+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Slip stolen

Gratis foredrag v. Lone Østergaard

Slip stolen
– Et motiverende og humoristisk foredrag til at få mere bevægelse og variation i din arbejdsdag

Stillesiddende adfærd er ifølge nyeste forskning en alvorlig trussel imod folkesundheden. Og for dig med stillesiddende arbejde er det især en risikofaktor, du bør tage alvorligt. Løsningen er lettere end man skulle tro – det er nemlig de små ting, der kan gøre den store forskel.
Når vi sidder stille for længe ad gangen, drænes kroppen for energi, immunforsvaret svækkes og hjernen sættes ned i gear.

Hvis du og dine kolleger sidder ned en hel arbejdsdag, så resulterer det ofte i, at man er uden overskud og uproduktiv sidst på dagen.

Genvejen ud ad den negative spiral er simpel: Slip stolen. Få medarbejderne til at rejse sig op et par gange i timen, få lidt bevægelse i kroppen og aktivér alle muskler. Det stimulerer blodomløbet og de vitale funktioner i kroppen, det sætter gang i stofskiftet og – ikke mindst – holder det hjernen skarp.

Det er ikke let at ændre fastgroede vaner og få skabt en arbejdskultur i bevægelse, når stolen er så central for alle med kontorarbejde. Men du har simpelthen ikke råd til at lade være, og belønningen er til at få øje på.

Nøglen til at slippe stolen er at kende forskel på at være fysisk inaktiv og at være stillesiddende. Rigtig mange tror, at bare de løber efter arbejde eller cykler til og fra arbejde, så er alt ok. Det er desværre ikke tilfældet. Du kan altså sagtens være fysisk aktiv og have en usund stillesiddende dag – og tænk engang: de risici, der er ved stillesiddende adfærd, er uafhængig af fysisk aktivitet.

Med dette foredrag får du en underholdende og anderledes vinkel på stillesiddende arbejde. Gordon Kennedy er med i video-version til at bringe budskabet ud, så vi kan grine lidt af det undervejs – og dermed husker det bedre.

Du går fra foredraget med et helt nyt syn på hverdagsbevægelserne og alle de små ting, der kan gøre en virkelig stor forskel på den lange bane. Derudover bliver du ”tanket op” med tips og tricks til din hverdag.

Lone Østergaard, fysioterapeut og arbejdsmiljørådgiver, indehaver af Min Krop på Job. Tidligere HD(regnskab) og stillesiddende i ekstrem grad frem til 2004. Med Lone får du en passioneret tilgang til hverdagsbevægelsers betydning for at vi kan fungere optimalt som menneske, og du får en vinkel, der overrasker. Derudover får du mange års erfaring i at få budskabet ud til den enkelte medarbejder og at påvirke kultur og organisation. Målet er altid vedvarende resultater.

 

Dato, tid og sted
Mandag den 17. september  2018 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Slip stolen”

Mads Bab

Lone Østergaard

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.