+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Psykisk førstehjælp på arbejdspladsen!

Stresscoach, Rikke Maj Thauer

I løbet af et år vil ca. 20% af befolkningen (700.000 – 800.000) have symptomer på en psykisk sygdom. Det kan ramme alle – også dig og mig!

WHO forudser, at stress og psykisk sygdom de kommende år vil rykke op på andenpladsen over de mest belastende sygdomme – og psykisk sygdom er ansvarlig for 35-45% af alt fravær fra arbejdet.

… men hvad gør du, når en medarbejder eller kollega på din arbejdsplads går ned med stress eller viser tegn på angst, depression eller fortæller, at de overvejer at tage deres eget liv? Ofte for lidt …

Stress alene er årsag til 1.400 dødsfald om året, og psykisk sygdom er en af hovedårsagerne til selvmord. Rigtig mange mennesker som sygemeldes med stress er også ramt af andre ting, som ondt i livet eller angst for ikke at slå til. Disse mennesker har brug for din hjælp!

Det er let at gøre noget, når man ved, hvad man skal gøre. Men det kan være svært at tage snakken om personlige og TABU belagte emner på arbejdspladsen. Det kan dog læres. Det er de 140 psykiske førstehjælpere, vi har uddannet det seneste år fra private og offentlige virksomheder, et tegn på.

Foredraget giver:

  • Viden om angst, som er den største psykiske sygdom i vores samfund.
  • Hvordan du kan tage samtalen med en kollega eller medarbejder, der lider af angst.
  • Indsigt i vigtigheden af kollegial psykisk førstehjælp på arbejdspladsen.
  • Den personlige historie om Ole der fik et stress-kollaps, som overgik til psykisk sygdom og en sygemelding på næsten 2 år – hvor er han i dag?
  • VÆRKTØJ: Hvordan det er at være psykisk førstehjælper.

Rikke Maj Thauer
Rikke Maj Thauer er certificeret stresscoach fra Matzau Erhvervspsykologer og er certificeret instruktør i Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden. Siden 2012 har hun drevet Thauer Stresscenter, som har til huse i World Trade Center – Ballerup. Rikke har en baggrund som regionschef i et privat jobcenter og underviser på forskellige lederuddannelser bl.a. inden for stress og psykisk arbejdsmiljø.

Hun har siden 2012 undervist ledere, HR og arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter samt medarbejdere fra både offentlige og private virksomheder som Teleselskabet 3, Lejerbo, KAB, Folkekirken, Københavns Universitet, Forsvaret, Fit & Sund, Folkeferie.dk, Helsingør Kommune, Naturstyrelsen, Københavns Brandvæsen m.fl.

Rikke arbejder ud fra førstehjælpstankegangen, som både kan være den akutte førstehjælp, men også den forebyggende første-hjælp.

Dato, tid og sted
Mandag den 8. maj 2017 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Psykisk førstehjælp på arbejdspladsen”.

Rikke Maj Thauer, Stresscoach

Rikke Maj Thauer, Stresscoach

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.