+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Gør drømmen til virkelighed!

Malene Wilken

Onsdag den 24. september 2014 kl. 17-18.30
Hvad sker der når man beslutter sig for at gøre drømmen til virkelighed? Kan man f.eks. bare sige “farvel og vi ses” til arbejde, familie og venner og tage af sted på drømmerejsen? Hvordan bidrager orlov og rejse positivt til ens arbejds- og privatliv efterfølgende? Det er nogle af de spørgsmål Malene Wilken giver svar på i sit populære foredrag der handler om at leve sine drømme ud.

Malene tog i år 2009 ud på en to års langturssejlads med mand og børn (Marie på 2 år og Sebastian på 5 år). Ombord på det gode skib Æfnitýr ventede en eventyrlig rejse, hvor familien sejlede fra København til Middelhavet via Atlanterhavet, og retur gennem Europas floder og kanaler.

Familien vendte hjem i år 2011, og siden har Malene skrevet to anmelderroste bøger om familiens oplevelser, og holdt en række foredrag, der med udgangspunkt i familiens sejlads handler om at gøre drømme til virkelighed.

Under foredraget fortæller Malene Wilken bl.a. om hvordan man forbereder sig til at kaste sig ud i det ukendte, hvordan det er at bo en hel familie på en kun 30 fods sejlbåd, og om fantastiske og smukke oplevelser og store afsavn, og om pludselig at have uanede mængder af tid til at være sammen som familie.

Foredraget har en varighed af 1½ time, det er spækket med flotte billeder og henvender sig til alle, der har lyst til at høre om, hvordan man gør drømme til virkelighed – landkrabber såvel som sejlere.

Malene Wilken
Har du nogensinde prøvet at gå langs vandet og drømme om at rejse ud i verden? Malene Wilken gjorde drømmen til virkelighed, puttede mand og to små børn i sin sejlbåd, og rejste sydpå. Da hun kom tilbage til Danmark, gjorde hun en anden drøm til virkelighed ved at skrive to bøger om familiens oplevelser. Siden 2011 har hun holdt foredrag og inspireret andre til at gøre deres drømme til virkelighed landet over.

Malene er forfatter til bøgerne Skibet er ladet med eventyr (Frydenlund 2012) & Sluserne åbner for nye eventyr (Frydenlund 2013) og medforfatter til bogen Kærlighed & Respekt (Frederiksberg Chokolade 2013).

Lad dig inspirere af Malene Wilkens medrivende foredrag, og få konkrete værktøjer til hvordan du kan gøre dine drømme til virkelighed

Dato, tid og sted
Onsdag den 24. september 2014 kl. 17-18.30 hos os i Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Rundetårn).

Tilmelding
Send en mail til bjorn@MBK.dk, hvis du vil deltage. Først til mølle.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.