+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Hukommelsen – et foredrag du aldrig glemmer!

Thomas Thaulov Raab

Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17-18.30
Vi skænker sjældent hukommelsen en tanke, før den svigter. Hukommelsen er imidlertid langt mere end blot en simpel hjælpefunktion, som trænger til forbedring.

Hukommelsen er med sine mange forskellige former et uundværligt redskab, som spiller en afgørende rolle for snart sagt alle hjernens vigtigste funktioner. Den er medbestemmende for, hvilke muligheder vi har for at navigere i livet og håndtere fremtidige udfordringer. Ja, for hvem vi i det hele taget er.

Mange af de forestillinger vi gør os om hukommelsen, er imidlertid mere vildledende end vejledende. F.eks. er hemmeligheden ved en god hukommelsen ikke at være god til at huske, men at være god til at glemme, og som helhed handler hukommelsen mere om fremtiden end om fortiden.

”Hukommelsen – et foredrag du aldrig vil glemme!” vil på fyndig og underholdende vis punktere de mest sejlivede myter om hukommelsen, præsentere nogle af de nyeste resultater fra hukommelsesforskningen og vise, hvordan vi kan lære at udnytte den hukommelse, vi har, frem for kun at drømme om en urealistisk superhukommelse.

Thomas Thaulov Raab
Thomas Thaulov Raab er forfatter til bestselleren ”En bog om hukommelsen” (FADLs forlag, 2013), skrevet i samarbejde med Peter Lund Madsen, og har gennem flere år skrevet og holdt foredrag om videnskab og den moderne hjerneforskning i særdeleshed.

Dato, tid og sted
Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17-18.30 hos os i Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Rundetårn).

Tilmelding
Send en mail til Kursuskoordinator Bjørn Brenneke på bjorn@mbk.dk, hvis du vil deltage. Først til mølle.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.