+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Tag styringen i en travl hverdag

Gratis foredrag v. Line Ullmann

Mandag den 1. februar 2016 kl. 18.00-19.30
Informationer og opgaver vælter ned over os i en uendelig strøm og vi bliver aldrig færdige. Det er derfor en central udfordring for mange at kunne prioritere og bevare overblikket midt i kaos. Når det glipper kan vi opleve at komme bagefter og føle os for pressede. Men heldigvis kan det lade sig gøre at tage kontrollen over opgaverne og tiden. Få viden om personlig effektivitet og lær at bruge redskaber der hjælper dig til at blive bedre til at strukturere og prioritere i dit arbejdsliv.

Line Ullmann
I mit arbejde har jeg især fokus på personlig planlægning og effektivitet, effektiv kommunikation og samarbejde, kollegacoaching og konflikthåndtering. Jeg har 13 års erfaring fra kursusbranchen både som projektleder, leder og underviser. Som underviser er jeg nysgerrig og interesseret i at skabe gode lærende dialoger med andre. Mine kursister siger, at jeg er god til at formidle og evner at følge deltagergruppens behov og ønsker og samtidig skabe tilpas forstyrrelse, der skubber dem i en ny retning. Det skyldes sikkert, at jeg lægger stor vægt på at involvere deltagerne og tage hensyn til alle læringsformer. Jeg er uddannet cand. merc. HRM ved CBS og systemisk coach hos Attractor (EMCC-akkrediteret).

Dato, tid og sted
Mandag den 1. februar 2016 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 52, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding 
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Tag styringen i en travl hverdag”.

Tag styringen i en travl hverdag - Line Ullmann

Line Ullmann, Erhvervskonsulent hos MBK

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.