+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Lykke & succes i alle livets områder - det er nemmere end du tror!

Gratis foredrag v. Mads Qwist

Aldrig har der været flere mennesker og virksomheder, der så dedikeret søger at blive bedre, hurtigere, klogere, lykkeligere og få (mere) succes. Aldrig har der været større fokus på at leve op til idealerne som familie, forældre, par, skolebørn, medarbejdere etc. Og aldrig har der været flere medarbejdere, der føler sig udfordret både privat og på arbejde – stress er på vej mod at blive sundhedstrussel nr. 1, skilsmisseprocenten stiger, og snart hver andet ægteskab opløses.

Vi mennesker har et grundlæggende drive til at søge lykken og undgå lidelser, men vi har mange tanker om, hvad lykken er, og hvordan vi bedst og hurtigst får den. Og vi har lige så mange tanker om, hvad lidelser er, hvilke der er værst, og hvordan vi bedst undgår dem.

Vores fælles udfordring er, at vi lever i en simpel misforståelse af, hvordan vi skaber vores oplevelse af livet, verden og hverdagen omkring os. Og det gør, at vi ubevidst og uskyldigt gør det langt sværere for os selv at finde ro, lykke, overskud og robusthed. Vi begrænser vores kreativitet, mod og handlekraft. Vi kommer kort sagt i vejen for os selv – både på arbejdet og privat.

Mads Qwist vil på inspirerende og involverende vis vise dig, hvordan du spænder ben for dig selv på din vej til lykke og succes. Og han komme med bud på hvorfor du gør det og inspirere dig til at vælge en anden, lettere, sjovere og meget kortere vej.

Foredraget udspringer fra vores mentale design og de tre psykologiske principper, der er grundstenene i vores oplevelse af livet, i vores mentale tilstand og i vores daglige præstationer – store som små. Mads Qwist vil pege på, hvordan vi med en ny forståelse, kan finde tilbage til os selv og vores fundamentale ro og derfra møde verden og hverdagen på en ny og meget bedre måde.

Mads Qwist vil med konkrete eksempler fra de mange mennesker, han har arbejdet med over hele verden – både ledere, teams, atleter, iværksættere, familier og unge – vise, at vejen til lykke og succes er både unik og samtidig universel.

Du vil bl.a. høre mere om:

  • De tre psykologiske grundprincipper (Tanker, Bevidsthed og Livskraft)
  • Hvordan mennesker og situationer ingen magt har over dig eller dine følelser
  • Hvordan du meget nemmere kan møde, være i og lykkedes med forandringer
  • Hvordan du kan skabe og vedligeholde relationer på en stærkere og mere naturlig måde
  • Indsigt i vores medfødte og naturlige kreativitet
  • Hvorfor vores mentale klarhed er A-nøglen til at lykkes i alle livets aspekter
  • Hvordan dine tanker forfører dig og gør mange ting svære
  • Hvordan vi fundamentalt har misforstået stress, og hvordan vi meget lettere kan gøre noget ved det
  • Hvad mentale triggere er, og hvordan de forfører og ‘fælder’ dig

Mads Qwist
Mads Qwist er coach og rådgiver for ledere over hele verden. Han hjælper dem med at forstå, finde og forløse det mentale potentiale, der ligger dem selv, deres team og deres organisation. Han har varetaget både personlige forløb og store kulturforandringsprojekter med fokus på motivation og performance samt specielle forløb i forbindelse med fusioner, opkøb, turnarounds og kriseledelse.

Han har bl.a. arbejdet for Danske Bank, TopDanmark, Nets, Aldi, Region Sjælland, Politiet og US Army.

Mads Qwist har specialiseret sig i at arbejde med De tre psykologiske grundprincipper, og arbejder sammen med de førede i verden inden for dette felt. Han har tidligere været med til at etablere flere virksomheder, bl.a. konsulentvirksomheder inden for strategi, ledelse og psykisk arbejdsmiljø. Han har tidligere været CEO og Sales Director i private virksomheder inden for IT. Hans teoretiske baggrund er fra CBS og Syddansk Universitet med fokus på ledelsesudvikling, psykologisk- og social kapital samt generel organisationsudvikling.

Dato, tid og sted
Mandag den 2. oktober 2017 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Lykke & succes i alle livets områder – det er nemmere end du tror!”

Mads Bab
Mads Qwist, Coach og foredragsholder

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.