+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Narrativ coaching

Kit Sanne Nielsen, Erhvervspsykolog

Torsdag den 12. marts 2015 kl. 17.30-19.00
Kit Sanne Nielsen vil guide dig gennem Narrativ coaching og hvad du og din arbejdsplads kan bruge Narrativ coaching til.

Hvad er narrativ coaching?
Narrativ coaching er en særlig forståelse og metode, der bygger på at vi mennesker er historiefortællende væsner, hvor historierne danner rammer om vores mening med det vi erfarer og gør. Historiefortællinger er en måde at forstå vores verden på, der afgør hvordan vi træder ind i verden.

I et team medvirker narrativerne til fortolkninger, retninger og meninger med det teamet sætter i spil, både i relationerne og i arbejdets udførelse. Vores erfaringer er altid formidlet i fortællinger. Erfaringer fortælles for at skabe mening med det vi gør, og mener vi er. I dette lys formes fællesskabet, teamets samspil, kultur og dynamik.

I foredraget vil Kit Sanne Nielsen formidle viden om narrativ coaching – set fra værdien i at opbygge relationer både om individ og i en teamkontekst.

Kit Sanne Nielsen
Mange af jer kender allerede Kit Sanne Nielsen. Hvis du selv er erhvervspsykolog eller HR-konsulent har du sandsynligvis læst en af hendes bøger eller været på kursus hos hende – hun er en af de allerbedste og mest kendte erhvervspsykologer i Danmark. Kit har siden 1985 arbejdet med organisations-, ledelses- og personaleudvikling ud fra en narrativ og psykodynamisk indfaldsvinkel i kommuner, stat og mange danske og udenlandske virksomheder.

Dato, tid og sted
Torsdag den 12. marts 2015 kl. 17:30-19.00 hos os i Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Send en mail til Kursuskoordinator Bjørn Brenneke på bjorn@mbk.dk, hvis du vil deltage. Først til mølle.

Kit Sanne Nielsen - Narrativ coaching

Kit Sanne Nielsen, Erhvervspsykolog

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.