+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Giver gode samarbejdsrelationer værdi?

Jacob Thorsen, Erhvervspsykolog hos MBK

Onsdag den 28. januar 2015 kl. 17.30-19.00
Aftenens foredrag tager udgangspunkt i de berømte socialpsykologiske eksperimenter, som ændrede verdenen og vores forståelse af os som mennesker. Gode personlige samarbejdsrelationer på arbejdspladsen skaber tilknytning, arbejdsglæde, engagement og effektivitet! Det uforpligtende møde over kaffemaskinen rummer således mere værdi, end det umiddelbart tillægges. Men hvordan skal vi forstå forbindelsen mellem effektivitet og gode samarbejdsrelationer? Hvad har det med tilknytningsmønstre at gøre? Og hvilke psykologiske mekanismer tager over, når vi trues i vores samarbejdsrelationer? Svarene på dette og meget mere vil give dig viden og redskaber til at styrke dine personlige relationer – som på den lange bane vil gavne både dig selv, dine kollegaer og din virksomhed!

Jacob Thorsen, Erhvervspsykolog
Som erhvervspsykolog er jeg særligt optaget af, hvad der skaber det gode arbejdsliv. Jeg arbejder på at give andre brugbare muligheder for at løse arbejdslivets udfordringer. Jeg arbejder især med konflikthåndtering, præsentationsteknik og gennemslagskraft i samarbejdet.
Som person er jeg autentisk, lyttende og nysgerrig. Jeg lægger vægt på det unikke ved mødet med andre mennesker, og bruger ofte deres historier som udgangspunkt for min undervisning. Jeg lægger stor vægt på at skabe trygt og konstruktivt læringsmiljø, hvor den enkelte får mulighed for at lære mere om sig selv. Jeg er uddannet cand.psyk. fra Københavns Universitet.

Dato, tid og sted
Onsdag den 28. januar 2015 kl. 17:30-19.00 hos os i Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Send en mail til Kursuskoordinator Bjørn Brenneke på bjorn@mbk.dk, hvis du vil deltage i foretaget “Giver gode samarbejdsrelationer værdi?”. Først til mølle.

Giver gode samarbejdsrelationer værdi? - Jacob Thorsen

Jacob Thorsen, Erhvervspsykolog hos MBK

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.