FB
+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Kollegastøtte

Gratis foredrag v. Henrik Lyng

Kollegastøtte
Hvad kan du gøre for din stress- eller kriseramte kollega?

Det går stærkt – på arbejdspladserne og i familierne. Der er meget, vi skal nå. Der er meget, vi gerne vil gøre. Og nogle af os betaler en høj pris for det.
Alle kender nogen, der har været eller er ramt af stress eller kriser. Og det er ikke kun det travle arbejde, der er skyld i det. Det travle hverdagsliv, de pressede familier, de personlige mål samt pludselige og voldsomme begivenheder truer med at slå benene væk under os.

Men hvad gør du, når du er vidne til et menneske, der er helt ude på kanten? Når du ser sin kollega eller ven være på vej mod det store stresssammenbrud eller nogen der har været ramt af dødsfald, skilsmisse, vold eller andre traumer.

Hvad kan du gøre som kollega? Hvor meget skal du involvere dig? Hvor går grænsen mellem det kollegiale og det private? Under foredraget får du grundige forklaringer på stress- og kriseramte menneskers situation, og du får konkrete værktøjer med hjem, så du bliver bedre til at støtte og hjælpe din kollega.

Henrik Lyng
Henrik Lyng er krise- og beredskabspsykolog og direktør i Center for Beredskabspsykologi. Her udvikler han bl.a. kollegastøtteordninger til private og offentlige virksomheder og krise- og beredskabsplaner for arbejdspladser, hvor mennesker kommer under pres. Desuden har han klinisk praksis i Hørsholm.

Dato, tid og sted
Tirsdag den 1. december 2015 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Send en mail til Kursuskoordinator Bjørn Brenneke på bjorn@MBK.dk, hvis du vil deltage. Først til mølle.

Kollegastøtte - Henrik Lyng

Henrik Lyng

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Share This