+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Robuste fællesskaber

Gratis foredrag v. Mads Bab

Robusthed er et af de hotteste og mest diskuterede temaer i øjeblikket. Hvad er det, hvordan skal det forstås, og hvem har ansvaret? Det er nogen af de spørgsmål, der fylder i debatten og som denne aften undersøges af Mads Bab, der er indehaver af virksomheden Gnist og forfatter til flere bøger om emnet – bl.a. bogen ”I gang med styrkebaseret ledelse”.

Mads vil med afsæt i tanken om robuste fællesskaber nuancere begrebet og gøre det klart at robusthed er et fælles anliggende og ikke et spørgsmål om at være jægersoldat og bare tåle det utålelige. Derimod er robusthed et spørgsmål om at stå sammen og i fællesskab lære hvordan man skaber en fantastisk arbejdsplads.

Er du interesseret i at læse mere om de tanker Mads præsenterer, kan du læse en artikel på POV International (http://pov.international/mere-robusthed-men-faellesskab/). Du kan også downloade eller lytte til hans gratis eBog om emnet på http://www.gnist.com/7principper/

Dato, tid og sted
Tirsdag den 7. marts 2017 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Robuste fællesskaber”

Mads Bab

Mads Bab

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.