+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Mentaltræning for begyndere

Gratis foredrag v. Gunnar Sumberg

Mentaltræning for begyndere – gratis foredrag hos MBK
Forstå dig selv, bestem over dit liv og bliv en god dopamin jæger!
Mentaltræning forbindes ofte med sportsfolk der vil opnå bedre fokus og resultater. Imidlertid handler mentaltræning egentlig blot om at forstå sig selv, blive klar over hvad man vil, og så vide hvordan man når sine mål ud fra den situation, man nu befinder sig i. Det handler IKKE kun om at opnå store mål og sejle jorden rundt i et år eller lign. Det handler om at forstå sin hverdagsadfærd og hvorfor man dagen lang enten kryber uden om ting man bør gøre, eller omvendt gør ting man IKKE burde gøre. Selv om man ved det! Hvorfor handler vi ofte mod vores egentlige mål? store som små? Og hvordan træner vi på en simpel måde i at tage styringen over os selv, gøre det vi EGENTLIG vil, og få et godt liv med gode følelser?
Mentaltræning handler om at kende sig selv, overtage styringen og blive en god og bevidst dopamin jæger i sin dagligdag! Og det behøver ikke være svært!

Gunnar Sumberg
Gunnar Sumberg er selvstændig rekrutteringskonsulent, coach, underviser, foredragsholder og mentaltræner. Igennem en lang årrække har Gunnar Sumberg afholdt kurser og foredrag for mange tusind mennesker inden for jobsøgning, salg, ledelse og – mentaltræning.

Med et imponerende CV har Gunnar Sumberg med rødder i IT-branchen, som sælger, salgsdirektør og adm. direktør, fokus på personlig performance på den gode måde. I en lang årrække har Gunnar Sumberg arbejdet med ledige og deres problemstillinger, både som direktør for Jobindex og som headhunter og jobcoach med over tusind testinterviews hvor man virkelig kommer under huden på menneskers adfærd.

Fællesnævneren for Gunnar Sumberg er en dyb forståelse for hvordan vi mennesker er skruet sammen mentalt – og hvordan vi selv, med enkle værktøjer, kan forbedre vores dagligdag markant. Også selv om man er begynder.

Dato, tid og sted
Mandag den 14. marts 2016 kl. 18-19:30, Pilestræde 61, 1., 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Mentaltræning for begyndere”.

Mentaltræning for begyndere v. Gunnar Sumberg

Gunnar Sumberg

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.