+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Når pressen går i case-spin!

Metha Loumann, Journalist & Randi Krogsgaard, Psykolog

Mandag den 14. september 2015 kl. 18.00-19.30

Telefonen ringer. Lynet slår ned på din arbejdsplads: En TV-journalist er i gang med et indslag, og hun vil godt lige komme forbi med en fotograf og ”hurtigt” lave nogle billeder og tale med nogle medarbejdere og måske også chefen. Det tager ikke lang tid, og det er helt ukompliceret, siger hun til den person, hun har i røret. Da indslaget skal sendes samme aften, vil hun gerne have et hurtigt svar!

Hvordan reagerer I? Hvem skal interviewes? Bliver I grebet af panik, eller ser I journalistens opkald som en unik mulighed for at eksponere virksomheden i det offentlige rum?

Hver eneste dag mærker danske virksomheder, hvordan pressen går i case-spin. Journalisten skal have sin historie hjem, og hun ved, hvad hun går efter.

Randi Krogsgaard og Metha Loumann er garvede kommunikationsfolk med erfaring fra begge sider af kameraet. Som formand for en patientforening bliver Randi fx ofte bedt om at stille op til interview med meget kort varsel. Metha Loumann har i 20 år været journalisten, der ringede til virksomheden for at få historien hjem til TV2-Nyhedernes aftenudsendelse.

Hvordan reagerer I smartest på journalistens henvendelse. Hvordan I kan forberede jer på ganske kort tid. Kom og bliv klædt på til at møde pressen med ro og få tips til det gode interview mm.

Randi Krogsgaard
Randi er cand. psych. og arbejder bredt med kommunikation, herunder medietræning af ledere og ledelsesgrupper i store og små virksomheder. Randi Krogsgaard har omfattende erfaring med corporate communications, herunder investor relations kommunikation og pressearbejde/ journalistkontakt generelt. Randi Krogsgaard er fungerende formand/talsperson i en NGO.

Metha Loumann
Metha er Journalist og PR-konsulent i virksomheden methamedia. Hun lever af at hjælpe virksomheder, foreninger og institutioner til positiv presseomtale. Hun er desuden coach, censor og medietræner. Metha har i en lang årrække været reporter, vært og redaktør på TV2-Nyhederne. Hun har været politisk journalist på Christiansborg og almen reporter for Morgenavisen Jyllands-Posten. Sammenlagt har hun 20 års erfaring med pressen – indefra, og 10 års erfaring med pressen – udefra.

Dato, tid og sted
Mandag den 14. september 2015 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Send en mail til Kursuskoordinator Bjørn Brenneke på bjorn@MBK.dk, hvis du vil deltage. Først til mølle.

Randi Krogsgaard, Psykolog

Randi Krogsgaard, Psykolog

Metha Loumann, Journalist

Metha Loumann, Journalist

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.