+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Selvledelse – at lede sig selv er et spørgsmål om valg!

Rasmus Larsen, Konsulent

Selvledelse

Onsdag den 8. april 2015 kl. 17.30-19.00
Selvledelse bliver mere og mere udbredt. I fremtiden forventes det af dig, at du kan tage ansvar og selv styre din tid og dine opgaver. Og det er egentlig ret fedt, for det giver dig også en stor frihed og et mere interessant arbejde.

Lær at bringe dig selv i balance. Selvledelse kræver langt mere end Time Management. Selvledelse kræver evnen til at være i balance og skabe mentalt og følelsesmæssigt overskud. Gennem fokus og prioritering af områder du ønsker at få kontrol over, kan du dagligt tanke dig selv op energimæssigt og smitte omverdenen positivt undervejs.

Rasmus Larsen
Rasmus er konsulent i Intenz og har siden 2009 arbejdet med udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere. Rasmus’ passion er at skabe større bevidsthed og forståelse om kulturens plads i arbejdslivet – og hvordan lederskab er afgørende for succes. Rasmus stræber altid efter at skabe resultater, der overrasker.

Dato, tid og sted
Onsdag den 8. april 2015 kl. 17.30-19.00, Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Send en mail til Kursuskoordinator Bjørn Brenneke på bjorn@MBK.dk, hvis du vil deltage i foredraget “Selvledelse”. Først til mølle.

Selvledelse - at lede sig selv er et spørgsmål om valg

Rasmus Larsen, Konsulent

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.