+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Oplevelsesøkonomi - til hverdag og event!

Carina Heckscher, Networkingekspert

I dette foredrag vil du blive taget rundt i en verden af inspiration til hvordan jeres møder og events kan blive styrket på relationer, indirekte markedsføring, inddragelsen af de sociale medier, #hashtag og visuelle virkemidler der gør at I bliver husket efter afholdelse.

Carina Heckscher har en baggrund i reklamebranchen, siden 2011 har hun været foredragsholder og udgivet 4 bøger.

Carinas hjerne er kendt som den levende popcornsmaskine der konstant popper idéer og ærligt, energifuldt og åbenhjertigt deler hun ud af sine erfaringer.

Som en del af Carinas hverdag arbejder hun udfra konceptet ‘Heldig med vilje’ og det gælder privat som professionelt – hun vil have dig til at se muligheder frem for begrænsninger og bruge både små og store virkemidler til at skabe de mindeværdige møder og events.

Oplevelsesøkonomi er kommet for at blive – og det bliver vigtigere og vigtigere at skabe noget unikt der opleves, huskes og deles.

Carina står også bag det populære ice breaker spil Smalltalkspillet.dk som du vil komme til at afprøve under foredraget.

Et foredrag du vil ærgre dig over at misse… så sæt kryds i kalenderen og lad dig inspirere sammen  med dine kollegaer til at skabe endnu flere oplevelser for jeres deltagere.

Carina Heckscher
Carina Heckscher er Networkingekspert, foredragsholder og forfatter til 4 bøger. For Carina Heckscher er Networking en livsstil, og hun spreder det glade sit budskab med en ukuelig, smittende energi. Siden 2011 har Carina holdt foredrag for knap 100.000 mennesker. Carina har sin erfaring fra reklame- og mediebranchen, som hun har været en del af siden 1996. I 2014 fejrede hun 10 års jubilæum med sin virksomhed.

Dato, tid og sted
Tirsdag den 3. maj 2016 kl. 18 – 19:30, Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik her og tilmeld dig foredraget Oplevelsesøkonomi – til hverdag og event.

Carina Heckscher

Carina Heckscher, Networkingekspert

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.