mennesker.

Så de får “hul igennem”, som man siger i musikbranchen.

Lone B. Skovgaard er ejer af virksomheden Stemmeteknik, hvor hun har fornøjelsen af at coache og give stemmetræning til ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, forfattere, fortællere, sportstrænere, skuespillere med flere.

Hun har diplom i Horst Coblenzers metode i åndedræt, stemme og tale og har i sin tid modtaget klassisk sangtræning fra blandt andre Kgl. Operasanger Sten Byriel og Jeanette Lovetry (New York).

Derudover har hun trænet og arbejdet med en lang række teknikker til et velfungerende åndedræt, afspænding af kroppen, styrkelse af musklernes funktion, centrering og en stærk vitalitet.

Blandt andet har hun erfaringer fra Aikido (kampsport), Rolfing, Body SDS, Body Mind Centering, Bodymind metoden, Bioenergetik, Qi Gong og yoga.

Lone B. Skovgaard har læst jura på Københavns Universitet og blev i 1997 færdiguddannet som International Markedsøkonomi.
Dato, tid og sted Onsdag den 26. oktober 2016 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding  Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Tal, så du får dem med!”.

Tag styringen i en travl hverdag - Line Ullmann

Lone B. Skovgaard, Stemmecoach

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.