+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Sidder du nu stille igen?

Lone Østergaard, Fysioterapeut og Arbejdsmiljørådgiver

Mandag den 4. maj 2015 kl. 17.30-19.00
Foredraget, der giver sunde arbejdsstillinger, færre smerter – og bedre bundlinje!

Vidste du, at stillesiddende arbejde er på top 3 listen over de mest belastende jobs? Og at det dermed er en reel trussel mod mange medarbejderes sundhed og virksomhedernes effektivitet? Kroppen er ikke skabt til at sidde stille, så hvorfor sidder så mange af os ned en meget stor del af døgnet? Hvilke konsekvenser har det for din energi og for sundhed på kort og lang sigt?
Få viden og ideer til at blive bedre til at finde plads til mere variation og bevægelse i arbejdsdagen. I løbet af den time, foredraget varer, giver Lone nul sære rygøvelser, nul indviklet anatomisk viden og nul løftede pegefingre. Til gengæld får både du, dine kolleger – og virksomheden – konkrete gevinster, og I gør noget, der giver mere energi, større effektivitet og er meget bedre for kroppen. Stillesiddende arbejde er en belastning, du kan gøre noget ved! Efter dette foredrag er ingen i tvivl om hvorfor og hvordan!

Lone Østergaard
Lone er fysioterapeut og arbejdsmiljørådgiver i sin egen virksomhed Min Krop på Job og arbejder som konsulent hos Arbejdsmiljøcentret. Lone har en baggrund som controller bl.a. hos Mærsk og DFDS, og hun har i 12 år mærket på egen krop, hvad det vil sige at sidde bag skærmen med deadlines og lange arbejdsdage. De seneste år har der været en massiv forskning på området og det er den viden om kroppen, som Lone ønsker at dele med andre, så vi får skabt mere energi og mindre belastning i arbejdet.

Dato, tid og sted
Mandag den 4. maj 2015 kl. 17.30-19.00, Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Send en mail til Kursuskoordinator Bjørn Brenneke på bjorn@mbk.dk, hvis du vil deltage. Først til mølle.

Sidder du nu stille igen? - Gratis foredrag af Lone Østergaard

Lone Østergaard, Fysioterapeut og Arbejdsmiljørådgiver

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.